Jump to content

Magazine cu piese

Cypor
 Share

Postare recomandată

avand in vedere acel site neingrijit m`am gandit ca nu e ceva serios. facem o comparatie intre site`ul lor si site`ul autokarma. care iti inspira mai multa incredere? dar daca voi ii laudati pe oameni o sa incerc cand o sa am nevoie. :beer: multumesc inca odata pentru sfat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 10 months later...
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cypor

5

• adriandobrin25

5

• Sickboy

4

• catalinrx25

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Doua intrebari de 10 puncte!!! Am nevoie de elemente de caroserie pentru un DERBY 86 din 1978 ( panou fata de sub faruri, aripi spate) una la mana.

doua la mana: Caut nisip de sablat preferabil in Ardeal sau cu transport.

Astept SITE-uri, sfaturi, idei!!! MULTUMESC :)

Link către comentariu

incearca la Unix si Autokarma

pt Golf 1 au repere de caroserie

Link către comentariu

Multumesc foarte mult! Din pacate dupa regula lui Murphy au de toate in afara de ce am eu nevoie......... :( . Eventual daca ar sti cineva un site nemtesc unde se gasesc mai multe elemente de caroserie ca am pe cineva in Munchen.

Astept raspuns! MERSI!!!!! :)

Link către comentariu

• 2 months later...

Mai era un topic cu magazine online....imi poate cineva da linkul ca eu nu-l mai gasesc. Tare incalcita treaba :blink:

Link către comentariu

• 1 month later...

Dupa ce am am adus masina de la vopsit am inceput sa pun geamurile pe masina cand am ajuns sa montez parbrizul ,in disperarea mea de a face cat mai multe in aceeasi zi,am facut parbrizul praf, m-am tot uitat prin dezmembrari fara sa ma gandesc ca as putea gasi si nou dar intr-un final mi-a cazut fisa .... :) deci pentru colegii care au nevoie de un parbriz nou : Bld. Timisoara nr 92 , 135 ron bucata cu tenta verde. :icon_thumright: parbriz de mk2

Modificat de catalinrx25
Link către comentariu

• 3 weeks later...

aici aveti siteul original Vw pt piese de masini clasice .. toate originale vw

am comandat pt mine un surub si a costat 11 e surubul si 9 euro transp ... dar sunt lucruri foarte rare .. atat pt masinea mea cat si pt alte modele.. o mina de aur pt cei care vor original si nou .. se pare ca vw se gandeste si la pasionati si nostalgici ... eu am fol google translate

http://www.volkswagen-classic-parts.de/shop/

http://www.volkswagen-classic.de/

http://www.vw-classic.net/

daca mai vrea cineva ceva de acolo pot comanda pt el ca sa impartim transportul ... ca eu sigur mai vreau ..

ps dupa coduri reprezentanta Vw romania nici nu auziserara de asa ceva .. si mi'au zis ca astia cu piesele clasice sunt alta divizie vw

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 8 months later...

off topic - nu stiu ce ziceti voi dar eu nu as pune pe masina kit-uti dastea in veci

on topic - eu mi-am luat tot pt masina de pe www.onauto.ro si am fost foarte multumit

ex - carenajele fata+spate si scutul motor am dat pe ele 350 ron, sunt klokkerholm si sunt f bune

- discurile fata spate am dat pe ele 275 ron, producator roadhouse

ideea e sa stii ce vrei, eu lucrez si oarecum in domeniu si stiu cam ce producatori sunt ok pret/calitate

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare.....un magazin ok din punct de vedere pt. mine ''bujia.ro''.oameni foarte amabili,te uiti cu ei in etka si pac....orice piesa,preturi foarte bune....o vreme mi-am luat piese numai de la unix si autokarma,dar am vazut ca sunt escroci.....adica pt.o masina asa veche nu prea sunt ei cooperanti,si ca incheiere nu sunt adeptul de arunca banii aiurea...

Link către comentariu

aici aveti siteul original Vw pt piese de masini clasice .. toate originale vw

am comandat pt mine un surub si a costat 11 e surubul si 9 euro transp ... dar sunt lucruri foarte rare .. atat pt masinea mea cat si pt alte modele.. o mina de aur pt cei care vor original si nou .. se pare ca vw se gandeste si la pasionati si nostalgici ... eu am fol google translate

http://www.volkswage...-parts.de/shop/

http://www.volkswagen-classic.de/

http://www.vw-classic.net/

daca mai vrea cineva ceva de acolo pot comanda pt el ca sa impartim transportul ... ca eu sigur mai vreau ..

ps dupa coduri reprezentanta Vw romania nici nu auziserara de asa ceva .. si mi'au zis ca astia cu piesele clasice sunt alta divizie vw

off topic, ce mai merge optiunea copy-paste

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Mai este un magazin in Bucuresti sector 2 cartier Baicului ....se numeste AYSERV..gasiti absolut orice piesa GOLF 2 !!!!

Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

un magazin ON-line care surprinzator are foarte multe piese de mk2 , inclus cateva din acele rahaturi mici de care ne lovim zilnic.

http://www.promotort....8_gti_cat.html

Si preturi extrem de rezonabile.

Modificat de Sickboy
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru ca am fost intrebat de unde am luat parbriz nou pt mk2 .

www.marctec.ro

:salut:

Link către comentariu

• 2 months later...

salut,am si eu o problema,am un golfulet 2 gti 16v cu motor de 1.8...si stau prost cu chederele,imi intra apa in masina cand o duc la spalatorie,am gasit la cineva la sh cu 300 ron doar cele de exterior de pe plafon,intrebare,se mai gasesc noi si cam la ce pret ?

Link către comentariu

Da-mi 1 serie de sasiu si incerc sa-ti fac o oferta de pret.

Link către comentariu

Din pacate pretul e intradevar putin "piperat"...

Cheder usa fata/spate stg/dr 3740mm OE

429ron

Link către comentariu

429 ron,bucata....bine,norocul meu este ca am doar 2 usi :)) dar pe mine ma mai intereseaza si cele de pe plafon,in special,ca sunt cam arse de soare,iar cel de la mine,de la sofer are marginea roasa s=a tocat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!