Jump to content

VW Touareg

MateiSL

Postare recomandată

felicitari ca ai reusit sa te tii dupa X6. Eu am incercat sa ma tin dupa un prieten cu x6, e drept benzina, dar nu am reusit.

Off topic, eu am RNS 510, e super ca design, dar navigatia nu prea o folosesti in viata de zi cu zi. Oricum pt trasee mai lungi am intotdeauna dupa mine si un myo.

Link către comentariu
  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MateiSL

54

• B_U_T

13

• VVV

9

• msclemike

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina a implinit 54,000 km. Consumul s-a reglat cu cauciucurile de vara la 10.5 cu 80% mers in galati si restul in exterior cu viteze cuprinse intre 90 - 180 km\h. Cauciucurile se comporta extraordinar.

La exterior am cateva zgarieturi si in plus a sarit putin cromul de pe grila din fata. Sare de la pietre si de la presiunea de la pompele de spalat.

In interior inca nu se sterg butoanele. Am inteles ca asta e o problema la Touareg. Tapiteria pare noua. Nu are semne de uzura cu toate ca am carat tot felul de bagaje inclusiv un catel care pierde foarte mult par. :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut,

Daca tot vine vara am comandat pentru masina kitul exterior Hofele Royster GT 460. Arcurile care coboara masina sunt tot de la Hofele.

Inca nu stiu cand vor ajunge in Bucuresti. Masina va primi pe langa kit jante OZ Boticelli III forged pe 19 cu cauciucuri 275/45/R19.

La interior voi imbraca scaunele si usile in piele si voi schimba toate ornamentele gri cu altele care imita carbonul.

Va tin la curent.

post-14710-1272560666_thumb.jpg

post-14710-1272560671_thumb.jpg

Modificat de MateiSL
Link către comentariu

Am vorbit intai in Germania direct la Hofele si ei mi-au dat un pret pentru tot. Am negociat cu ei pana la 5200 Euro. Pentru jante inca nu am primit pretul final.

Vopsirea si montajul il fac la MBM Tuning pentru ca ei sunt autorizat si ofera garantie.

Maine sper sa primesc toate preturile si le voi posta aici.

Seara buna

Link către comentariu

Frumos, da e frumos ,practic - niciodata, am ramas si raman la parerea ca daca ai o masina de zi cu zi pt drumurile din Romania iesi in pierdere daca: cobori garda masinii, pui amortizoare, suspensii sport, kit sport etc etc etc.

Link către comentariu

Ai mare dreptate doar ca m-am gandit sa nu mai folosesc masina tot timpul, adica sa incerc sa merg cu ea doar la drum.

In poza jantele sunt pe 22 si de asta pare atat de joasa. Cu cele pe 19 o sa fie cat de cat mai "practica" :).

Link către comentariu
Ai mare dreptate doar ca m-am gandit sa nu mai folosesc masina tot timpul, adica sa incerc sa merg cu ea doar la drum.

Si ce speri sa castigi prin "investitia" asta? Imagine, stabilitate...sau...? La dimensiunile si capacitatile Touareg-ului, imaginea o aveai asigurata in standard. Stabilitatea e ok si cu rotile standard cu anvelope 235/65/17. Un plus de stabilitate aduceau niste anvelope 255/60/17 cu un cost minim.

Mie imi pare complet inutila o investitie de 5200 euro pentru a cobora Touaregul si a-i mari rotile. OK, vrei roti mai mari, le iei...treaba e simpla.

Pentru coborarea masinii insa la viteze mari pe sosele, era mai indicat (inclusiv financiar) sa fi luat o masina cu suspensie pneumatica -3000

Modificat de Diesel
Link către comentariu

O explicatie logica pentru asa o investitie nu cred ca poate da cineva.

Primul meu gand a fost sa fac ceva la interior care este foarte anost mai ales ca nu am nici piele nici navigatie. Ornamentele gri standard sunt de o calitate foarte slaba si scartaie destul de des.

Ulterior m-am gandit sa iau niste jante mai mari pentru vara pentru o stabilitate mai mare. Suspensia tot din acest motiv. Arcurile de la Hofele coboara masina cu 45mm adica nu cu foarte mult ( standard garda este 500mm).

Kitul de caroserie il vreau mai mult din prostie. Daca ma gandesc bine nu vad rostul unor evazari enorme decat in fata la Rex in Mamaia. Socrul meu si fratele lui au doua masini modificate integral. X6 Hamman Tycoon si Cayenne Turbo Magnum de la Tech Art. Ei m-au sfatuit, mai bine zis au insistat sa fac ceva si la exterior.

In oras masina isi pierde enorm din rost, nu ca ar fi avut chiar si standard, dar la drum lung cred ca aceste imbunatatiri o fac mai potrivita pentru viteze mari de croaziera.

Stiu ca multi dintre voi vor spune ca pentru asa modificari trebuia un motor mai mare dar am de gand sa tin masina foarte mult timp. In plus performantele sunt destul de bune acum ca am resoftat motorul. In depasiri nu se face de ras.

Au venit si preturile pentru piese, montaj si vopsire. 7250 Euro. Mai raman jantele, cauciucurile si interiorul. Adica cu totul sper sa nu sar de 10,000.

Link către comentariu
Socrul meu si fratele lui au doua masini modificate integral. X6 Hamman Tycoon si Cayenne Turbo Magnum de la Tech Art. Ei m-au sfatuit, mai bine zis au insistat sa fac ceva si la exterior.

Mda...acum e totul clar. Trebuie sa faci ceva sa integrezi masina in peisajul din parcare.

La ce garda te referi? Garda la sol la Touaregul tau e de 21cm.

Link către comentariu

Ce parere aveti de jantele astea? Credeti ca s-ar potrivi?

post-14710-1272709067_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt f frumoase pe o masina inchisa la culoare....

P.S. Sunt "bling bling"....stilul lui VVV :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Mie sincer jantele pe negru mi se pare de prost gust,arata nasol daca sunt mai mici de 20" si daca sunt un pic murdare se accentueaza imaginaea "banala" pe care tu nu o vrei.

P.S EU as alege ceva OEM ca in poza de mai jos. Bafta!

post-20287-1272795749_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

Astazi mi-au venit toate componentele:

- Kitul Hofele

- Arcurile sport Hofele

- Jantele B Plan

- Cauciucurile Pirelli P Zero Rosso 275/45/ZR 19 108 Y

- Logo-urile Hofele pentru volan si hayon.

De luni incepe montajul. O sa pun poze cu etapele proiectului.

Cand se termina exteriorul urmeaza piele la interior.

Pentru intrebari va stau la dispozitie.

O zi buna,

Matei

Link către comentariu

Asa sunt de nerabdator parca ar fi masina mea :D

Sunt extraordinar de nerabdator sa vad cum iasa, sa ma decid si eu odata :P

P.S. Care model de la Hofele l-ai comandat? jantele tot de la ei le-ai luat? Sa stai relax....cu kitul Hofele pe masina o sa paleasca X6-le ala :(

Modificat de msclemike
Link către comentariu

Kitul se numeste Royster GT 460.

Jantele le-am luat de la MBM Tuning care le-a adus din Elvetia. Mai multenu stiu despre ele.

X6 este foarte frumos doar ca trebuie sa ai o grija extraordinara cu el. Tot timpul trebuie sa ai grija la ceva. Nu merge cu lejeritatea Touareg-ului. Adica nu este practic. Jantele sunt pe 21, cu balon pe 35, si suspensia este foarte dura.

Link către comentariu

Am dus masina marti la MBM Tuning si pana acum au montat toate elementele sa vada daca se potrivesc perfect si le-au trimis la vopsit.

Astazi se monteaza arcurile si distantierele. Luni cred ca o sa fie gata.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

In sfarsit am reusit sa pun poze pe forum.

Sa-mi spuneti ce parere aveti.

282xc.th.jpg

283a.th.jpg

286xx.th.jpg

Link către comentariu

foarte frumos kitul exterior. jantele ..... parca nu sunt de acolo, sper sa nu te superi.

legat de suspensie...nu era mai simplu sa o fi luat de la inceput cu optiunea suspensiei pneumatice...in felul acesta o puteai ridica si cobora de 15 ori pe zi. am mers cu un touareg v10 cu asa ceva si la drum mergeam numai pe sport si coborata la maxim, iar in oras....confort si ridicata. era diferenta extraordinara intre setari, si cred ca e si mult mai comoda decat o suspensie aftermarket care sa coboare touaregul tau.

Link către comentariu

Arata foarte bine per total,la fel ca mihai20 si mie mi se pare ca jantele nu arata bine,par mici si senzorii de parcare de pe spate ar fi trebuit distribuiti pe toata bara,nu doar in colturi.Bafta!

Link către comentariu

Foarte tare.....a iesit bestial....felicitari, ai fost inspirat sa faci "mutarea" asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!