Jump to content

Audi A4 1.9 TDI

Cristi_KWJ

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristi_KWJ

38

• 4abc

5

• alex_dr.alex

5

• 31RZV

3

Cum n-am mai postat de mult pe aici m-am gandit sa va impartasesc si voua ultimul update suferit de masina...folii Llumar omologate. Tot ce pot sa spun despre asta e ca imi pare rau ca nu le-am pus mai devreme.

img0010isl.jpg

By cristi_KWJ

img0013mpm.jpg

By cristi_KWJ

img0042aof.jpg

By cristi_KWJ

Si inca una cu "cealalta masina" :)

img0016yxh.jpg

By cristi_KWJ

Link către comentariu

Foarte misto ultima poza ! :icon_thumright: Felicitari fotografului

Link către comentariu

Arata misto folia, probabil contrastul gri deschis-negru e de vina...anyway...o investitie foarte buna :) ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Felicitari! Frumoasa masina, si foarte bun Canon-ul... si eu tot S5 am.. si sunt foarte mandru de el.

Link către comentariu

In primul rand salutare tuturor ca nu am mai intrat de mult timp pe aici.

@daune_auto: consumul variaza dar in medie am un 7.5%. In oras as zice ca imi ia intre 8 si 9 iar in afara 6, dar nu tot timpul, conteaza conditiile de mers foarte mult. Si cat costa...nu stiu la ce te referi...

@Golf TDI: Multumesc! Si ai dreptate...Canonul e super, isi face treaba foarte bine.

@Durpaneus: Foliile sunt Liumar si au opacitatea de 70% sau transparenta de 30% cum vrei sa o iei. :P Am sa mai fac niste poze sa se vada mai bine

Link către comentariu

Frumoasa masina

Pozele sunt facute undeva in zona Tg. Neamt, jud. Neamt? Ca mi se pare cunoscuta zona...

PS: Ai putea sa le pui la o rezolutie mai mare, ca tot lauzi aparatul ala :icon_thumright:

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Da ce frumos ma vad in oglinda:P...imi place cum a iesit masinuta, xenon i-ar mai trebui...

Link către comentariu

Ms de aprecieri :(

Xenon stiu ca i-ar trebui si poate fac o manevra sa pun faruri OEM. Dar asta mai incolo...

Si da, pozele sunt facut in zona Tg Neamt. La Agapia mai exact :blink:

Link către comentariu

Nu cred ca merita faruri OEM odata ce ai lupa...

Daca vei pune faruri OEM nu va mai functiona reglajul manual iar ca sa pui senzorii de autoleveling mi se pare scump si este de asemenea destul de greu...

Link către comentariu

Da ai dreptate in ceea ce priveste reglajul, cu toate ca in mod normol nu-l folosesc. Le-am reglat odata bine si merg cu ele asa.

Iar farurile OEM le plateste casco :) Oricum pana la urma nu cred ca va scapa de xenoane.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Aproape ca am uitat de topicul meu de aici... asa ca revin cu ceva "noutati"

In primul rand... @ZXZ: Sper sa ajung sambata asta la intalnire ca nu mai trebuie sa plec din Iasi

In al doilea rand, am trecut la incaltarile de iarna - Michelin Alpin. Acum pot spune ca diferente intre 17" si 15" chiar se simt. Prima care am smtit-o a fost legata de directie care nu mai este la fel de precisa ca "pe timp de vara". Cealalta diferenta e legata de comfort - gropile dar mai ales denivelarile nu se mai simt asa de tare.

Mai pun cateva poze... si sper sa revin cu altele cat de curand.

img00017m.jpg

By cristi_kwj, shot with Canon PowerShot S5 IS

img0018bm.jpg

By cristi_KWJ

img00014.jpg

By cristi_KWJ

Si asta e de ieri...cu "incaltarile" de iarna (care nu se vad prea bine :blah_: )

img0016vq.jpg

By cristi_KWJ

Link către comentariu

Stiam eu ca cunosc masina de undeva si nu am gasit-o pe forum. Ti-am admirat-o de multe ori prin fata pe la T11 (unde stau eu:P ).

Foarte frumoasa masinutza :blah_: . Poate ajungi sambata asta la intalnire.

Link către comentariu

Pai eu stau in T5 :P Iar in fata la 11 sunt singurele locuri de parcare disponibile la orele nocturne la care ajung de obicei.

Si sambata sigur ajung :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si cu bun gust, sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara incidente. :)

Link către comentariu

Am vazut masina parcata pe la Warda astazi si era proaspat spalata... :)

Te felicit pentru felul in care o ingrijesti...arata foarte bine masina! :icon_thumright:

Link către comentariu

Da...multumesc! Stii cum e, daca eu am grija de ea, ea are grija de mine :D

Aaa... si mai e o chestie... ma ajuta foarte mult culoarea si nu se vede murdaria chiar asa tare :)

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

De astazi calea imi este luminata de xenon. Sunt aftermarket, de 6000k si pentru moment vor ramane asa. Cu timpul daca nu am sa fiu multumit am sa schimb becurile cu unele de 4300k sau 5000k. Ramane de vazut. Si cred ca am sa pun si pe proiectoare dar in 2010. :P

De asemenea am si sticker vwforum :D

img0007hu.jpg

By cristi_KWJ

img0008cof.jpg

By cristi_KWJ

img0010bd.jpg

By cristi_KWJ

img0005gx.jpg

By cristi_KWJ

Iar ca bucuria mea sa fie deplina, un "prieten" mi-a facut un cadou de craciun... o zgarietura de toata frumuseta pe portbagaj. La primavara il voi vopsi dar momentan ramane asa... :)

img0001hh.jpg

By cristi_KWJ

img0002if.jpg

By cristi_KWJ

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!