Jump to content

Skoda Superb 2.5TDI

razvand

Postare recomandată

Frumoasa si masina ta ... a doua optiune la mina dupa VW Golf era Skoda Octavia ... Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi Km ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

du-te la orice magazin, sau intreaba-l chiar pe volksman, pt ca tapiseriile se gasesc ca si parti de schimb individuale. tu trebuie sa gasesti doar imbracamintea sezutului tau. se cauta dupa seria de caroserie.

Link către comentariu

Frumoasa masina Razvane ;) .Pe cand niste poze si de la interior(eventual si cu JBL-ul :lol: )?

Link către comentariu

Dupa poze, cred ca suntem vecini....din Postavarul. Ma insel?

Link către comentariu

Nu te inseli :(

du-te la orice magazin, sau intreaba-l chiar pe volksman, pt ca tapiseriile se gasesc ca si parti de schimb individuale. tu trebuie sa gasesti doar imbracamintea sezutului tau. se cauta dupa seria de caroserie.

Am fost la Avia Motors si mi-au dat aia un pret cred ca pentru tot scaunul, nu stiam cum sa ies mai repede de acolo :rolleyes:

Intrebare de noob : cine e volksman ? :(

Modificat de razvand
Link către comentariu

arata super masina :D ai m-ai putea sa ii vopsesti bandourile

Link către comentariu
  • 3 months later...

Super masina :) In sfarsit un alt posesor de Superb pe vw forum :>

Link către comentariu

I-am schimbat anvelopele de vara , cu unele Nankang NS2 225 / 45 / 18 ... 1300 RON 4 bucati eu zic ca e un pret bun, si am facut cateva mii de km cu ele, pe uscat si ploaie, se comporta perfect ... plus ca a mai incaltat un pic masina, acum nu mai dau in toate bordurile :)

O sa pun poze si cu anvelopele montate pe masina , arata Bine :lol:

post-7963-1255186964_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am trecut acum vreo saptamana unul pe langa altus, printre D-uri. Arata super masina ta, pot sa spun ca arata mai bine in realitate ca in poze. Nankang NS2 am pus si eu, dar stii cum. Am vrut sa cumpar 2 Bridgestone care erau o caruta de bani. Omul imi zice ca imi da Nankang NS2 cu 10 milioane. Nu platesc nimic, le pun pe masina, ma dau cu ea e Splai cu cat vreau eu si daca bat , fac zgomot sau altceva, le da jos gratis si imi pune ce vreau eu. Le am de cca 5000 km cred si sunt super. Pe ploaie, aveam 150km/h pe A2 si aruncam in spate de zici ca eram la F1 :blink: . Bucuria celor din spate.....

Am trecut acum vreo saptamana unul pe langa altus, printre D-uri. Arata super masina ta, pot sa spun ca arata mai bine in realitate ca in poze. Nankang NS2 am pus si eu, dar stii cum. Am vrut sa cumpar 2 Bridgestone care erau o caruta de bani. Omul imi zice ca imi da Nankang NS2 cu 10 milioane. Nu platesc nimic, le pun pe masina, ma dau cu ea e Splai cu cat vreau eu si daca bat , fac zgomot sau altceva, le da jos gratis si imi pune ce vreau eu. Le am de cca 5000 km cred si sunt super. Pe ploaie, aveam 150km/h pe A2 si aruncam in spate de zici ca eram la F1 :icon_cool: . Bucuria celor din spate.....

P.S. Nu toate Superb 1 sunt mai lungi ca Passatul sau doar Extended?

Link către comentariu

Toate sunt mai lungi.Extended cum am eu este varianta noua de echipare cu dotari in + la modelele cu facelift :D

My Skoda :P

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

Are socrul meu Extended parca. 1.9TDI 130Cp. Recent i-am facut cadou un eleron care se face la comanda, pe marimea portbagajului ...

Pun si niste poze cum arata pe masina, montat recent.

1Ggu4i.jpg

1Ggz3A.jpg

Cost : Eleron 175 RON ... Montaj + vopsit = 150 RON

Modificat de razvand
Link către comentariu
Are socrul meu Extended parca. 1.9TDI 130Cp. Recent i-am facut cadou un eleron care se face la comanda, pe marimea portbagajului ...

http://www.1tuning.ro/magazin/eleron-auto/

Uitati niste poze cum arata pe o masina, montat recent.

http://www.postimage.org/image.php?v=gx1jGTDS

http://www.postimage.org/image.php?v=gx1jGW80

Cost : Eleron 175 RON ... Montaj + vopsit = 150 RON

Nu e extended Superbul gri.Extended a aparut numa la modelele cu facelift.La Superb pana la sfarsitul lui 2007 cand a aparut facelift aveau classic,comfort si elegance.Da arata foarte bine cu eleronul ala ;:P

Apropo ai vazut Skoda Superb edition 100? Imi place foarte mult la el interiorul mai ales culoarea aia neagra de pe plansa de bord in combinatie cu scaunele albe :D

post-22229-1258584365_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

stiu ca ai xenoane in proiectoare....

cum se comporta?lumineaza suficient ca sa poti merge doar cu ele?

deranjeaza pe ceilalti?

vreau sa imi pun si eu la o1 ca am proi cu lupa in far....

da-mi te rog mai multe detalii

Link către comentariu

Da, am schimbat si xenoanele de pe faza scurta cu unele de 6000k, si la fel si proiectoarele ... e diferenta FOARTE MARE de luminozitate, si nu deranjeaza pe nimeni ... plus ca arata si mult mai bine .... Poti sa mergi si numai cu proiectoarele, totusi faza scurta e mai lunga :)

Modificat de razvand
Link către comentariu
  • 11 months later...

salut ai putea sa imi zici cat te.a costat evacuarea? si este cap coada sau doar finale? vad ca a trecut ceva timp de cand nu s.a mai scris dar poate mai esti pe aici :blah:

Link către comentariu

Evacuarea ... hmm, e completa, toba sport, plus iesire stanga - dreapta + finalele ... au fost vreo 250 euro parca ...

Masina e de vanzare , 7890 euro negociabil, o sa fac si topic separat, include si jante aliaj 16" cu anvelope de iarna aproape noi.

Link către comentariu

am o superba deja :blah_: daca esti dispus sa dai evacuarea ma anunti si poate ne intelegem (numai sa se potriveasca) :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!