Jump to content

Vw Golf V negru

Hifonics

Postare recomandată

Sa o stapanesti sanatos, e frumoasa masinuta :) Cat te-a costat in Franta ? Am inteles ca acolo se fac ceva licitatii, ca in UK si gasesti masini bune la preturi acceptabile :icon_thumright:

Link către comentariu

Mersi,asa este,a fost luata la licitatie cu 9mii euro in 2008

Am uitat sa mentionez ultima modificare facuta: am scos toba finala :) se sperie lumea pe strada cand schimb vitezele,se aude turbina in toba :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ultimele schimbari aduse masinii:

-antifonarea usilor din fata

-schimbarea sistemuli de difuzoare cu unele de la FOCAL

477y.th.jpg

Diferentele sunt de la cer la pamant,claritatea sunetului este mult mai buna,deja nu mai ascult mp3-uri...doar wav convertite din formatul "flac" care e lossless,inchizi ochii si zici ca e formatia in masina :))

Modificat de Hifonics
Link către comentariu

2 chestii: tu sigur ai doar 90cp? si nu 105 cp???? greu de crezut ca motorasu de 90cp duce 190km/h.... cu vechiul motor 1.9tdi alh nici mort nu urca mai sus de 180km/h...

felicitari pentru partea de audio....

Link către comentariu
  • 2 months later...
2 chestii: tu sigur ai doar 90cp? si nu 105 cp???? greu de crezut ca motorasu de 90cp duce 190km/h.... cu vechiul motor 1.9tdi alh nici mort nu urca mai sus de 180km/h...

felicitari pentru partea de audio....

Da,are 90cp ,motorul este identic cu cel de 105 dar difera ECU.Poza este reala,deci da,prinde 190 km/h,cel putin asa arata pe bord,cea reala nu stiu cat e(jantele erau de 15 atunci cand a fost facuta poza).

Link către comentariu

Frumoasa masina, cat mai multi km fara evenimente neplacute. Bafta la modificari in continuare. Mie imi place sa aud sunetul motorului si a tobei cu toate ca la mine se aude stock destul de bine muzica din masina cu 8 difuzoare.

Link către comentariu

frumoasa masinutsa ,ceva de genu vreu sa-mi iau si eu curand, imi place si culoarea cat despre faza cu viteza si a mea are 90 de cai si am mers cu ea 190 si inka mai putea ,domnului care se mira mai devreme ca ai mers cu 180 ii spun doar ca are ceva probleme masinuta lui daca nu merge mai mult de 180,inka nu am prins nici un drum sa pot sa-i dau mai mult dar sunt sigur ca merge 200 fara sa clipeasca.

Link către comentariu
  • 1 year later...

@Hifonics, da-mi si mie soluția de Dimmer pentru player ca mi-am dat seama ce mă deranja noaptea in mașina : intensitatea dispar-ului este mult prea puternica.

In rest ... sa stapanesti mașina sănătos

Link către comentariu

http://www.4tuning.tv/8HgnVbARMTL/Vw_Golf_...brake_turn.html ce face un pasionat auto din plictiseala :Driver:

In ochii mei ce se vede in filmuletul ala e departe de ceea ce ar face un pasionat cu masina lui. si poate ma lamuresti si pe mine care e diferenta intre 180 si 190.

P.S Madnes se scrie cu 2 "s" si daca o ai la volan e un defect,nu o calitate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!