Jump to content

Masinuta mea albastra

motoflici

Postare recomandată

Desi m-am inscris pe forum cum mi-am luat masinuta nu l-am prea urmarit pana acum in principal din cauza muncii care imi ocupa foarte mult timp. Cam din acelasi motiv dar si a unor plecari din tara, de cand am cumparat masinuta nu am prea avut grija de ea. Am stat si nu am bagat nici un ban in ea cam un an din momentul in care am luat-o cand au inceput sa cada diverse. Pana de curand eram hotarat sa o vand asa cum e si sa imi iau una noua dar imi place prea mult masinuta si cum nu am bani de polo gti...m-am decis sa o pastrez si sa o readuc la frumusetea ei initiala.

Masina am cumparat-o de la un prieten care la randul lui o cumparase din Germania de noua. Am cumparat-o la aproximativ 92000 km iar in acest moment se apropie de 112.000. Ca dortari mentionez: climatic, incalzire in scaune(nefunctionala), ESP, 6 airbaguri, cotiera spate, parasolare cu lampi de citit, 4 geamuri electrice, 4 jante pe 16 cu cauciucuri de vara, 4 jante pe 14 cu cauciucuri de iarna. Probleme am avut cu ea, majoritatea recunosc din vina mea :D

In ordine cronologica, ele au aparut asa:

- stalp foarte jos pe care nu l-am vazut...bara din fata crapata

- portiera dreapta si aripa dreapta gasita harjaita rau in parcarea unui hypermarket

- capacul de plastic al oglinzii stanga stricat...gasit asa...se poate scoate destul de usor acum si vad ca nu mai merge nici incalzirea in acea oglinda

- arcul de la capacul de motorina stricat

- volant s-a stricat...asta a fost iar vina mea :P

Dupa ce s-a stricat volant am decis ca e cazul sa ma apuc sa am mai multa grija de masina si asa am inceput usor usor reparatiile necesare.

- schimbat volant si ambreiaj

- schimbat bucse fata

- de curand schimbat placute frana fata/spate(Volksparts)

Intentionez ca prin primavara sa o tin mai mult timp in service si sa schimb/repar cat mai multe lucruri la ea...in cazul in care o sa ma ajute si finantele:

-verificare servodirectie(imi cam face probleme)

- schimbare baterie

- schimbat arculet capac motorina

- reparat/schimat oglinda stanga

- incalzirea in scaune...mi s-a spus ca trebuie schimbate...as dori o a doua parere

- cumparat senzor pt uzura placutelor pe fata...al meu e taiat si am doar pe spate

- curatat interior

si mai sunt multe din pacate...

Link către comentariu

Ceva mai multe detalii...an fabricatie,feeling....si ceva poze !

In rest sper sa ai mai mare grija de ea si sa auzim numai de bine;)

Drive safe !

Link către comentariu

An de fabricatie 2002, scaunele sunt foarte frumoase tind spre sport si au o sustinere destul de buna...e unul din lucrurile care imi place mult la ea, pozitia la volan, care nu se compara cu multe din clasa ei frantuzesti sau japoneze. Ca feeling...face toti banii...mai ales ca aceasta motorizare e destul de rara pe polo si lumea nu prea te baga in seama :icon_thumright: si cand zbori pe langa ei se intreaba cum de e posibil. Poze sincer momentan mi-e rusine cu lovitura si zgarieturile...poate gasesc mai vechi in care nu erau ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asa arata masinuta inainte de a ma apuca de ea....sper ca dupa intalnirea cu al bundy sa am o diagnoza completa si eventual luminile fata spate reparate... :D

post-16860-1233646172_thumb.jpg

post-16860-1233646177_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!