Jump to content

Vw Bora Variant 1.9 PD-TDI SPEEDWAY

robertnrm

Postare recomandată

Masina mea:

VW BORA VARIANT SPEEDWAY

1.9 PD-TDI 101 CP/74KW

Volkswagen-Bora-19-PDTDI-1-186746.jpg

Volkswagen-Bora-19-PDTDI-5-186746.jpg

Volkswagen-Bora-19-PDTDI-3-186746.jpg

Modificat de robertnrm
Link către comentariu

Frumos dar rusinica pentru ca sunt poze de pe alt forum ;). Parca e masina lui rudolf.s la inceputuri. Iti doresc sa ajungi unde a ajuns si el. Elementele de pe consola si gurile de aer sunt din aluminiu sau folie ce imita aluminiul? Succes in ce ti-ai propus :icon_thumright:

Link către comentariu

Probabil acum a cumparat masina si nu a avut alte poze :P .

Oricum frumoasa masina si din ce se vede in poze pare a fi ingrijita. Cat mai multi km cu ea si asteptam alte poze mai originale + o prezentare mai ampla :D

Bafta.

Link către comentariu

Pozele sunt vechi masina o am de 2 ani, urmeaza sa revin cu alte poze mai recente cat mai curand :P

Frumos dar rusinica pentru ca sunt poze de pe alt forum :D. Parca e masina lui rudolf.s la inceputuri. Iti doresc sa ajungi unde a ajuns si el. Elementele de pe consola si gurile de aer sunt din aluminiu sau folie ce imita aluminiul? Succes in ce ti-ai propus :D

In ce priveste gurile nu sunt nici de aluminiu nu au nici folie, asa am cumparat-o sunt din plastic alb.

Link către comentariu

O mica sugestie...pune casetofonu deasupra climatronicului si locul de sus arata mult mai ok. poti pune telu sau ce vrei tu...

eu zic ca arata mai ok asa.

Vad ca ai dotarea pacific, foarte frumos !

Link către comentariu

Special am mutat casetofonul mai sus cu un locas, pt ca era intr-o pozite foarte nasoala, acum fiecare cu cei place, mi se pare mult mai bine asa.

In ceea ce priveste dotarea pacific nu sunt prea sigur, am vaz golf cu pacific si nu are nimic ca la mine difera foarte multe lucruri :wub:

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

Am revenit cu poze

dsc02754ls7.jpg

Scaune sport dupa cum observati,aaaaaaaaa si era sa uit ultima achizitie cotiera fata

dsc02758tc4.jpg

Proiectoare cu LED gen AUDI

dsc02752wj7.jpg

Modificat de robertnrm
Link către comentariu

Eu am putut sa le vad. E foarte ok masina dar ca sfat si nu o spun cu rautate: nu merge o cotiera neagra chiar daca este piele lafel ca schimbatorul la interiorul pe care-l ai. Cauta nuanta care se potriveste ca de gasit gasesti. Ti-as mai da o idee... schimba ledurile albastre de sub bord cu albe eu zic ca va fi si mai bine oricum felicitari pentru idee. Modificarile au fost facute de tine sau asa ai cumparat-o. Poate vb pe PM sau pe mess sa-mi explici cum e cu iliminarea de sub bord :blink:.

Link către comentariu
Eu am putut sa le vad. E foarte ok masina dar ca sfat si nu o spun cu rautate: nu merge o cotiera neagra chiar daca este piele lafel ca schimbatorul la interiorul pe care-l ai. Cauta nuanta care se potriveste ca de gasit gasesti. Ti-as mai da o idee... schimba ledurile albastre de sub bord cu albe eu zic ca va fi si mai bine oricum felicitari pentru idee. Modificarile au fost facute de tine sau asa ai cumparat-o. Poate vb pe PM sau pe mess sa-mi explici cum e cu iliminarea de sub bord :blink:.

Ledurile eu le am pus, am incercat initail cu alb dar albastrul e bestial iti garantez. Cat despre montajul lor e foate simplu numai ca trebuie sa demontezi ceva piese din bord de ex torpedo-ul si ceva plastice din dreptul soferului(undeva in dreptul picioarelor) iar conexiunile electrice le faci la instalatia de iluminare interioara de exemplu eu le am legat la firele de alimentare a ledurilor din dreptul gurilor de ventilatie din stanga si din dreapta.

Ceva mai greu e pe spate pentru ca trebuie sa demontezi tot tunelul central sa scoti scaunele, da oricum merita e cu totul altceva.

Iar ledurile respective sunt defapt benzi flexibile cu leduri cred ca 16 pe fiecare nu mai tin exact minte, care au o parte adeziva iar pretul lor era cand le am pus 50 lei setul de 2.

Link către comentariu

Banuiam eu ca e de desfacut bordul si urasc asta. Dar oricum trebuie ca am niste "soricei", numai sa vina caldura ca sa pot sa fac treaba calumea. Puteai sa le legi la plafoniera la butonul central dar daca iti place sa mergi cu ele aprinse e ok si asa. Felciitari asta imi place cel mai mult ;) Ce planuri mai ai!

Link către comentariu

Frumoasa masina :icon_thumright: interiorul e identic cu al meu :P vad ca esti mandru de scaunele sport, la fel ma simt si eu ;)

Ai grija de ea si va avea si ea grija de tine!

Link către comentariu
  • 8 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!