Jump to content

Der Touareg

crysty_cyc

Postare recomandată

Frumoasa masina, citeam cu interes topicul si de abia asteptam sa imi exprim admiratia, pana am citit ultimul post si mi-a pierit cheful. Si eu disper de disperarea ta. Bineinteles ca omul care ti-a facut bucuria dus a fost, doar traia si el(sau vreo ea?!) in Romania.

Oricum, sa o folosesti sanatos si multi km.

Link către comentariu

Incearca sa mergi in modul Sport doar cind ai nevoie de putere la maxim.

Diesel-ul oricum are cuplu la turatii joase si iti ofera un condus placut pe serpentine, in oras si in depasiri dar exista situatii cind ai nevoie de o singuranta mai mare si atunci poti sa-i dai S.

De ex. depasirea unui tir, unei coloane, te alearga cineva, o cuplezi pe S numai cind ai nevoie(cind "arde").

Teoretic nu stiu sa-ti spun de ce nu ai voie, dar practic este cum ai merge prin oras toata ziua cu viteza 1 turata la 4000 de ture(poate ca e cam in extreme ex).

Link către comentariu

Am inteles. Mersi ptr lamuriri.

Legat de polish, cred ca o sa o las asa, deoarce nu prea ma incanta ideea asta.

Link către comentariu

Si 2 poze de la munte.

img1201vn6.jpg

w2048.png

img1392sy5.jpg

w2048.png

I-am cumparat si un set de roti de iarna, jante Tangis, pe 17", si in functie de vreme le pun sau nu.

Link către comentariu

Sa ne spui cum s-a comportat pe zapada si cat ai dat pe rotile de iarna.

In ambele poze masina este ridicata la maxima?

Felicitari inca o data.

Link către comentariu
Sa ne spui cum s-a comportat pe zapada si cat ai dat pe rotile de iarna.

In ambele poze masina este ridicata la maxima?

Felicitari inca o data.

Pe rotile de iarna am dat 6200 RON fara TVA, Jante TANGIS, Anvelope continental Cross Contact 235 / 65 R17 108H, de la Midocar Vitan.

Gasisem si la PBN cu 5000 RON fara TVA, tot TANGIS, dar anvelope Bridgestone LM 182XL, dar nu le aveau pe stoc.

In prima poza, nu este ridicata, masina fiind oprita. Adica atunci cand opresc motorul, se mai dezumfla pernele putin, isi face ea nebuniile.

In a doua poza, este ridicata, ori pe OFF-ROAD Level, ori pe EXTRA Level, nu imi mai aduc aminte. Am ridicat-o deoarece ii dadusem lanturile jos.

Pe zapada ca s-ar fi comportat mai bine, daca avem cauciucuri de iarna. Nu am putut sa urc cu ea pe unde alt Touareg, bineinteles dotat cu cauciucuri de iarna urca. Compromisul temporar au fost lanturile, dar acum nu-mi mai fac probleme deoarece am luat rotile de iarna. :)) :cheers:

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu
  • 2 months later...

Masina a ajuns la 7500 km, si au aparut si primele probleme:

- nu mai merge claxonul;

- a aparut un greieras in usa de la sofer, care pe zi ce trece mi se pare ca este tot mai enervant;

- masina smuceste atunci cand schimba din viteza 5 in viteza 4;

- reglajul pentru bordura al oglinzii din dreapta nu mai functioneaza, adica oglinda nu se mai lasa atunci cand dai cu spatele ca sa vezi bordura.

Pana acum, consumul mediu este undeva la 13%, in conditiile in care a mers cam 65% extraurban si restul urban (in mare parte prin Bucuresti).

Si cateva poze facute sambata, in drum spre Gura Teghii.

25042009.jpg

w1280.png

25042009012.jpg

w1280.png

25042009007.jpg

w1280.png

25042009005u.jpg

w1280.png

O poza facut la spalatorie, langa un o ruda bavareza. :)

26042009z.jpg

w1280.png

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu
  • 2 years later...
alecsandru19

Super car ai! :) Nu pot decat sa-ti urez multe sute de mii de km la bordul acestei minunatii si fara niciun fel de incident!Apropo si fostul passat b5.5 era frumos,mai ales culoarea,sper ca o mai detii prin"ograda" :D drumuri bune sa ai la volanul acestei bijuterii!

Link către comentariu

Mersi!

Este si Passat-ul ;)

Update: inca vreo cateva sute de km pana la revizia de 90.000 km. Pana acum, s-a ars claxonul de vreo 2 ori, din iarna nu mai merg spalatoarele de la faruri,probabil vreo siguranta, s-a dus si switch-ul de la usa stanga spate, probleme pe care o sa le rezolv la revizie. La 60.000 km am schimbat pe garantie blocul de valve de la cutie, deoarece de noua avea ceva probleme la schimbarea din 5 in 4.

Si au mai aparut si cativa greierasi :vaidecapulmeu:

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!