Jump to content

Audi A4 1.9 TDI

Cristi_KWJ

Postare recomandată

foarte bine arata asa ..si jantele cred k o sa de-a bine ..si daca mai pui si o folie dupa aia ..pfuuu :) bestie ..sa vedem dupa ce iti ajung jantele..cum o sa arate puse sus ;)spor la treaba in cont ..si km fara sfarsit

Link către comentariu
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristi_KWJ

38

• 4abc

5

• alex_dr.alex

5

• 31RZV

3

Chiar nu ma asteptam sa arate asa bine fara "petele" negre reprezentate plastic. Astept si eu sa vad jantele...

Link către comentariu

Ms, ms.... sunt foarte mandru :icon_thumright:

Jantele le astept mai mult ca orice acum....sunt ca un copil mic care-si asteapta cadoul de la Mos Craciun :)

Cat despre folie...nu se va intampla. Mi se pare o investitie eronata care imi va cauza numai probleme.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoase tare jantele AEZ Lascar :blah:, se potrivesc cu linia masinii.

Vad ca ai pozat-o in parcarea de la stadion...

Link către comentariu

Superbe jante, sunt curios cum se vad la slowride. :blah:

De ce ai numar de Neamt?

Link către comentariu

@alex_dr.alex: pozele sunt facute oarecum in graba....nu am avut timp sa caut alte locatii :wub:

@CT 10 VWP: pai daca sunt din neamt....momentan doar locuiesc in iasi :(

Link către comentariu

Cand ajungi prin Piatra, sa-mi zici ca sa vad si eu masina...poate facem si niste poze...

Vad ca faci treaba buna cu masina...incepe sa se contureze ceva frumos...ar merge niste stopuri pe led...FELICITARI pt gusturile bune!

Link către comentariu

@Serhino: Pai tinem legatura....vine Pastele si am sa am ceva timp liber si cu siguranta am sa fac ceva plimbari pe la Piatra Neamt. Modificarile vor continua dar mai incolo....sa ma mai redresez cu banii ca mi-au facut o mica gaura in buget jantele astea :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cum saptamana trecuta am avut ceva mai mult timp liber m-am gandit sa scot literele alea de pe portbagaj, asa ca sa-i derutez putin pe ceilalti participanti la trafic, sa creada ca am un motor de vreo 5000cc :beerchug:

Acum lasand gluma la o parte, mi se pare ca arata mai bine fara inscriptii. Si cum m-a luat "nebunia" cu modificrile si cum drumuri de suspensii sport nu prea sunt (dupa ce am pus jantele vroiam sa o cobor, dar m-am razgandit), m-am gandit sa-i pun folii. Desi nu eram de acord m-au convins niste prieteni ca ar arata mai bine. Acum doar bani sa am ca timp imi fac.:blink:

De asemenea m-am gandit ca vreau pedale de RS si grila de S4. Sper sa am bani pentru toate ca din ce am vazut nu sunt prea ieftine (cam scumpe pentru ce utilitate imi aduc, daca stau bine sa ma gandesc).

Dar nu va mai plictisesc.....mai bine va las sa va delectati cu cateva poze din vacanta ;)

img0013xdv.jpg

By cristi_KWJ

img0022f.jpg

By cristi_KWJ

img0043z.jpg

By cristi_KWJ

img0047q.jpg

By cristi_KWJ

img0055j.jpg

By cristi_KWJ

Link către comentariu

eu zic sa iti pui folie pe geamuri cat mai repede...ai sa vezi ca arata altfel dupaia...

Link către comentariu

Folie ca da foarte bine si pe gri. Apropo xenon nu-i pui ca e si pacat la o masinuta asa de frumoasa si dotata sa nu aibe xenon.

Link către comentariu

Salut! Ceea ce cauti tu e chiar un spoiler de S-Line. Bara fata e identica, doar partile de prindere difera, dar se poate ajusta.

Cel putin pt piata americana codurile sunt astea: (nu stiu daca si pt Europa)

USP Front

- Picture of USP Front can be seen HERE

-Part numbers for the USP Front are

Bumper cover - V8E0 807 103 AS GRU COVER

Lower spoiler - V8E0 807 110 B GRU SPOILER

Fog light grill - V8E0 807 682 C 01C GRILL

Fog light grill - V8E0 807 681 C 01C GRILL

Center Grill - 8E0 807 647 D 01C CENTRAL GRILL

Un DIY pt transformare gasesti aici: http://www.audizine.com/forum/showthread.p...;highlight=devo

Si eu urmeaza sa fac aceeasi modificare :angry:

Bafta!

Link către comentariu

@BogdanS: Multumesc mult pentru info. Cum nu gasisem mare lucru pe aici la noi m-am lasat pagubas si m-am multumit doar sa vopsesc spoilerul. Dar acum m-ai pus pe ganduri :eek: Oricum daca va fi sa fac modificarea asta va trebui sa astepte. Dar daca ai sa faci modificarea inaintea mea cu siguranta am sa te teranjez pt informatii suplimentare.

@Auras: De xenon uitasem.... :P As vea sa-mi pun dar nu instalatie ci faruri OEM. Sa vad unde am sa gasesc, ori pe e-bay, ori prin germania. Ma gandeam chiar la sh, mai ales ca sunt ceva mai ieftine.

Cu timpul sper sa le fac pe toate. :)

Link către comentariu

E piesa OEM, o gasesti la orice reprezentanta, dar nu numai. La orice magazin care aduce piese OEM. E in jur de 600 ron spoilerul.

Link către comentariu

Bine ca mi-ai spus. Cred ca peste vreo luna, doua, am sa fac o vizita pe la casco.:)

De acum ca mi-a intrat iar asta in cap... am de treaba :rolleyes:

Link către comentariu

Frumoasa masina. Am fost azi in Iasi si am vazut-o parcata in zona copou. Jantele mi-au atras atentia :icon_cool:

Link către comentariu

Pai asta am si vrut ca macar jantele sa atraga atentia, ca in rest este o masina cat se poate de normala. Mai sunt ca a mea o multime... :icon_cool:

De asemenea vreau foarte mult sa-i pun un sticker cu vwforum dar nu reusesc sa ajung la intalnirile de sambata sa vorbesc cu baietii de aici din Iasi, poate ma ajuta ei cu "problema" asta. Sper totusi sa o rezolv cat de repede. :blink:

Link către comentariu

ce jante ai? :)) modelu ala nou de la aez? sunt super tari :(

acu am citit tot topicul:">

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Da sunt AEZ Lascar, modelul ce-l promoveaza ei in 2009 :))

Initial vroiam replici dar cand le-am vazut am zis ca fac pe dracu-n patru si le iau. Si nu-mi pare rau o clipa pentru alegerea facuta.

Link către comentariu

da .. sunt foarte frumoase ..stiu modelul :blink:) nu citisem topicul si am vazut doar avatarul:P

le-ai luat de la balaban ?:icon_thumright: la el le-am vazut expuse prima oara:P

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

FFFFFFF frumoase jantele ca si masinuta de altfel:D. Ca idee cum spun si colegii tare bine i-ar sta cu folie , ca sa nu mai zic de efectul din interiorul masinii, in rest cam ai tot ce-ti trebuie!

Multa bafta si multi km fara incidente!

P.S.> Poate vii prin P NT ... sa dai un semn :)

Link către comentariu

Ms, ms.

Pai am de gand sa-i pun folie cat de curand....in vreo 2-3 saptamani, ca a venit vara si a inceput sa ma cam deranjeze soarele.

Sa vad cum stau cu timpul, poate ajung si pe la Piatra Neamt.

Link către comentariu

azi mi-a sarit o janta in ochi:)))pe la master.... arata tare bine :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!