Jump to content

Skoda Octavia FL 2009

breb02

Postare recomandată

M-am intors din calatorie. Mi-a placut foarte mult cum se comporta la drum lung. Pacat ca a fost ploaie si a murdarit-o :salut:

Atasez si cateva poze.

Pilotul automat este grozav. Uitasem ca am asa ceva la dus (probabil ca eram prea entuziasmat). La intors l-am pus in functiune. Am scos un consum de 4.8 % in mare parte pe autostrada (cam 95% din drum). Cat am fost pe pilot automat am avut consum instant si 3.1% (si asta pe kilometri intregi).

Pana acum sunt total multumit de masina.

Putin dezamagit de dealer...care nu mi-a spus ca nu am lichid de spalare geamuri...si am ramas fara, pe autostrada, pe ploaie :D

Ca sa ii raspund lui George: dintre butoanele de la climatronic (cele 6 de sus) primele 5 (din dreapta spre stanga) se pot actiona simultan, toate functiile asociate fiind activate.

post-37474-1232228156_thumb.jpg

Modificat de breb02
Link către comentariu
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• breb02

29

• bZ1

6

• Adrian_S

4

• Roger

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa!

dar pune si vit medie cand spui consumul ca altfel nu prea are vreo relevanta.

Link către comentariu

viteza medie 78km/h ...dar fiind in principu autostrada (90km dus 90 intors) mare parte am mers cu 100-120km/h

sper sa va placa pozele

post-37474-1232225647_thumb.jpg

post-37474-1232226258_thumb.jpg

post-37474-1232226343_thumb.jpg

post-37474-1232226387_thumb.jpg

post-37474-1232226434_thumb.jpg

post-37474-1232226474_thumb.jpg

post-37474-1232226543_thumb.jpg

post-37474-1232226602_thumb.jpg

post-37474-1232226670_thumb.jpg

post-37474-1232226905_thumb.jpg

post-37474-1232226972_thumb.jpg

post-37474-1232227028_thumb.jpg

post-37474-1232227194_thumb.jpg

post-37474-1232227272_thumb.jpg

Modificat de breb02
Link către comentariu

este superbă, să o porţi sănătos şi să te poarte sănătos kk de km fără probleme.

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Cotiera insa... Acelasi "merde" :)) ca la golful meu, si ca la golf 6... Abia iti intra un cd calumea acolo...

LE: Sa o stapanesti sanatos, si fara evenimente. Uitasem sa iti urez :beerchug:

Modificat de gHapciu
Link către comentariu
Foarte frumoasa. Cotiera insa... Acelasi "merde" :10[1]: ca la golful meu, si ca la golf 6... Abia iti intra un cd calumea acolo...

LE: Sa o stapanesti sanatos, si fara evenimente. Uitasem sa iti urez :offtopic:

De ce ai vrea sa tii CDurile acolo??? Dar ... ma rog...fiecare cu ale lui :P

De exemplu in cotiera incap foarte bine 2 cutii de bautura (nonacloholica desigur)

Azi i-am activat avertizarea sonora la inchidere/deschidere centralizata si am fost placut surprins sa aud ca nu are acelasi bip-bip ca la orice masina. Face un sunet mult mai frumos si mai placut (ceva de genul click-click)... SIMPLY CLEVER :)

Link către comentariu
Nu am putut sa pun Bolero pt ca am luat un COMPANY PACK-ul la un pret f bun. Si oricum, nici daca era sa imi aleg eu nu cred ca puneam bolero. Ar fi fost ori asta care il am acuma ori navigatie. Oricum este super tare si swing.

Salut!

Foarte frumoasa masinutza, imi face si mie cu ochiul. :blink: :santa:

Spune-mi, te rog, care-i diferenta intre Bolero si Swing sau, mai bine spus, ce are IN PLUS acest Bolero fata de Swing? merita diferenta? :D

Link către comentariu

Daca imi permiteti,pot sa spun ca la Bolero din cate am vazut beneficiezi de un Touch screen cu Card reader si Cd changer(de 6)daca nu ma insel.Poti sa dai click pe numele lui bZ1 care a postat un pic mai sus si intra la Find member's topics.Apoi dai la topicul care-ti apare Masina mea-Octavia,care este topicul lui si poti vedea poze cu Bolero.La diferente nu ma bag pentru ca nu l-am auzit pe vreunul.Poate doar sa citesti undeva despre detaliile ,,tehnice" sau sa intrebi pe cineva care le-a auzit pe ambele.Succes!

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

In detaliu nu stiu exact care e diferenta...dar cum s-a mai spus, Bolero are ecran touch-screen, SD card reader si cred ca magazie de 6 CDuri in portbagaj. In rest, ca functii indeplinite...aceleasi ca la Swing. Doar modalitatea de a ajunge la ele difera ;) . Afisajut pt senzorii de parcare arata diferit. Vezi la bZ1 imaginea. O sa pun si eu una cu afisajul la senzori sa vezi diferenta.

Daca vrei doar sa asculti muzica (care apropo se aude fooorte tare si clar...calitatea este excelenta) at gandeste-te bine daca vrei sa dai bani in plus doar pt ca ai magazie de CDuri si card reader. Dupa parerea mea nu e un deranj prea mare sa schimb un CD. Alta mancare de peste este atunci cand ai navigatie...este intradevar o alta functionalitate, cam scumpa dupa mine sa o cumperi de la dealer. Daca deschizi clapa de sus de pe bord, de la locul acela de depozitare, si sprijini acolo un GPS (ceea ce am facut deja) zici ca ai GPS incorporat :)). Am vazut chiar pe forum un link catre unul care facea asa ceva...dar baga si alimentare prin bord...si arata destul de bine. Dar daca nu te deranjeaza un fir peste bord, at poti pune un GPS care nu costa mai mult de 100-150E acolo pe bord si nici nu mai ai nevoie de suport. Arata si f bine. Din nou...o sa fac o poza cu asa ceva sa va arat.

Si sa nu uit...MULTUMESC pt urari!

Link către comentariu

breb02 - o mica corectura am la ce ai zis - magazia de 6 cd`uri este integrata in Bolero - nu este in portbagaj.

in rest cum au zis multi, depinde de gusturile care le ai si de banii de care dispui. eu unul, am prefereat sa dau 250E pe Bolero si sa nu pun tempomat sau comenzi pe volan, desi poate acum le`as vrea. Fara doar si poate, discountul pe care tu l`ai avut si faptul ca nu platesc TVA sunt foarte avantajoase si eu unul as fi mers putin mai departe cu optiunile daca le aveam :P

dar aici suntem la admirat, nu la comentat deci ... it`s your ride, your taste.... A VERY NICE RIDE - taste`ul nu`l comentam ;)

Link către comentariu

Dupa cum am promis, pozele cu senzorul de parcare si cu manualul:

post-37474-1232482484_thumb.jpg

post-37474-1232482600_thumb.jpg

post-37474-1232482690_thumb.jpg

post-37474-1232482773_thumb.jpg

Modificat de breb02
Link către comentariu
Dupa cum am promis, pozele cu senzorul de parcare si cu manualul:

Parca e mai frumoasa culoarea verde de pe bord decat cea de la O2. :icon_thumright:

Nice photos!

Link către comentariu

Frumoasa masina, vazusem una acum 1 luna cand am dus niste proaspat casatoriti la aeroport si am vazut-o din spate!

Sa o stapanesti sanatos fara incidente!

Link către comentariu

Foarte frumoasa octavia asta noua .... interiorul actual da aspectul de lux ..... felicitari pt achizitie si sa o conduci cu placere !

Link către comentariu

nu doar interiorul arata bine...eu zic ca toata arata foarte bine. Ms de urari

Link către comentariu

Am rugamintea de a ramane on-topic. Aici nu se discuta despre masini in general si nici de comparatii intre ele... Este aria "Masina Mea" unde fiecare isi prezinta masina. In acest topic, este vorba de masina colegului breb02. Posturile off topic au fost sterse

Link către comentariu

poti cumva sa pui niste poze cu stopurile de pe spate apinse

adica ceva din care sa se poata face diferenta fata de o2

sa o stapanesti sanatos si fara incidente

Link către comentariu

Breb02, te felicit pentru noua ta achizitie si vreau sa te intreb daca cumva ai mers destul de mult cu noua ta masina si eventual ai avut pasageri in spate, ma intereseaza spatiul interior din noua octavia, pe locurile din spate incap 3 pasageri sa stea in conditii normale?...adica nu inghesuiti?

Si mai vroiam sa te intreb...la tine cotiera spate nu are spatiu de depozitare ca din ce am vazut in poza nu prea arata a spatiu de depozitare...sau o fi el asa mic?

Link către comentariu

Am mers 5 persoane (4 adulti si un copil de vreo 14 ani ... in spate pe mijloc). Au spus ca e foarte confortabil. Iar consumul cu 4 persoane si jumate :rolleyes: si cu portbagajul plin ochi cu cumparaturi de la supermarket (baxuri de apa si mult alte chestii grele) a fost de 5,5 % la 150 km de autostrada, cu viteza medie de 75km/h (daca retin bine). Eu unul, sunt destul de mare (ca inaltime) si am scaunul dat destul de in spate. M-am urcat in spatele soferului si inca mai aveam loc suficient de la genunchi la scaun....adica stateam foarte confortabil. Daca intra doar 2 persoane in spate si daca mai si cobori cotiera...e foarte confortabil si elegant. Spatiul din cotiera este mai mult plat decat adanc. Poti pune reviste, harti...maculatura in general. Nu poti pune in nici un caz o doza de suc sper exemplu.

@arkashu: cu prima ocazie fac niste poze si pun pe site ...cu stopurile de pe spate. Sunt si eu curios cum arata :scratch:

Modificat de breb02
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!