Jump to content

Skoda Octavia FL 2009

breb02

Postare recomandată

Mi-a venit masina de 2 zile ...asa ca o sa postez cateva poze si cateva informatii:

Standard

- 1.9 TDI (105CP)

- dotari versiune Ambient

- culoare GRI antracit / interior ONYX

Optionale

- Company PACK (care cuprinde Climatronic, cotiera fata mobila cu spatiu depozitare ce poate fi racit, senzori parcare, radioCD cu MP3 Swing cu 12 boxe, vopsea metalizata, Cruise control, functie "coming Home" si "leaving Home", senzori ploaie)

- Alarma volumetrica si perimetrica

- ESP+EDS+HBA+DSR

- stergator luneta spate

- volan multifunctional (comenzi computer bord si radio)

- volan + schimbator + frana mana ... piele

- Jante aliaj LYRA 16"

- bancheta spate cu acces la portbagaj

- geamuri electrice spate + fata

- asistare la demaraj in panta

- scaune fata reglabile inaltime/fata-spate/lombar

- alte chestii minore (plasa in portbagaj, suport ochelari, etc)

Pozele sunt facute in garaj, unde nu era lumina prea buna. Dar o sa fac mai multe undeva afara. Probabil in weekend

Masina arata si se conduce super.

post-37474-1232035558_thumb.jpg

post-37474-1232035692_thumb.jpg

post-37474-1232035738_thumb.jpg

post-37474-1232035755_thumb.jpg

post-37474-1232035788_thumb.jpg

post-37474-1232035807_thumb.jpg

Modificat de breb02
Link către comentariu
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• breb02

29

• bZ1

6

• Adrian_S

4

• Roger

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata mortal pe culoarea aceasta.

Fai repede un cip si la multi kilometrii cu ea. :)

Link către comentariu

foarte frumoasa masina...culoarea, volanul, luminile albe din bord, climatronicul....super :10[1]: sa o stapaneti sanatos

:10[1]: nr. de ce tara sunt? :)

Link către comentariu

Frumos....numarul pare de Belgia dar formatul placutei nu vine deloc bine pe bara fata... insa nu e vina ta. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

15800 pret final cu 15% reducere de la dealer si minus 21% TVA

In mod normal ea ar fi fost 22300.

Intradevar nr e de Belgia. Placutele in mod normal cred ca erau mai lungi, dar astea sunt legate de locul de munca, asa ca nu am ce face

Ms de urari

.

Link către comentariu

Bun venit pe forum !! :D

Ce pot sa iti spun. Ai o masina foarte buna de calitate superioara, iti urez multi km fara incidente :wub:

Link către comentariu

foarte frumoasa, totusi, imi pare rau ca nu ti`ai pus Bolero.

S`o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Frumoasa si dotata!

Sa o stapanesti sanatos. Daca ai timp, poate reusim sa ne vedem in week end, sa vedem exemparul "live" si "alive".

:D

Link către comentariu
foarte frumoasa, totusi, imi pare rau ca nu ti`ai pus Bolero.

S`o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!

Nu am putut sa pun Bolero pt ca am luat un COMPANY PACK-ul la un pret f bun. Si oricum, nici daca era sa imi aleg eu nu cred ca puneam bolero. Ar fi fost ori asta care il am acuma ori navigatie. Oricum este super tare si swing.

Imi place pielea de pe volan f mult. Are o calitate exceptionala si se simte extraordinar la atingere.

Am oprit de vreo 2 ori motorul..pe la semafoare. Cred ca mie frica sa nu o turez prea tare si defapt eu o subturez. Incerc sa plec pe la 1500rpm ... si pleaca f bine...dar daca schimb in a2a tot pe la 1500rpm...trebuie sa o tin mai bine din ambreiaj. Gresesc eu??? Cat de sus pot merge cu turometrul in perioada de rodaj? Cu ce viteza maxima ar trebui sa merg? Stiu, ar trebui sa scrie in manual...dar e gros rau...n-am apucat sa il citesc pe tot

Catalizatorul scoate ceva fum...dar pp ca e normal...masina avand 30km :D Indicatorul de pe bord e ok

O chestie interesanta este ca dealerul mi-a zis ca prima revizie e la 30000km sau 2 ani. M-a mirat asta si l-am intrebat inca o data in mod expres...si a zis ca da..la 30000. M-am uitat pe CB si acolo zice 15000km sau 1 an .... pe cine sa cred??? O sa mai trec o data pe la el oricum ca sa lamuresc problema...si asa nu mi-a activat inchiderea automata a usilor la 15km/h ...ma duc sa-l iau de gat :P

mai vin cu poze cat de curand :P

din nou...ms de urari

Frumoasa si dotata!

Sa o stapanesti sanatos. Daca ai timp, poate reusim sa ne vedem in week end, sa vedem exemparul "live" si "alive".

:D

clar ne vedem...la salon ;)

cred ca mai vine un tip din Liege

Modificat de breb02
Link către comentariu

Bine ai venit pe forum!

Inchiderea automata a usilor la 15km/h ar trebui sa o poti seta si tu daca ai Maxi-Dot. Cred ca in meniul de comfort poti selecta inchiderea automata a usilor (consulta manualul daca nu gasesti).

Revizia la 30k sau 2 ani mi se pare totusi exagerata, cred ca este o greseala totusi.

Sa o folosesti cu placere si fara incidente!

Link către comentariu

legat de revizie, vezi ce stampila ti-a pus dealerul.

Sunt 2 tipuri:

- service la interval fix (pt regim de oras mai mult) - aia 15k

- service long-life (in functie de cum mergi teoretic) care intr-adevar 30k sau 2 ani nu pare aiurea

Cred ca gasesti topic-uri dedicate.

Modificat de docman2
Link către comentariu

Pe cartea de service (pe stampila) este trecut 30000km sau 2 ani. Dar adevarul ca pe aici sunt doar autostrazi si drumuri foarte bune...deci se circula nu se sta.

Am gasit intradevar in meniu optiune de blocat usile la peste 15km/ora si de deschis automat usile cand scoti cheia din contact. Ms rempha

Am uitat sa va spun ca pneurile sunt Bridgestone (205/55R16 91R) :D

Link către comentariu

huh, ce facelift fain pt octi :P

au "amestecat" multe piese de la alte masinii in ea (au pus volanu' in 4 de pe Passatul B6 (standardul) cu pile si comezi, climatronicul un pic modificat de pe Passatul CC (si G6), farurile si oglinzile sunt de pe noul Superb, etc. :lol:)

din anumite poze am remarcat ca portbagaju' la tine se ridica cu tot cu luneta, desi din primele poze, am observat ca masina e o berlina :D ...deci ce tip de masina ai, berlina sau break ? :D

in rest, masina e frumoasa, reusita, dotarile sunt ok, ...so nu pot decat sa-ti urez cat mai multi km cu ea si cat mai putine incidente :D

P.S.: 30.000 km sau 2 ani intre revizii e totusi mult :D ...cel putin pt motorul PD 1.9 TDI, reviziile sunt bine sa le faci la 15.000 km sa-i schimbi macar uleiul cu filtru lui ;), restu' de filtre poti sa le schimbi si la 30.000 km in caz ca nu mergi mult cu masina :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

30K e atunci. Partea cu CB-ul e cam ciudata. Au mai patit-o diversi si pe TT-forum, in sensul ca masina era programata pe BC drept fixed interval.

Cand incepea sa piuie (15K), sunai la dealer si-ti dadea acceptul s-o resetezi (sau o faceai fara accept fara probleme).

Am impresia ca ne vedem duminica :D

edit: @Riddler. In Belgia nu e chiar asa critica problema cu praful sau cu condusul aiurea.

Eu dupa un an n-am 2mm de praf pe motor (la vecinii un pic mai domoli, francezii).

Aia 2mm sunt de cand am fost in tara.

Iar mersul pe autostrazi e parfum fata de hatz hatz prin oras.

Eu unul zic sa ai incredere in ce-ti zice constructorul. Nu uita ca dealerul iti sta oricand la dispozitie sa-ti rezolve orice intrebari sau nelamuriri ai legate de masina. In mod normal, la predare trebuia sa-ti faca o mica prezentare a problemei de mai sus.

Modificat de docman2
Link către comentariu
din anumite poze am remarcat ca portbagaju' la tine se ridica cu tot cu luneta, desi din primele poze, am observat ca masina e o berlina :blush: ...deci ce tip de masina ai, berlina sau break ? :lol:

spatele este hatchback ...se deschide cu tot cu luneta...dar masina e berlina, NU break (combi)

dar asa era si modelul vechi...nu vad de unde mirarea ???

Modificat de breb02
Link către comentariu
Am impresia ca ne vedem duminica :lol:

Ne vedem cu siguranta. Daca vrei sa vii de sambata si nu ai unde sta noaptea, am o camera libera tot timpul, asa ca esti invitatul meu.

Legat de praful de pe aici, pot sa iti spun ca sunt de 2 luni jumate in Bruxelles si nu mi-am sters pantofii niciodata pt ca ... nu am ce sterge. Si merg in fiecare zi cu ei la servici. Vreo 2 zile i-am tot injurat pe unii, dimineata cand dormeam si eu mai bine, pt ca faceau scandal cu niste masinarii, ceva de genul celor de tuns iarba. Mai apoi am constatat ca erau unii care strangeau rahateii de animale de pe strazi/trotuare cu niste aspiratoare special facute pt asta. Trageti voi concluziile.

Scuze de offtopic.

Legat de explicatiile dealerului...au fost foarte clare => la 30000km sau la 2 ani sau cand zice computerul (iar pt ultima varianta deduc ca probabil o sa imi zica sa il resetez eu :blush: )

Modificat de breb02
Link către comentariu
spatele este hatchback ...se deschide cu tot cu luneta...dar masina e berlina, NU break (combi)

dar asa era si modelul vechi...nu vad de unde mirarea ???

sa mor de stiam pana acum ca la Octavia ( fie 1 sau 2 ) modelul berlina, haionul se deschide impreuna cu luneta (hatchback) :huh:

am mai aflat si eu o chestie noua :D

parere personala: NASOL sistem, iarna iti intra frigu' in habitaclu' ori de cate ori vrei sa pui ceva in portbagaj :P (de aia sunt eu fan berlina si nu variant)

...oricum masina e buna, si vorba aia gusturile nu se discuta :beerchug:

inca odata iti urez multi km cu ea :rolleyes:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

recomandarea dealerului la mine a fost sa nu depasesc 2500-3000 de ture in primii 2000km. deci sa nu schimbi sus, 1500 e prea jos, poti merge lejer in 2500 si nu vor fi probleme. la mine devenise o psihoza, eram numai cu ochii pe turometru sa nu o scap prea sus. am facut 3800 de km intr`o luna jumate si schimb la 3000 acum fara probleme.

Link către comentariu

hmmm...si eu care imi faceam griji la 1500-2000. Ms de info.

Oricum, la mers prin oras pe bulevarde am obs ca ii place f mult in a4a pana in 80km/h .... imi arata 4,5-5 %

Azi o scot pt prima data pe autostrada. Va fi un drum de vreo 200km. Poate reusesc sa fac si niste poze afara.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Am o intrebare , ca sa reglezi fluxul de aer pt picioare si partea superioara trebuie apasate ambele butoane de reglaj ?

Toate cele bune !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!