Jump to content

Panou sigurante golf3

Tintome
 Share

Postare recomandată

SALL AM SI EU O PROBLEMA CU POZITIA PE PARTEA STANGA SI SIGURANTA ESTE OK SUNT NOU PE FORUM SI NU STIU UNDE SA POSTEZ VA ROG SA MA AJUTATI A MAI PATIT CINEVA MAI AREVREUN RELEU PE POZITIE VA ROG MS

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• paul_ral

27

• Tracto

21

• b-66-six

16

• SethBv

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Becurile de pozitie le-ai verificat? De obicei oxideaza contactele.

Te rugam sa scrii fără caps lock.

Link către comentariu

ok scuze am pus becuri noi dar tot degeaba mai au vreun releu pe undeva?

Link către comentariu

Iti da la masa prietenas. Verifica din bara in bara. Vezi in spate in lampa...sa nu fii oxidat circuitul. Am patit asa pe la Loganul de serviciu...

Link către comentariu

poi mi s-a oprit in mers pozitia pe stanga in rest merg toate (ceata,semnalizari,bec marsarier,frana)si merge si pozitia cand e pe comutatorul de la semnalizare(adica daca scot cheia din contact si este pusa semnalizarea pe stanga se aprinde pozitia pe stanga cum ar fi si normal)o alta solutie?

Link către comentariu

salutare am si eu o problema nu mai merge stergatoru pe spate dar sprituitoarea merge releu e bun ce poate fi?

Link către comentariu

salut am vazu k ai vrut sa ma ajuti mersi

sti cumva de ce nu mi se ridica apa la 90 am schimbat termostatu si sta la 70 sti cum va ce ar avea

motor abd 14

Exista topic separat pentru probleme cu temperatura apei

Modificat de v@sy
Link către comentariu

Stie cineva ce face releul 3 , am vazut ca e engine control module , nu e ceva important ? la mine lipseste din panoul de relee.

Precizez ca nu a umblat nimeni la relee,

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut am un golf 3 1.8, 90 cp, din 93 si mi s-a stricat electromotorul........pot sa pun un electromotor de la un motor de 1.6 sau 1.4???? Multumesc!!!

am si eu o problema nu imi indica kilometrajul in rest totul merge in bord, stie cineva daca are vreo siguranta ?

Link către comentariu

Pe 1.4 si pe 1.6 monopunct electromotorul este in spatele motorului, iar la 1.8 din cate stiu eu, este in fata :) Iar ptr kilometraj ori este defect senzorul de pe cutie ori ceasurile

Modificat de SethBv
Link către comentariu

Pai daca ajunge la senzorul de la cutie banuiesc ca vede daca e mufa scoasa :P

Modificat de SethBv
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut!Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum pot demonta panul acela cu sigurante si relee?Am niste contacte imperfecte in spate la un releu si nu reusesc sa dau panoul jos de tot..am gasit 2 cleme pe lateral dar se desprinde doar putin de la locul lui....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu va suparati care ii siguranta de faza scurta si faza lunga ? ca vreau sa modific sa-mi fac sa mearga Farurile de gti ambele camere cand dau faza lunga

Link către comentariu

Salut!Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum pot demonta panul acela cu sigurante si relee?Am niste contacte imperfecte in spate la un releu si nu reusesc sa dau panoul jos de tot..am gasit 2 cleme pe lateral dar se desprinde doar putin de la locul lui....

Ca sa demontezi panoul(placa) de relee, adica sa o scoti din masina ai de facut asa:

- scoti borna "-" de la baterie

- eliberezi sigurantele alea din lateral care tin fixat panoul de relee pe suportul metalic

- tragi un pic de panou spre tine ca sa ai mai mult spatiu de manevra

- eliberezi sigurantele din spatele placii, sigurante care de fapt sunt niste sine lungi ce tin conectorii aia colorati din spatele placii de relee

- scoti conectorii colorati din spatele placii de relee; nu-ti fa griji ca n-ai sa stii sa-i pui la loc pentru ca n-ai cums a gresesti: au doar o pozitie in care vin :)

- gata !

Link către comentariu

• 1 month later...

care este siguranta de la stergatoarele pe fata.?

pt golf 3.

Link către comentariu

• 3 months later...

cine poate sa imi zica la ce folosesc cablurile de sub roata de rezerva cele cu o mufa

Link către comentariu

Fa si tu o poza, ca mufe-s multe prin masina dar sub roata de rezerva nici una, deci n-are ce cauta acolo.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am un golf 3 tdi cu probleme la geamurile electrice . cum pun sigurantza imediat se arde si nu mai merg , si nu functioneaza nici semnalele , aceeasi problema , cand incui masina geamurile se ridica din cheie , deci motorasele functioneaza

cineva cu un sfat ?

Link către comentariu

Când descui, geamurile coboară ușor până jos? Siguranța de la geamuri este una termică, nu ca celelalte. Dacă pe timpul acționării geamurilor intervine ceva ce îngreunează ridicarea/coborârea, siguranța decuplează pentru a nu se arde motorul.

Link către comentariu

cand descui si incaui merg geamurile perfect nu agatza nu se blocheaza merg perfect problema este ca imi arde sigurantza si de la semnale si de la geamuri ..........sa fie ceva pe la maneta de semnale , ca sigurantza se arde in momentul in care vreau sa actiunoez semnalele sau geamurile

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!