Jump to content

VW Touareg

MateiSL

Postare recomandată

Imi place cum arata :blush:

E ciudata banda aia de crom sau ce e de pe hayon.. :Driver:

Link către comentariu
  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MateiSL

54

• B_U_T

13

• VVV

9

• msclemike

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

La inceputul lunii ianuarie am facut o prostie din cauza drumurilor noastre foarte atent curatate si am derapat cu fosta masina, un Seat Leon 2006, in alta masina, frontal. Eu sunt vinovatul pentru producerea accidentului, prin neadaptarea vitezei la conditiile de trafic dar sunt foarte fericit ca nimeni nu a patit nimic, toti cei implicati ramand doar cu sperietura si cu vanatai de la centuri. Masina mea a fost dauna totala, costul reparatiei depasind cu putin 75% din valoarea politei de asigurare. Acum inca astept sa se finalizeze actele intre Porsche Leasing si Allianz si sa intru in posesia sumei ramase dupa toata "distractia" si masina accidentata.

Intre timp am prospectat piata si am gasit oferta de mai jos care mi s-a parut foarte avantajoasa. Eu cautam o masina sigura, 4x4, fara prea mari pretentii de putere si am gasit oferta de la VW: reducere de ~6500 Euro, taxa gratuita si primul an de casco gratuit (leasingul este pe 4 ani, conditia pentru oferta fiind leasing pe perioada mai lunga de 3 ani).

Aceasta este noua mea masina.

Touareg GP R5 Mountain 2.5 TDI DPF T6 - Atacama grey metalic

Fata de standard are urmatoarele optiuni:

- Tiptronic 6 trepte

- Bi-xenon adaptiv + spalator faruri

- "Lumini si vizibilitate"

- Park tronic fata spate

- Bare longitudinale pe pavilion, cromate

- Crom- grila radiator cromata- ornamente cromate la geamurile laterale,hayon si praguri

- Decor "Silver Metallic"- pentru plansa de bord,consola centrala si usi

- Scaune fata incalzite- duze instalatie spalare parbriz incalzite

- Suport pahare in consola centrala spate, in locul spatiului de depozitare

Masina va intra in posesia mea cel mai tarziu sambata. A fost cumparata de la Nurvil si era pe stoc.

Pretul ei final este 31,000 euro CIP.

In prima faza ma gandesc sa pun folie pe geamurile spate, nu foarte inchisa, 65% probabil si sa mut tot sunetul din Leon - dar mi-e putin frica de garantie. In timpul doi o remapare la domnul Voinea.

Am de gand sa tin un jurnal cat se poate de exact aici pe forum. Pana atunci daca aveti intrebari, va raspund cu placere.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Super misto masina!! Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Senzatie arata masina ... jantele intradevar par mici dar si confort si look...nu prea se leaga :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare tuturor,

Mașina a

Modificat de MateiSL
Link către comentariu

Legat de partile de crom exista pasta de lustruit si pentru suprafete din aluminiu sau crom, deci posibil sa rezolvi cu asa ceva :) Cauta prin hypermarketuri, de exemplu la Real au produse Sonax sau la magaizne de piese auto. Si baietii care fac detailing exterior cred ca te-ar putea ajuta.

Link către comentariu

A iesit bestial , sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara prob.

Bafta la revizie

Si hai cu interioru ala ca suntem nerabdatori :blah_:

Link către comentariu

Intradevar a iesit bestial,felicitari...kitul exterior a schimbat radical masina parca este alta ...drive safe :mop:

Modificat de BobyCC
Link către comentariu

Multumesc pentru urari.

Sunt foarte mulțumit cum a ieșit cu toate ca mai sunt c

Link către comentariu

poti recapitula te rog toata investitia in tuning? ma intereseaza doar pentru cultura mea generala. n-am nevoie sa o fac asa sportiva..mai ales pt ca imi place sa oftic mereu toti vecinii, atunci cand nu mai sunt deloc locuri de parcare iar eu urc o bordura cat roata de dacie :)

Modificat de anged
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare,

Masina a implinit 65,000 km si nu are inca nici cea mai mica problema.

Atasez poze noi. Am vopsit si tot ce era din crom in negru lucios. Oglinzile le-am facut tot negre sa se integreze mai bine.

O intrebare. Daca as vrea sa montez un rns mfd 2 dvd, ce mi-ar trebui suplimentar si de unde as putea cumpara? Adica cablaje, antena GPS (originala sau daca nu sa nu fie vizibila), cd changer (ca sa nu scot de fiecare data dvd-ul cu navigatie), etc.

Astept raspuns pentru ca am gasit una foarte ieftina care cred ca mi-ar fi de folos acum cand trebuie sa plec in Franta pentru 3 sapt.

Multumesc,

O zi buna,

Matei

photo5e.th.jpg

photo4f.th.jpg

photo3qa.th.jpg

photo2nz.th.jpg

photo1ryr.th.jpg

Modificat de MateiSL
Link către comentariu

Se oxidase din cauza spumei active si arata foarte urat. Acum sunt ca noi si nu mai sunt patate.

Link către comentariu

Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu RNS-ul?

Am citit peste tot pe forum da nu gasesc ce ma intereseaza pe mine.

Multumesc

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Felicitari pentru masina, am 2 intrebari legate de resoftare(Soft TCM, 205 CP si 485 Nm) : la cine si la ce pret ai facut-o?

Multumesc

Link către comentariu

Pentru un eventual tuning TCM, trebuie sa iei legatura cu Voinea (Dragos) - "nashul" nostru si administratorul vwforum.ro .

Declar deschis ca am facut reclama si astept smerit sa fiu sanctionat sau macar avertizat...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare,

Masina are a cum 73000 Km. In fiecare zi imi place din ce in ce mai mult. Acum sunt in Graz, Austria si azi noapte am venit din Franta. Am condus ~1650 km si mai vroiam. Consumul a fost de 10.8 cu viteze de autostrada si fara griji ca pot trimite amenzile acasa :) .

Ce am sesizat este ca exista chiar si aici o diferenta de calitate a motorinei. In franta am alimenta de la Total si mi s-a parut ok, dar in germania am alimentat de la Aral si este net superioara. Alt zgomot al motorului, alt consum, mult mai mic. Si in plus motorina aici este albastra, si nu am alimentat cu varful de gama ci cu cea normala.

Probleme mari nu au aparut, doar ca o janta este stramba din butuc si imi vibreaza toata masina. O alta problema, legata cred tot de janta (asta mi s-a spus si la un centru vw din graz) , este ca in momentul in care rulez in D cu mai putin de 1500 rpm masina are un mers inegal. Parca vibreaza inainte inapoi. Cum trec de 1500 dispare problema. S-au uitat la cardan, la rulment si nimic. Cutia spun ei ca n-ar avea nimic. Oricum, am sa schimb jantele cand ajung in romania sa vad daca mai face.

Navigatia mfd2 s-a dovedit slaba in Franta dar in germania si austria nu s-a pierdut cu firea nici o secunda.

Daca aveti vreo idee despre problema va rog sa-mi spuneti. Pentru intrebari va stau la dispozitie.

Weekend placut,

Matei

Link către comentariu

Salut MateiSL! Ai trecut azi pe langa mine ( pe Valea Muresului, intre Arad si Deva ), ti-am dat niste flash-uri.

Nice car!

Link către comentariu

Imi pare ca nu te-am vazut. Era tarziu si nu ma gandeam decat cum sa ajung mai repde la brasov.

Am ajuns la galati cu bine. Consumul pe 5790 km 10.8 cu viteza medie 86km/h.

Va urez o seara placuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!