Jump to content

audi a3/8p 2.0tdi 2004

psebi

Postare recomandată

M-am inscris de luna trecuta pe forum, dar abia acum o sa imi descriu masina. Un Audi A3, model 8P, 2.0TDI cu 140 cp. Sunt foarte incantat de masina, imi place din ce in ce mai mult si sper sa nu am probleme cu ea prea curand. Pozele cu masina curata sunt facute la scurt timp dupa ce am luat-o, acum are numere de NT.

IMG_6020web.jpg

post-37584-1232565731_thumb.jpg

post-37584-1232565999_thumb.jpg

post-37584-1232566058_thumb.jpg

Link către comentariu
foarte frumoasa masina!sa o stapanesti sanatos!cat te-a costat?

Multumesc! M-a costat aproape 11000 euro.

Cateva poze in plus...

post-37584-1232567228_thumb.jpg

post-37584-1232567381_thumb.jpg

post-37584-1232567414_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut Sebi!

Bine ne-am regasit si pe forum.

Foarte frumoasa masina, dupa cum ti-am mai zis-o... astept sa o vad si live insa...

@Octavia_4evr: imi permit sa raspund in numele proprietarului: avea 36.000 cand a cumparat-o :icon_thumright: (adica recent)

Sa o stapanesti sanatos , kilometri "fara numar" si fara incidente...

Link către comentariu

Multumesc!

Mihai, suna-ma cand ajungi prin Piatra, ca ajungi mai des aici decat ajung eu in Iasi.

Modificat de psebi
Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Pretul foarte bun la km astia... ;)

Prima poza din spate parca este dintr-un catalog de prezentare Audi. :rolleyes:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! 11.000 euro .. 36 mii km ? ce an e ? 2005? Super pret ai avut la ea :scratch:

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Da, si mie mi s-a parut bun pretul. E de la sfarsitul anului 2003, pe talon scrie fabricatie 2004. Cat despre km. eu zic ca sunt reali, cu toate ca lumea se uita cam stramb la mine.

Ma bucur ca va plac pozele, cand o sa fie vremea mai insorita o sa mai fac poze si o sa mai pun, ca in ultimul timp a tot nins/plouat/ceata si masina e numai murdara.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumoasa masina Sebi!Am vazuto LIVE si e f bine intretinuta.La multi multi km cu ea fara evenimente rutiere. :(

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Felicitari pt masina. Si eu am avut un A3 si mi-a ramas asa...la inima. Din pacate si eu am avut tot 2.0 TDI si stiu ca la inceputul acestor motoare, cum e si al tau, a fost o problema din fabricatie la chiulasa, si pierzi lichid de racire. Eu asa am patit, si a mea era ceva mai noua ca a ta. A mea era sf. lui 2004, dar in acte 2005.

Verifica tot! si bafta in continuare!

Link către comentariu

Bestie: multumesc pentru aprecieri. Iar de problema cu lichidul de racire o sa o am in minte.

WRC: i-as pune niste jante de 17", imi place foarte mult acum modelul rial porto black, numai ca nu am bani de jante deocamdata :D.

post-37584-1235492654_thumb.jpg

Link către comentariu

Am facut o ghidusie in photoshop :offtopic:

Nu a iesit foarte bine, ca nu prea am gasit poze cu masina mea sa se potriveasca exact cu poza jantelor si am improvizat si eu cum am putut. Rezultatul...sunt ;) dupa modelul asta de jante!

post-37584-1235586902_thumb.jpg

Link către comentariu

Mie imi place foarte mult modelul si cred ca i se potrivesc genul asta: negre cu muchii polishate. Dar e o chestie de gust pana la urma.

Sebi, iti doresc sa ai bani sa iti incalti iubita cu ce vrei tu ... si sa aveti grija unu de altu

Link către comentariu

Si mie imi plac cele de S3, in stea cu dubla linie. Astea seamana cumva si imi place foarte mult cum vine culoarea inchisa. Am vazut un A4 negru cu jante asemanatoare si...wow! Sunt atras de jantele care au culori inchise.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
M-am inscris de luna trecuta pe forum, dar abia acum o sa imi descriu masina. Un Audi A3, model 8P, 2.0TDI cu 140 cp. Sunt foarte incantat de masina, imi place din ce in ce mai mult si sper sa nu am probleme cu ea prea curand. Pozele cu masina curata sunt facute la scurt timp dupa ce am luat-o, acum are numere de NT.

IMG_6020web.jpg

super marfa masina.Ai avut ceva probleme cu ea pana acum?

Link către comentariu

Multumesc, hd87dem. Imi place foarte mult masina si nu am probleme cu ea. Si ma gandesc sa o duc in 170cp si 395Nm :rolleyes:

Link către comentariu

Recomandarea mea este 175NM si in jur de 350-360NM

Link către comentariu

frumos modelul.era in lista de variante cand am luat leonul meu,dar ce gasisem nu-mi placuse.

sa-l conduci cu placere cat mai multi km si sa fii lipsit de evenimente

btw ,da jos literele de pe hayon...ar arata si mai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!