Jump to content

Audi A4 1.9 TDI

Cristi_KWJ

Postare recomandată

Am si eu un Audi A4 1.9 TDI din 2003 de 131cp si 285 NM si sunt super multumit de el.

Deocamdata nu am avut probleme majore la el, ci doar mici probleme cu piese consumabile. Aaa...si o defectiune pe la turbo, ce s-a rezolvat repede si fara prea multi bani :blah: .

Ca optiuni ar fi:

• geamuri electrice fata/spate
  • cruise control
  • parktronic
  • cotiera centrala fata
  • lumina interioara ambientala
  • volan si schimbator imbracate in piele
  • comenzi radio pe volan
  • radio cd audi concert + sistem de 10 boxe

Urmeaza in primavara jante pe 17" si cateva mici modificari la praguri si spoilere.

Sper sa mearga pozele:

http://img174.imageshack.us/my.php?image=1122zi6.jpg

http://img66.imageshack.us/my.php?image=img0004iz8.jpg

http://img232.imageshack.us/my.php?image=img0040ka0.jpg

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristi_KWJ

38

• 4abc

5

• alex_dr.alex

5

• 31RZV

3

Frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos! :)

PS:Vad ca esti din Iasi...se tin intalniri in fiecare sambata la ora 14 in parcarea Rectoratului Universit Gh Asachi..splai bahlui dreapta! :blah:

Link către comentariu

Ms.

De acum incepe sesiunea si o sa fie probleme cu timpul, dar dupa cred ca am sa incep sa vin :blah:

Link către comentariu

Iti zic si pe forum ce ti-am zis si face 2 face:S-o porti sanatos si sa te bucuri de ea! ;)

Poate pui si niste poze de la sesiunea foto pe care am facut-o amandoi...

Link către comentariu

Salutare. Multumesc de urari.

Si in legatura cu jantele chiar as fi tentat. E un model care chiar imi place. Oricum pana prin martie-aprilie cand va veni vremea sa le schimb mai am timp sa ma gandesc. Si daca nu le dai pana atunci am sa te anunt.

Pana una alta ... imi poate spune cineva de unde as putea face rost de o asa prelungire pt bara fata?

mywhipqy2.jpg

By cristi_KWJ

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu

foarte frumoasa masinuta ... sa o stapanesti sanatos si poate vii la intalnirea moldovenilor de pe 24, sambata la hanul ancutei :lol:

Link către comentariu

Ms de invitatie, dar eu un moment cam prost...nu prea am timp.

Dar am sa vin prin februarie la intalniri prin iasi...si si dupa la intalniri mai mari daca o sa mai fie ;)

Link către comentariu

Frumoasa, s-o stapanesti sanatos si ar arata super bine cu prelungirea aia.

Link către comentariu

Salutare!Ceea ce-ti doresti tu este de fapt o bara de S-line, nu o prelungire... oricum, daca gasesti undeva... da-mi si mie un mesaj ! :Driver: Bafta la cautari :icon_thumright:

Link către comentariu

Pai...nu stiam ca la S-line au altfel de bara. Probabil ca te referi la S4 si aia e diferita. Poza asta am gasit-o pe un forum nemtesc.

Am gasit ceva semanator pe un site din romania dar nu prea mi se pare de incredere. Am sa iti trimit un pm cu link-ul daca vrei. :icon_thumright:

Link către comentariu

E frumos modelul. Eu unul cred ca ar da bine pe masina ta. Nici un model cu negru in combinatie cu o folie pe geamuri nu cred ca ar strica. Bafta in alegerea finala :D

Link către comentariu

si eu sunt interesat de acea prelungire ... da-ne de stire te rog daca afli ceva

Link către comentariu

Frumoasa masina...Am si eu asa ceva dar cu mai multe dotari :P si chiar sunt foarte multumit de alegerea facuta...e o masina pe cinste :)

Sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara evenimente

Daca afli ceva de acea prelungire sa ne tii si pe noi la curent :P

Link către comentariu

Salutare. Va multumesc de urari.

Iar in legatura cu prelungirea cu siguranta am sa va anunt cand am sa stiu ceva concret. Cum am mai spus, am gasit ceva asemanator pe un site din Romania dar nu au date de contact si nu pot sa-i sun, sa le dau e-mail, nimic. Am sa mai caut si pe niste forumuri nemtesti.

Momentan sunt in cautare de jante asa ca acea prelungire va trebui sa mai astepte putin :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Vad ca a trecut o luna de cand nu am mai postat aici... :icon_thumright:

Momentan masina e in service... (chiar azi am lasat-o) pantru cateva mici retusuri la exterior: vopsit fusta bara spate/fata, praguri si ornametele usilor.

De asemenea tot saptamana asta trebuie sa imi ajunga jantele, adica sper sa imi ajunga ca le tot astept de vreo 3 saptamani.

Imediat cum scot masina din service si imi vin jantele am sa revin cu mai multe detalii si bineinteles .... poze :D

Momentan sunt pieton :Driver: :P

Link către comentariu

sa ne tii la curent dupa ce o scoti din service, sunt curios cum o sa iasa cu ornamentele in aceasi culoare

Link către comentariu

Dupa cum am promis, revin cu informatii si cateva poze despre masina. Am scos-o vineri de la vopsit dar de abia acum am ceva timp liber si va impartasesc cateva impresii. Asteptarea de o saptamana s-a meritat iar masina arata acum mult mai bine, este complet schimbata. Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii....e iesit excelent.

In ceea ce priveste jantele se pare ca mai trebuie sa astept putin....oricum nu ma deranjeaza prea tare k pe aici vremea este destul de rea...iarna nu se da batuta :rolleyes:

Si cateva poze. Astept impresii.

img0002l.jpg

By cristi_KWJ

img0003x.jpg

By cristi_KWJ

img0008f.jpg

By cristi_KWJ

img0012bph.jpg

By cristi_KWJ

Link către comentariu

Iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa nu mai ai nici un fel de probleme la ea/el.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!