Jump to content

Golf 6 PLUS

Roger
 Share

Postare recomandată

da, la varianta asta ma refer si eu, varianta care am intalnit-o si la vw golf 5.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

De o saptamana a venit Plusul. Nu am iesit decat in prima zi, din cauza ghetii de pe jos si a celei ce parca a sudat usile de la masina.

Este un Highline 2.0tdi 140 DSG6, xenon, padele +/- la volan si inca ceva optionale. Sper sa pun poze cat de curand.

Nu are webasto in standard. Posibil sa aiba ca optiune.

Modificat de ct_act
Link către comentariu

• Administrator

fa-ti topic la masina mea cu descrierea si cand ai poze vi cu ele. Webasto e optional si nu regret nici o clipa (de iarna) ca-l avem. Regret foarte mult ca nu am luat DSG pe PLUSul nostru. Asta ar fi singurul motiv bun sa o schimb in 2010 .... dar sa vedem daca exista optiuni (eu as vrea T5 2.0 180CP CR sau Touareg 2.0TDI 180CP... vedem ... viitorul e in fata :o )

Link către comentariu

• 2 years later...

Pana la urma exista separat un topic pentru probleme specifice Golf VI Plus ? Sunt interesat de achizitia unui Golf VI Plus si vreau sa stiu daca sunt probleme specifice acestui model. Va multumesc anticipat !

Link către comentariu

nu cred sa existe un topic pentru probleme specifice Golf 6+

posesorii de G6+ scriu la gramada cu cei de G6; probabil ca nici nu prea ar avea sens din moment ce motoarele, cutiile de viteza, etc. sunt cam aceleasi

daca ai "pretentii dinamice" trebuie sa tii cont de faptul ca G6+ este un pic mai mare si mai greu decat un G6

la categoria probleme specifice G6+ (din propria experienta):

-caroserie mai zgomotoasa la rulare cu viteze mai mari de 100 km/h poate datorita faptului ca este mai inalta, posibil izolata fonic insuficient;

-sistemul de climatizare are o hiba iarna, doar in curbe la picioare vine un curent de aer rece, chiar si cand motorul s-a incalzit, fluxul de aer fiind setat in jos;

-stergatoarele de parbriz iarna trebuie tinute in pozitia service pt ca daca sunt precipitatii+ger se fac bloc de gheata la baza parbrizului

... cam atat imi amintesc eu

Link către comentariu

-sistemul de climatizare are o hiba iarna, doar in curbe la picioare vine un curent de aer rece, chiar si cand motorul s-a incalzit, fluxul de aer fiind setat in jos;

Macar de-ar fi doar atat. Baga rece cand motorul e rece (putin ce-i drept, dar baga) chiar si cand setezi doar pe dezaburire.

Link către comentariu

asa e indiferent pe unde setezi fluxul, e o chestie aiurea rau, sa-ti bata crivatul prin masina

am crezut initial ca nu merge cum trebuie clima, am fost in service si dupa vreo 4 ore de test nu au fost erori

am fost sfatuit sa setez manual temperatura, dar pana se incalzeste bine habitaclul la picioare esti racorit fara sa vrei la viraje mai ales

Link către comentariu

Ma gandeam la o motorizare 2.0 TDI. Stiu ca modelul G+ este mai greu cu 120 kg decat G, sper ca la 140 CP nu reprezinta o problema. Aerul conditionat, mai ales la temperaturile din iarna asta insa, poate fi...

Sa inteleg ca peste 100 km / h apare zgomot la rulare ?

Problemele de are conditionat nu ar trebui sa se regaseasca si pe Tiguan ?

Va multumesc inca o data pentru ajutor !

Modificat de Alex 2009
Link către comentariu

vav de motorizare cel mai bine e sa faci un drive test (numa' dealerii sa aiba ce vrei tu pt test)

da, se simte si vine in zona geamurilor laterale, posibil din cauza oglinzilor, montantilor, etc. nu stiu, nu e foarte grav dar se simte

nu stiu, problema cu clima am vazut-o pe forum si pe la alti posesori de G6, Tiguan n-am auzit

Link către comentariu

Problema e ca nici un dealer nu are masina pentru testdrive.

Link către comentariu

si eu m-am confruntat cu aceeasi situatie

un pseudo test l-am facut totusi cu un G6 cam aceeasi motorizare

dar am vrut neaparat G6+ si pana la urma nu a mai contat asa mult

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dar pachetul pentru drumuri grele pusa pe aceasta masina o face foarte rigida ? E asemanatoare unei suspensii sport ?

Va multumesc pentru opinii si pentru tot efortul. Sunt pe ultima suta inainte de lansarea comenzii si vroiam sa iau decizia corecta :).

Link către comentariu

Gata !

Am dat comanda. Golf plus, 2.0 TDI CL + optionale.

Masina ar trebui sa vina in Iulie.

Multumesc pe aceasta cale domnului Voinea care m-a ajutat cu un testdrive si implicit sa ma decid. Foarte frumos Golf Plusul !

Link către comentariu

• 1 month later...

A venit masina!

Voi reveni cu poze in aria Masina mea. O prima impresie: motorul si cutia face toti banii, spatiu + pentru sofer si pasager.

Consumul la un drum Bucuresti - Campina si retur, mers legal, singur in masina si clima pe 24 grade, mers legal: 4.3%.

Drum Bucuresti -Pitesti si retur, pe autostrada, viteza legala si mers de mosneag (rodaj), 2 persoane, 120-130 km/h, 4.6%, pe CB+.

La viteze peste 120 km/h se aud zgomotele specifice de la vant, dar motorul este mult mai silentios ca PD (vw polo din dotare).

Desi echiparea este Comfortline, scaunele mi se par cam tari. Momentan doar 700 km. La cat mai multe G+-uri pe forum !

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos

dupa ce te mai dai cu masina asteptam mai multe impresii

Link către comentariu

Merci frumos !

Masina se misca binisor, dar astept la mai multi km. Teoretic rodajul s-a terminat (am peste 1500 km), dar pana pe la 3000 Km parca nu as urca peste 2500 rpm si accelerari bruste.

Acum sunt in cautare de huse Golf Plus, dat fiind ca sotia nu a vrut piele...

La PBV1 un set, la comanda e in jur de 850 RON.

Cred ca e un pic cam mult.

Am incercat sa caut pe forum dupa "huse auto" dar nu am gasit nimic...

Aveti idee unde se pot comanda huse de calitate buna pentru G + ?

Multumesc anticipat !

Alex

Link către comentariu

Depinde cati bani vrei sa dai,ca sunt si de 2500 ron setul..

Cele de la pbv sunt mai ieftine pe net direct de la furnizor (sunt facute in Romania) si vezi ca scrie chiar pe amblaj firma.Din cate tin minte astia erau :

http://huseautotm.ro/

Alte info despre huse gasesti si aici:

http://vwforum.promo...eria-originala/

Modificat de TDR
Link către comentariu

eu am dat comanda pe www.huse.ro

sunt facute prin Arad

pret/calitate ok

Link către comentariu

Va multumesc inca o data pentru ajutor !

Am luat legatura cu VINERO intrucat mi s-au parut foarte bune.

Mai am de asteptat cam 2 saptamani, dar ma asteapta o plimbare la mare unde voi folosi probabil, prosoape :).

Revin cat de curand si cu poze !

Link către comentariu

• 2 years later...

o masina buna,spatioasa si foarte economica(a mea e 1,6 Tdi CR)

oare farurile cu xenon au leduri la pozitie?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!