Jump to content

Der Touareg

crysty_cyc

Postare recomandată

Maine, la ora 11 trebuie sa ma duc sa ridic masina, de la Midocar VITAN. :rolleyes:

Este vorba de un Touareg, V6 TDI, Tiptronic, cu livrare de pe stoc.

Ca dotari:

Dotari optionale

3S1 Bare longitudinale , cromate

FC1 cod intern - Volkswagen Individual

PNK Decor 'Klavierlack Schwarz' Volkswagen Individual

PSD Design 'Chrome & Style'- 2 tevi esapament ovale

- ornamente cromate prize de aer fata- ornamente cromate

la geamurile laterale- cadru grila radiator cromat

PXF Faruri Bi-Xenon adaptivecu iluminare dinamica in

curbe si instalatie spalare faruri

PJY Jante aliaj usor 'Terra'- 4 jante

aliaj usor 9 J x 19- anvelope

PB1 Memory I- scaune fata cu reglaj electric pe 12 directii

(scaun sofer cu Memory)- oglinzi exterioare reglabile electric, rabatabile si

incalzite separat (cu Memory)

7X2 Park Pilot- avertizare acustica si optica la parcare

WLC Piele 'Nappa' - pentru scaune,

tetiere, cotiere, usi- covorase din pearl-velour

9W4 Pregatire telefon Premium integrata in cotiera centrala fata

QL5 Privacy glass- luneta si geamuri laterale spate in tenta verde 35%

1G1 Roata de rezerva comprimata si compresor 18"

PSL Suspensie pneumatica- cu gestiune electronica a amortizarii si

display multifunctional color de 5" inclusiv furtun cu manometru pentru umflarea rotilor

PM2 Volan multifunctional piele incalzit

Z4Z4 culoare: Negru (black magic pearleffect)

MF tapiterie: Piele, antracit

Pun si cateva poze cu masina in curtea dealer-ului.

touareg4ak0.th.jpg

20012009005vb3.th.jpg

post-4789-1232541339_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa il stapanesti sanatos si multi km fara probleme. Ai facut o alegere foarte buna.

Masina ai luat-o din stoc sau a fost comanda?

Link către comentariu

Super, super!

Asteptam si niste poze pe facute pe zi sa o putem lauda cum trebuie!

MateiSL "cu livrare de pe stoc" scrie mai sus!

Link către comentariu

Multumesc la fel MateiSL. Am vazut ca si tu esti foarte aproape. :)

rex, au astept sa iau masina. De vreo 2 zile numai la ea ma gandesc.

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

M.M.D.P!!! (mai mult decat perfecta)asta e masina visurilor mele,sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea! NU stiu de ce am impresia ca nu o sa pui geana pe geana in noaptea asta :(

Link către comentariu

Da But_Fns ai avut dreptate in seara aia am avut un somn chinuit rau. :vaidecapulmeu:

Ieri am luat masina si pot spune ca este superba. Putin spus superba. O sa fac astazi cateva poze si o sa le pun aici.

Link către comentariu

Frumos ... sa o stapanesti sanatos ... :)

MateiSL ... crezi ca-ti spune cineva ceva ? :D

Link către comentariu

Intrebam si eu. In afara de colegii forumisti care pun suflet si isi dedica timp sa afle cat mai multe hint-uri, nu cred sa existe dealer binevoitor.

Masina avand cutie automata nu cred ca poti sa nu o turezi peste limita impusa in rodaj. Poti doar sa respecti o viteza maxima, ma gandesc.

In continuare asteptam impresii.

Link către comentariu

Frumoasa, motor bun .... e in doua culori, sau mi se pare mie ? Felicitari ! Si nu uita, chiar daca e SUV, iarna ai nevoie de cauciucuri de iara ! Nu de alta, dar am vazut un Touareg facut praf din cauza ca omul s-a dus iarna la munte, cu cauciucurile de vara .... Doamne - fereste !

Link către comentariu

Nu prea as crede ca e in 2 culori. E doar folia de protectie care se foloseste la transport.

on topic: frumoasa masina :D milioane de km fara probleme iti doresc :D

Si asteptam poze mai detaliate

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

@ deocamdata: multumesc frumos, acelasi lucru ti-l doresc si eu tie.

@ MateiSL: nu mi-au spus nimic de rodaj, dar am citit in carte ceva.

Astazi am avut timp si am fost sa spal masina, apoi am facut cateva poze.

mdsc00186el7.th.jpg mdsc00187ne8.th.jpg mdsc00188ko9.th.jpg mdsc00189cr8.th.jpg mdsc00190ez5.th.jpg mdsc00191hi4.th.jpg

mdsc00193tq1.th.jpg mdsc00194kl5.th.jpg mdsc00195kg0.th.jpg mdsc00196qe9.th.jpg mdsc00197bj9.th.jpg mdsc00198kw9.th.jpg

mdsc00199qr4.th.jpg mdsc00201jx4.th.jpg mdsc00202sa1.th.jpg mdsc00205xw9.th.jpg mdsc00206da0.th.jpg

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Foarte frumoasa si foarte echipata :D. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult.

Asteptam impresii dupa prima experienta la volanul ei.

Link către comentariu

Chiar ca e masina perfecta....cutia automata in combinatie cu motorul ,suspensia pneumatica cu xenonul + bordul pe alb sunt slabiciunile mele,sa ai parte de ea,e superba :)) :screwy:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Dar nu uita, cauciucurile de iarna sunt OBLIGATORII pentru mersul la munte (daca e zapada :blah:) .... alea cu care a venit masina nu sunt de iarna .

Link către comentariu

frumoasa rau. ii lipeseste navi mfd color. face minuni daca ii pui si un dvd player.

te asteptam la intalniri cu ea

Modificat de kostas
Link către comentariu

Multumesc frumos tuturor pentru urari! La fel va doresc si eu voua, sa va bucurati de masini si cat mai multi km fara incidente.

Foarte frumoasa si foarte echipata :). Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult.

Asteptam impresii dupa prima experienta la volanul ei.

Si tu sa o stapanesti sanatos pe a ta si sa te plimbe multi km.

Ca impresii, masina se adapteaza starii de spirit (sau starii drumului), daca pot sa spun asa. Daca mergi pe un drum mai prost, setezi suspensia pe comfort si ai parte de o calatorie lina, daca vrei sa iei o curba cu viteza o setezi pe sport si se "lipeste" de sosea, daca nu, o setezi pe auto si isi face ea nebuniile.

Cutia de viteze, in modul Drive, mi se pare ca schimba prea jos si adeseori chiar o subtureaza. Recunosc ca mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ea, mai ales ca am prostul obicei sa fac depasiri nu foarte stranse, ci doar stranse. In modul Sport nu am mers deoarece am doar 600 km si ma gandesc sa nu o fortez inca. In prima zi am mers pe autostrada cu ea cu 150-160 si cred ca oricum a fost destul.

In acesti 600 km (cam jumatate urban si jumatate extraurban) consumul a fost de 14.5 L/100km, pe computer de bord, ceea ce mi se pare acceptabil, pana se mai aduna cativa km. Fata de Nissan, care are un consum mediu de aprox 11 L/100km, e marisor, dar si pretentiile sunt mai mari. ;))

Chiar ca e masina perfecta....cutia automata in combinatie cu motorul ,suspensia pneumatica cu xenonul + bordul pe alb sunt slabiciunile mele,sa ai parte de ea,e superba :D :RO flag:

:ceuameni:

Super.S o stapanesti sanatos.Nu ne spui si noua un pret?

Pretul masinii era de 52.000 euro fara TVA, iar discountul a fost de aprox. 7000 euro. Pretul final fara TVA este de 46.166 euro.

frumoasa rau. ii lipeseste navi mfd color. face minuni daca ii pui si un dvd player.

te asteptam la intalniri cu ea

Imi surade idea unui RNS 510 si a unui DVD-player.

Cu siguranta o sa vin si la intalniri.

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Sa o porti sanatos si sa ai grija de ea ca si ea va avea grija de tine :) (adica nu te va lasa la greu)

Intr-adevar este o bijuterie de masina. Reprezinta si visul meu o configuratie ca aceasta V6 TDI suspensie pneumatica, o minunatie! Nu stiu cum merge vreau doar sa imi inchipui pana in ziua cand imi voi permite si eu una. Pana atunci bucura-ne ochiul cu multe poze si cu ea curata, dar si pe diverse dealuri sau zapezi si diverse inclinari pentru ca trebuie sa dovedeasca ca vrea si ca ii place!

Toate cele bune fericilor proprietari de TOUAREG de pe forum si nu numai!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

La nici 3 saptamani de cand o am, deja pot sa spun ca disper. :icon_thumright: Am gasit-o lovita in parcare, nu rau, dar are bara spate zgariata pe partea dreapta, la fel si aripa spate. Nu stiu de unde, usa dreapta spate la fel este zgariata, ca si cum ar fi trecut cineva pe langa ea si ar fi dat cu un material abraziv.

Ma intreb daca ar fi ok sa polishez zonele respective, si unde anume, la reprezentanta sau la ExpertDetailing?

In rest, masina are peste 2000 km, sunt foarte incantat de ea. In modul Sport merge foarte bine, o tine putin mai turata, e mai sprintena, exact cum imi place. Dar am citit in alt topic ca nu ar fi bine sa o tin pe Sport, este adevarat, si daca da, de ce?

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!