Jump to content

Skoda Superb 2.5TDI

razvand

Postare recomandată

Salutare. Masina mea : Skoda Superb 2.5TDI 155CP (+35CP remapare DimSport) varianta Elegance, si mici modificari :

- remapare soft motor +35CP

- grile fata Milotec

- eleron MS-Design

- sistem evacuare Borla

- filtru aer sport K&N

- folie Lummar

- spoiler fata, spate + praguri -Unicat - Custom made in Romania :ceuameni:

- senzori parcare Directed

- jante 18" Borbet + anvelope Toyo

- detector radar cordless Yupiteru (excelent - recomand)

Nu e facuta pentru curse :wub: e masina de familie, nu am mers mai tare de 240km/h. Sunt super multumit de ea, mai ales de spatiul din interior si de portbagaj.

post-7963-1232709399_thumb.jpg

post-7963-1232709410_thumb.jpg

post-7963-1232709425_thumb.jpg

post-7963-1232709434_thumb.jpg

post-7963-1232709444_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru modificarile aduse, la interior cu ce te lauzi?

Fa si o poza cu luminile de zi aprinse ca parca vad asa ceva in bara fata.

Bafta in continuare cu modificarile si sa ne spui si noua daca mai ai ceva in plan .

Link către comentariu

La interior nu am facut nimic (masina vine destul de dotata - piele, scaune electrice cu memorii, incalzite fata - spate) .... am schimbat doar boxele originale, si am adaugata o statie si un subwoofer JBL. Deocamdata nu mai modific nimic la ea. Ce vezi in bara fata sunt numai niste guri de aer, nu am adaugat nici un alt sistem de lumini sau proiectoare.

Link către comentariu

Parerea mea e ca e cam mult crom pe ea si nu i se potrivesc rotile ...culoarea are potential de clean look si nu merge cu crom...

E doar o parere, bafta!

Link către comentariu

Nu arata rau, dar si eu sunt de parere ca are prea mult crom pe ea... in schimb ar arata foarte bine cu o suspensie sport.

Bafta.

Link către comentariu

Asa a venit din fabrica, cu ornamentele cromate si cu lemn in interior, eu am adaugat doar ornamentele de sub faruri .... legat de suspensie sport, crede-ma, deja e destul de joasa ... nici nu mai stiu de cate ori am crapat bara fata, dar si cea spate .... borduri, gropi, damburi, trebuie sa ai mare grija cand mergi cu o masina un pic modificata pe drumurile noastre ....

Modificat de razvand
Link către comentariu
Asa a venit din fabrica, cu ornamentele cromate si cu lemn in interior...

pai atunci presupun ca ai pachetul highline.

PS: asta e... vrei masina modificata si frumoasa... trebuie sa circuli mai atent.

Link către comentariu

Frumaosa maisna dar, incearca sa voposesti bandourile in culoarea caroseriei.

Cromul ala din bari nu da prea bine :P . In rest e.. superba

Link către comentariu

Si inca un sfat si de la mine. Renunta cat mai repede la filtrul sport. Am avut si eu pe TDI....si am renuntat foarte repede la el....cam 3-4 zile. Mare putere nu scoti din el....si la cat praf e la noi in tara.......

Link către comentariu

Am vazut turbina cu filtru sport dusa si una fara filtru sport , palele de la cea cu filtru numai pale nu mai erau....

Modificat de gabriel
Link către comentariu
Am vazut turbina cu filtru sport dusa si una fara filtru sport , palele de la cea cu filtru numai pale nu mai erau....

Mi-am pus filtru sport, deoarece la un moment dat, in Grecia, eram pe o autostrada, la 180km/h, in treapta de viteza 4/6, stateam in "fundul" unuia, si cand i-am dat "talpa" sa il depasesc, s-a auzit un "poc" si din acea clipa masina nu a mai tras, si a inceput sa scoata fum negru .... am zis ca e turbina .... am venit pana in Romania cu max 100km/h , nu mai zic ca aia care veneau din spatele meu veneau cu luminile aprinse ...

Si cand am ajuns in service ... sa schimb turbina .. ce sa vezi ? Nu era turbina , era filtrul de aer stock care se "supsese" si se ghemuise pe conducta de aer .... si masina nu mai tragea aer, din cauza asta nu mai accelera si mai scotea si fumul ala ..... daca nu am stiut sa verific asta ....

Si de aia mi-am pus filtrul "sport".

Intr-adevar, diferenta de putere si chiar de sunet am simtit-o numai in primii 2000km (cred) in rest se umple de praf foarte repede :|

Link către comentariu

Daca are cineva probleme cu turbina, dati-mi mesaj privat, stiu un super meserias care repara / schimba turbine :)

Link către comentariu

Vezi ca sunt si producatori de filtre de aer stock care au pe partea din spate plasa metalica si astfel nu mai are nici o sansa sa mai fie absorbit, daca vrei ma interesez de marca si iti dau un pm.

Pune mana si fa ceva la aerisirile alea din bara fata care zici ca sunt drl-uri ca arata urat masinuta cu ele si e pacat la cat ai investit in ea.

Drumuri fara gropi si evenimente nedorite iti doresc.

Link către comentariu

Pai cam toti fac si pt carcasa originala , de la k&n sunt cele mai folosite dar nu stiu cat de bine e fata de unul standard .

Nu am mai auzit o patanie ca a ta dar probabil ca filtrul ala era umed sau prost ca sa se duca acolo, probabil are nevoie si de aer mai mult de la cip, dar oricum e in limitele debitmetrului, deci facea fata cel stoc...

Link către comentariu

Superbul e o masina f frumoasa...dar nu mergea un tuning mai discret...parerea mea e ca ai cam incarcat-o.Numai bine!

Link către comentariu

Filtrul K&N l-am pus in carcasa originala, nu am cumparat din acela conic. Referitor la tuning ... am facut si eu ce am putut, in conditiile in care nu prea exista variante de tuning pentru Superb , iar din cele care exista, sunt mult mai hidoase decat ce am facut eu :) Stiati ca pentru Skoda Superb nu face nimeni stopuri clare ?!?!? Si masina arata mai bine in realitate decat in poze :) Si pana la urma, eu zic ca arata mai bine decat stock :P

PS. Filtrul acela care s-a facut ghem in conducta de aer era MANN - deci ... si mersesem toata ziua cu masina, veneam de pe insula Corfu si ma indreptam spre Salonic .... cald ca draq, umezeala .. poate, insa nu cred ca din cauza asta s-a intamplat ...

Modificat de razvand
Link către comentariu
  • 1 month later...

Are cineva idee unde pot gasi material pentru tapiteria masinii ? Scaunele vin cu combinatie piele neagra - panza, iar la scaunul soferului partea de panza de la sezut s-a cam tocit ( a inceput sa se si rupa :icon_thumright: )

Link către comentariu

frumoasa masina! o vad aproape zilnic, doar suntem vecini!! eu sunt cel cu passatul de vl !!la cati mai multi km fara incidente!! :icon_thumright:

Link către comentariu

Oh, salutare vecine ! In ultimul timp nu mai e asa frumoasa, ca nu am mai spalat-o demult :icon_thumright: si acum are jantele de iarna (inca). Iti urez si tie drumuri fara gropi si fara neplaceri !

Link către comentariu

Frumoasa masina... imi place ce fel o prinde culoarea :(

GJ :lol: / :D Safe

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Chiar ca arata bine cu folia asta care o ai tu. Si cam ai dreptate, in caz ca o pun neagra complet o dau in tiganie :rolleyes:. Mi'a placut si inca imi place mult de tot modelu' asta, Superb. Bafta cu masinuta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!