Jump to content

Magazine cu piese

Cypor
 Share

Postare recomandată

As dori sa stiu care sunt magazinele cu retea nationala care aduc repere si piese pentru masinile noastre. Personal nu stiu decat bardi. Nu vreau sa o facem sub forma de reclama dar cred ca nu sunt singurul curios al acestui subiect.

De altfel nu ar strica nici ceva link-uri cu magazine ce accepta plata din Romania. (nu neaparat numai cu piese de tuning)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cypor

5

• adriandobrin25

5

• Sickboy

4

• catalinrx25

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

de obicei eu cumpar de la Unix... bara lata lau adus in 24 de ore :D

Link către comentariu

eu lucrez mult cu AUTOTOTAL, sunt seriosi si au piese de calitate.

Link către comentariu

Si Autokarma au piese bune si preturi la fel.Pacat ca nu au o gama prea larga de produse...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

la un moment dat am fost la autonet, dar de cand am descoperit ca bardi are catalog online si sunt mai aproape de mine, m-am mutat la ei. De obicei au reperele uzuale pe stoc (in Arad), daca nu, in maxim 2 zile se rezolva (pentru cele foarte unicate).

Link către comentariu

...ce ma gandeam eu sa aflu e daca este diferenta (pret/calitate) intre piesele care le aduc diferitele magazine ce importa piese pentru masinile noastre

Link către comentariu

• 1 month later...
adriandobrin25

Gut auto...au si site...

Link către comentariu

adriandobrin25

care a cumparat pentru un g1 1981(2usi) urmatoarele:

1.aripi fata

2.contra-aripi fata

3.praguri

astept PM cu preturi si detalii pt a nu polua topicul!

Si acum ca sa nu fiu total off-topic:

"...ce ma gandeam eu sa aflu e daca este diferenta (pret/calitate) intre piesele care le aduc diferitele magazine ce importa piese pentru masinile noastre "

eu cred ca este altfel nu-mi explic cum o capota poate costa atat de diferit de la un producator la altul:

- PRODUCATOR EUROPARTS 560.68(pret redus) 659.62(pret intreg)

- PRODUCATOR KLOKKERHOLM 968.98 1139.98

Link către comentariu

care a cumparat pentru un g1 1981(2usi) urmatoarele:

1.aripi fata

2.contra-aripi fata

3.praguri

astept PM cu preturi si detalii pt a nu polua topicul!

Si acum ca sa nu fiu total off-topic:

"...ce ma gandeam eu sa aflu e daca este diferenta (pret/calitate) intre piesele care le aduc diferitele magazine ce importa piese pentru masinile noastre "

eu cred ca este altfel nu-mi explic cum o capota poate costa atat de diferit de la un producator la altul:

- PRODUCATOR EUROPARTS 560.68(pret redus) 659.62(pret intreg)

- PRODUCATOR KLOKKERHOLM 968.98 1139.98

sincer,BARDI e bun la preturi pt piese de caroserie. incearca :blink:

Link către comentariu

KLOKKERHOLM am luat eu praguri (2 usi) destul de ieftine au fost la bardi vreo 40 ron parca sau chiar mai putin pe bucata, aripi nu t-as recomanda repere noi pentru ca sunt un gunoi ( siextrem de scumpe), cauta ca inca mai afli din dezmembrare chiar si daca is atinse tot is mai bune is ca si cele noi, idem si capota...singurele care merita si nu gasesti sunt reperele care ruginesc de obicei si le aflii exact cum trebuie de noi, gen arcada aripi praguri coltare parbriz.

o_kh3-cat despre scumpire asa intelege romanu economia de piata, vand o bucata cu pretul a 3 si m-am scos luna asta.

Link către comentariu

adriandobrin25

le-am trimis la vreo 4-5 cerere de oferta de pret...sa vad ce primesc si in functie de asta dau comanda!am sa ma duc sa vad si niste piese din dezmembrari pt ca am tot auzit ca ar fi mai bune la tabla...azi am sa ma uit si la aripa mea de pe dreapta sa vad daca se mai poate reconditiona...mersi baieti...

Link către comentariu

adriandobrin25

To depozit.pitesti@autototal.ro , pitesti@bardiauto.ro , piese@heba.ro

Cc comenzi.online@autokarma.ro .......@elit.ro

si din astia nu mi-a raspuns decat 1 de pe la elit ca cica numai daca sunt pj pot dicuta cu ei...atunci la ce dracu mai au mailuri si comenzi online?...in fine

o sa ma plimb pe la reprezentantii lor din pitesti si o sa vad ce iese!...sfat:nu dati mailuri,oamenii dorm!

Link către comentariu

autokarma sunt super ok, am facut si eu o comanda acuma cateva luni si au fost foarte prompti, si Golfuletz poate confirma el a comandat piese acuma cateva zile.

Link către comentariu

adriandobrin, incearca pe cat posibil sa nu iei aripi noi pentru ca nu se vor potrivi ca cele originale.Eu am luat noi si regret si acum acest lucru.Sacrifica timp si cauta aripi sh fara rugina si masina iti va iesi fara lufturile pe care le are a mea :D.

Link către comentariu

adriandobrin25

asta am sa fac cu aripile...una ramane a ei si la a 2-a am niste dubii pt ca e lovita dar daca o gasesc sh ok nu ma mai chinui sa o indrept...pana acum am noi panoul frontal si arcadele aripi spate,urmeaza praguri si ranforsarea sau contraripa spate pt ca inca nu reusesc sa le izolez :))

Link către comentariu

• 2 months later...

Si eu as avea nevoie de o aripa noua pe stanga-fata pentru un golf 4. Am gasit la Bardi cu 160 RON (nu stiu daca e OEM). Eu sunt din Oradea. Alte alternative stiti ? Ideal ar fi sa fie un magazin decat la dezmembrari.

Link către comentariu

pentru bucuresti recomand volksparts;)

acelasi il recomand si io au preturi bune...am cumparat decat o pereche de pivoti dar calitate gemana...:icon_cry: za best...:P

Link către comentariu

• 3 months later...

am intrat pe volksparts si surpriza, pe site apar decat 4-5 produse :) cred ca mai ok este autokarma

Link către comentariu

Nu or avea volksparts cel mai tare si updatat site dar si io sunt de parere ca e cel mai bun din buc si la pretz si la calitate.

Link către comentariu

am inteles . in afara ca e cam departe de mine ca zona poate o sa trec si eu pe acolo sa vad ce se vinde. multumesc sickboy :rolleyes:

Link către comentariu

Nu ai pt ce.. zi si mie cand treci ca vin si io sa ma mai benoclez putin o.O

Link către comentariu

daca e prea departe o iei frumos cu metroul pana la gorjului si dupa 5 minute de plimbare

Link către comentariu

am intrat pe volksparts si surpriza, pe site apar decat 4-5 produse :icon_thumright: cred ca mai ok este autokarma

pe acelasi site cu 4-5 produse este trecut si un telefon la care raspunde sigur cineva intre orele 09:00 si 19:00 ... acest numar este: 021/434.85.15 :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!