Jump to content

Audi A4 1.9 TDI

Cristi_KWJ

Postare recomandată

Felicitari pentru noul upgrade...o sa vezi ca merita si iti recomand sa ramai pe 6000k! :)

Pe proiectoare imi montez si eu maine si am sa revin cu feed-back... :)

Cat despre zgarietura eu am o saptamana de cand am scos masina din service de la vopsit..mi-a tras unul o cheie pe capota! :blah_:

Link către comentariu
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristi_KWJ

38

• 4abc

5

• alex_dr.alex

5

• 31RZV

3

Ms, ms! Fotografia e o mica pasiune :blah_:

Iar xenoanele mi se par un pic cam albastre pe 6000k dar cred ca tine de obisnuinta.

Pai si la mine cred ca a fost o cheie, dar pe frigurile astea nu prea pot sta fara masina. Am sa o fac eu...oricum nu e o tragedie.

Link către comentariu

Felicitari, arata bine xenonul, dar neaparat trebuie schimbate si becurile de pozitie.Mie mi-au pus baietii de la service-ul unde am montat xenonul becuri albe(de fapt ele sunt albastre, dar lumina este alba), care arata foarte bine si nici nu dau erori de bec ars(25 RON setul).

Link către comentariu

Am observat si eu ca ar trebui schimbate pozitiile, dar le mai las sa astepte. Acum nu prea am timp sa umblu dupa becuri :)

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumoasa masina! LA pozitii trebuie sa fii atent cu becul de Check din Bord. TInd sa cred ca jantele de S-line pe 17 ar arata mai bine. Sau cel putin asta cred eu .:) Bafta la modificari!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si apreciez grija pentru ea. Este o masina care nu poate sa iti aduca decat satisfactii.

Referitor la spoilerul fata sa stii ca il poti comanda si de la reprezentanta. Si eu eram interesat dar m-am lasat... ^_^

Preturile nu le mai stiu sigur asa ca nu vreau sa dau o informatie eronata.

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri. Din pacate pentru mine acum am masina in service...saptamana trecuta un nene s-a gandit sa intre in mine asa ca ceea ce voi modifica in continuare e bara spate, portbagaj si inca vreo cateva subansambluri deteriorate in urma impactului. Nu e grav dar o saptamana - doua voi fi pieton :Driver:

@ManiacuV6: nu cred ca vor urma alte modificari...poate doar cateva minore. Masina este destul de veche si nu vreau sa mai investesc mult in ea. Important e sa mearga bine. Iar referitor la jante...sunt multe de S-line si mi se par cam banale acum si in plus replici nu vroiam iar OEM erau prea scumpe.

Link către comentariu

BAnale dar mult mai rezistente decat cele aftermarket. Ma refeream la modelul acesta image705gx0.jpg

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

Pai modelul asta il aveam si eu in minte dar cum am spus, replica nu vroiam, OEM erau prea scumpe. Si cele aftermarket sunt ok, nu am avut probleme cu ele ca doar nici nu fac offroad sau altceva...:icon_thumright:

Link către comentariu

audi, superb exemplar, felicitari frate, sa o conduci cu placere si fara probleme! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 7 months later...

A trecut mult timp de cand nu am mai scris nimic despre masina mea. Inca o am, desi ma gandesc sa o schimb. De aceea nu am mai investit nimic in ea...doar ulei, filtre si multa motorina :ninja: In continuare sunt multumit de ea, merge bine si isi face cu brio indatoririle zilnice :( Nu prea am multe de spus despre ea asa ca am sa las cateve poze sa vorbeasca :P

img0064xo.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0077q.th.jpg

img0079w.th.jpg

img0025uv.th.jpg

img0028cv.th.jpg

img0035paz.th.jpg

img0005lxn.th.jpg

img0046d.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!