Jump to content

Golf 5 Comfortline 1.9 TDI, 2006

Andretti

Postare recomandată

@Auras... aveam cu ce ma lauda. Spun "aveam" pt ca acum cateva zile bara fata s-a ales cu o crapatura de toata frumusetea (aprox 10 cm). Urmeaza si filmuletul cu evacuarea.

post-15525-1253540207_thumb.jpg

post-15525-1253540212_thumb.jpg

post-15525-1253540215_thumb.jpg

post-15525-1253540219_thumb.jpg

post-15525-1253540222_thumb.jpg

post-15525-1253540225_thumb.jpg

Link către comentariu

Domne...fremoasa masina!! Cat mai multi km fara alte neplaceri!!! :icon_thumright:

Dar cand mai treci pe la intalniri..s-o mai vedem si noi LIVE???

Ca tot te vazui prin oras (Slatina City)..insa fulgerator..ba nevasta-mea la volan..ba erai pe alt sens de mers!

Vino si tu mercredi, dupa cum zice chinezu`...daca ai ceva timp!!!

Daca nu...sambata te astept la o cofeeeeeeee!

Cheers! :winter:

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Vad ca ai niste faruri foarte interesante, le-am vazut mai demult pe ebay, dar nu am vazut inca pe nici o masina. Pune te rog mai multe poze, si da-ne detalii despre cum lumineaza...

Foarte frumoasa masina, bafta in continuare!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Nu ai mai intrat pe forum? Ca eu cel putin sunt extrem de curios in legatura cu farurile astea...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Farurile lumineaza excelent daca montezi instalatie xenon. Inainte am avut Dectane cu interior cromat si pot sa spun ca se vedeau oribil cu bec normal. O sa pun in curand poze facute din interior.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Felicitari pentru jante...chiar era nevoie de schimbarea asta. Arata mult mai bine masina acum.

Imi place bodykitul pe care l-ai ales...evacuarea arata foarte bine. Ti-ar mai trebui o suspensie sport si alte faruri. :)

Bafta in continuare cu masina si tine-o tot asa.

Link către comentariu

Ms Andrei. Legat de suspensie, nu stiu daca voi opta pentru una sport tinand cont de faptul ca deja este foarte joasa si am inceput sa deszapezesc ;)) . As vrea farurile OEM cu xenon dar sunt cam scumpe si nu stiu daca merita investita. Oricum...prea multe modificari nu va mai suporta pentru ca la anu' vreau sa o schimb cu ceva mai mare. :offtopic:

Link către comentariu

Foarte tare masina, iar referitor la jante sunt luate de la un prieten de la Focsani si chiar arata bine, chiar daca ma injuri sa stii ca am insistat ca sa nu vanda asa frumusete de jante BML-ul, dar nu stiu ce are in cap si ce jante l-ar multumi intr-adevar ca anul asta cred ca a schimbat vreo 7 seturi de jante si toate erau aspectuoase.

Cu 18 si anvelope de vara nu stiu daca poti sa mergi vreun pic pe zapada, dar oricum cred ca masina mai mult sta la conservat pe vremea asta ca e foarte periculos pentru bari, dar daca tot vrei sa circuli cu ea te asteptam la deszapezire :)

Bafta in continuare cu modificarile.

Planuri de viitor? La exterior nu stiu ce ai mai putea sa ii faci, cred ca acum ar trebui sa te apuci de motor si de siguranta, frane, suspensie, etc.

Farurile lasa-le pe astea ca ar fi pacat sa le schimbi ca arata chiar bine, iar daca tot kitul masinii este AF, atunci sa fie si farurile tot aftermarket.

Modificat de Auras
Link către comentariu
Guest dinudragoscostin

te salut!

daca esti amabil sa imi spui si mie ce le-ai facut la stopuri..imi plac , mi-ar placea sa le modific si eu.

multumesc..aa si masina e foarte misto!!

bafta!

Link către comentariu

@Auras, sa stii ca gumele de vara se descurca bine pe zapada, insa nu si pe gheata. Planuri de viitor...ar fi cateva, prioritate avand vanzarea masinii. La anu' sper sa-mi aduca mosu' un Chrysler 300C pe care sa-l modific asa cum vrea sufletelul meu :D Voi avea permisul anulat 1 an si nu stiu daca are rost sa aduc alte modificari golfului.

@dinudragoscostin, va trebui sa demontezi stopurile, le degresezi, folosesti banda de vopsitorie pentru a acoperi partea centrala, aplici 1 strat de Plasto Fix apoi 1,2 sau mai multe straturi(in functie de nuanta dorita) de negru transparent (parca asa scria pe spray :) ). Gasesti toate materialele de care ai nevoie in Vitan sau la magazine de piese auto.

Link către comentariu

1 an? pentru incidentul acela mai vechi?

Succes cu golfu si cu urmatoarea masinuta :rolleyes:

Link către comentariu
  • 3 years later...

Dupa un secol de inactivitate, revin pe vwforum si rasfoind cateva topic-uri pe care le frecventam odinioara descopar membri veterani care inca mai posteaza si isi iubesc masinile la fel de mult.

S-au intamplat multe intre timp, cel mai important fiind permisul pe care l-am redobandit anul trecut dupa ce am trecut pt a 2-a oara pe la scoala de soferi :) .

Masina... este aceeasi dar intr-o alta "blana" :) . Kit-ul rieger a devenit un kitch ordinar (sau poate era deja, iar eu eram orbit de vopseaua proaspata) :D ,am incercat sa-l inlocuiesc cu ceva ... OEM, cu bun gust, asa ca am ales sa schimb urmatoarele:

- volanul cu unul multifunctional de passat cc, modul de coloana and stuff,

- turbina Garret GT17

- evacuarea a fost modificata

- bara spate de R32

- bara fata de pe Jetta 2009

- instalatii electrice usi fata pt difuzoarele de medii care lipseau cu desavarsire

Posibil sa fi omis ceva dar revin cu poze si mai multe detalii

Modificat de Andretti
Link către comentariu

MKV-ul a primit tipsuri de inox, anvelope noi Goodyear UltraGrip 8 si o binemeritata spalare dupa aprox 2k km . Maine revin cu noutati dupa ce primesc grila centrala de Jetta si noul calculator de coloana.

post-15525-0-54812800-1358763718_thumb.j

post-15525-0-20880500-1358763723_thumb.j

Link către comentariu

Fusta asta exista si in varianta simpla ? (fara taieri pt. esapament si nevopsita - ca si cea basic) . In caz contrar exista ceea ce eu doresc?

Ps. arata bine ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!