Jump to content

Vw Golf V negru

Hifonics

Postare recomandată

In primul rand salutari tuturor membrilor si staffului forumului,numele meu este Cristi si sunt de curand posesorul unui Vw golf V adus din Franta.Motorul este 1.9tdi cod motor BRU varianta de 66kw(90 de cp).Masina este din 2006,am condus si motorizarea de 105 cp si diferentele sunt insesizabile,din punctul meu de vedere.Despre optionale nu prea am ce sa va povestesc din pacate;am asr,multe airbaguri laterale in scaun cortina pasager si nu stiu pe unde mai sunt,oglinzi incalzite...Modificarile aduse masinii de mine sunt:

-alarma auto cu pager

-amplificator si subwoofer marca Hifonics

-folie autorizata rar laterale spate si luneta transparenta 5% marca 3M Panther

-cauciucuri de iarna Pirelli

-schimbat toate filtrele si uleiul pentru siguranta,deoarece nu am carte service si nu stiu mai nimic despre masina.

Planuri de viitor am multe si frumoase ca orice nou posesor,momental imi centralizez bugetele catre un dvd-navi si jante pe 17''.

Despre impresii la volan,sincer vin de pe dacie break din 87 deci trecerea este una radicala,aspecte pozitive sunt deci foarte multe,dar ca aspecte negative,din ce am observat,sunetul motorului in plaja de turatie 800-1200 foarte deranjat,intra in rezonanta compartimentul motor(ma refer la toate plasticele de acolo)iar culoarea aceasta(negru metal) pe langa faptul ca mie imi place foarte mult,este extrem de pretentioasa,se observa absolut orice pe ea de la un fir de par la cea mai mica zgarietura.

Cu alte cuvinte ma bucur ca scriu acest mesaj si astepteptam aceasta zi de foarte mult timp,satul fiind de dacia mea veche.

Un aspect pe care as dori sa il abordez este faptul ca statia de amplificare si subwooferul sunt legate la cd-playerul stock RCD300,operatiune facuta de mine,destul de complexa(dupa cum stiti,rcd300 nu are preout pentru subwoofer) dar pe care sunt incantat sa o impartasesc sub forma de DIY(am facut poze la absolut fiecare pas) dar nu stiu din ce motiv,nu pot deschide un nou topic in aria respectiva dedicata(probabil nu am numar suficient de posturi)deci rog daca se poate sa ma lamureasca cineva in privinta cu acest aspect.

In final iata si cateva poze cu masinuta la care tin enorm si pot spune ca ies din bloc catre parcare in sfarsit cu zambetul pe buze stiind ca nu mai trebuie sa trec prin tot ce am trecut cu dacia.Este un sentiment pe care il cunosti doar daca ai avut dacie:)

Pasiunea mea pentru masini este nemarginita,ca si dovada,sunt student in anul II la facultatea de transporturi sectia autovehicule rutiere/politehnica.Bine v-am gasit inca odata si las pozele sa vorbeasca.Multumesc.

picture0011jr5.jpg

w3072.png

picture0101ty3.jpg

w3072.png

picture015jt2.jpg

w3072.png

picture0111ki0.jpg

w3072.png

Modificat de Hifonics
Link către comentariu

frumoasa masinuta...se pare ca suntem colegi...si eu sunt la bucuresti la poli la transporturi la AR...numai ca sunt anul I

Link către comentariu

off: eu am fost la poli : in anul 2 m'am lasat de sportul asta...era prea complicat

on: frumoasa foc. ceva poze cu interiorul?

Link către comentariu

Multumesc,interiorul este normal,iata si cateva poze

20012009146xn8.jpg

w2048.png

20012009148sk3.jpg

w2048.png

20012009150qj0.jpg

w2048.png

20012009151bq5.jpg

w2048.png

Intrebarea mea ramane in continuare valabila,am toate cunostiintele si documentatiile necesare pentru deschiderea unui DIY despre montearea unui subwoofer pe RCD300/RCD500 sau orice alt cd player stock care NU are preout de subwoofer,dar nu pot deschide un nou topic in aria aferenta,nu stiu de ce,cum as putea rezolva?

Modificat de Hifonics
Link către comentariu
  • 6 months later...

Revin cu ultimele noutati:

-jante borbet matt black polished

-schimbat toate difuzoarele(si subwoofer)

-schimbat RCD cu Pionner

-schimbat statii amplificare

-traseu alimentare amplificator de 35 mm patrati

-schimbat becuri pozitie cu philips blue vision

-schimbat becuri faza cu philips xtreme power

05052009094.th.jpg

18052009110.th.jpg

dsc02849a.th.jpg

dsc02860o.th.jpg

Modificat de Hifonics
Link către comentariu

E frumoasa masina,s-o stapanesti sansatos.Frumos playerul,da bine in bord.Dar nuanta de albastru e aceeasi cu nuanta de albastru din bord?La interior nu te ai gandit sa modifci nimic?I-ar sta bine cu un volan in piele.

Link către comentariu

nuanta este aproximativ aceasi,putin mai deschisa la pioneer dar nu ceva care sa iasa grav in evidenta.As pune un volan in piele si comenzi dar mi se pare o operatiune destul de dificila si de service nu vreau sa aud.Alte idei la interior daca ai tu sunt deschis la opinii.

Link către comentariu

fa rost de un capac ,ceva la spatiul de depozitare de deasupra gurilor de ventilatie

Link către comentariu
fa rost de un capac ,ceva la spatiul de depozitare de deasupra gurilor de ventilatie

Acolo am sa montez o replica exacta in miniatura a masinii.Ce zici?

Link către comentariu

opinia mea, daca pui si o folie pe triple arata si mai SUPER :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sper ca ai prins viteza de 190 km/h pe o autostrada din Germania :icon_thumright: . E pacat sa ramai fara permis cand ai o asa masina frumoasa.

Link către comentariu
Sper ca ai prins viteza de 190 km/h pe o autostrada din Germania :D . E pacat sa ramai fara permis cand ai o asa masina frumoasa.

Vai,am uitat sa precizez...bineinteles ca nu la noi in tara e facuta poza ;)

Link către comentariu

La inceput modelu tau am vrut sa imi cumpar si eu neagra si cu motor la fel,dar pana la urma am ajuns tot la benzina.Din curiozitate cati wati rms ai in total ?

Link către comentariu
La inceput modelu tau am vrut sa imi cumpar si eu neagra si cu motor la fel,dar pana la urma am ajuns tot la benzina.Din curiozitate cati wati rms ai in total ?

si eu prefer benzina...dar mai e timp :)

In jur de 600W RMS ....statia poate si mai mult dar wooferul cam atat duce...oricum e grava treaba,se destrama masina.

Modificat de Hifonics
Link către comentariu
si eu prefer benzina...dar mai e timp :)

In jur de 600W RMS ....statia poate si mai mult dar wooferul cam atat duce...oricum e grava treaba,se destrama masina.

Asa am zis si eu cand am vazut clipul asta

Are vreo 800 rms dar eu zic ca toata masina o faci praf asa dapoi sa pui ceva de 1000 rms :D

PS: Nu vreau sa fac reclama ce doar am dat un exemplu cum face la 800 rms

Link către comentariu

Eu unul sunt adeptul calitatii sonore.In filmuletul ala e doar bubuiala si asta din 2 motive clare:

1-cd-playerul stock e varza

2-un woofer vented cu plexiglass in cutia rezonatoare nu poate scoate un bass mai clar decat un woofer sealed

Am avut pe masina si woofer vented si sealed si stiu exact ce vorbesc. Cu alte cuvinte,prefer sa imi destram masina calitativ ;)

Link către comentariu

Te asigur ca nu e doar bubuiala... si eu am zis asta, si aveam de gand sa imi iau un 2DIN, dar dupa ce am facut test, am zis ca e ok ;)

De-aia a ramas cum vezi in filmare. Apropo, e RCD 300 cu 10 difuzoare... nu e playerul stock...

Bineinteles ca se auzea altfel cu un alt H.U, dar daca nu era cat de cat ok, puneam un Alpine 9885R, dar care avea problema ca nu imi placea cum arata.

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
Te asigur ca nu e doar bubuiala... si eu am zis asta, si aveam de gand sa imi iau un 2DIN, dar dupa ce am facut test, am zis ca e ok :D

De-aia a ramas cum vezi in filmare. Apropo, e RCD 300 cu 10 difuzoare... nu e playerul stock...

Bineinteles ca se auzea altfel cu un alt H.U, dar daca nu era cat de cat ok, puneam un Alpine 9885R, dar care avea problema ca nu imi placea cum arata.

Nu am ascultat pe viu deci hai sa nu intram in detalii.Eu ti-am spus doar ca un anumit nivel de calitate se atinge respectand anumite standarde.Poate ceea ce pentru tine e "cat de cat ok " pentru altii e nimic si pentru altii e super.Nu ai sa vezi niciodata la un concurs de SQ playeru masinii cu difuzoarele masinii si subwoofere cu plexiglass.Pasiunea asta cu sunetu se manifesta diferit la fiecare,important este sa fii tu multumit de cum se aude.Eu avem multe vise,de pe vremea cand aveam dacie si puneam toate difuzoarele din casa in ea si parca niciodata nu eram multumitm,insa pot sa spune cu toata placere ca acum nu vreau mai mult.Uite si cateva specificatii ale statiei pe care o am acum

HELIX A1 Competition

High-End Mono-amplifier with adjustable damping factor and active crossovers, adjustable from 15 Hz - 6 kHz, HP, LP, BP; phase control 0 - 180

Modificat de Hifonics
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!