Jump to content

Probleme functioanre motor

AliZ
 Share

Postare recomandată

Mai am si o problema cu motorul. Nu mai are acelasi randament, nu trage bine la acceleratie, cu toate ca la ralanti sta bine. Am facut un test la un prieten si da o eroare Holl sensor, el zicea de senzorul de acceleratie, care este montat sub filtrul de ulei. La reprezentanta VW nu il gaseau la motorul meu AKL, ziceau ca daor pe cutie automata, dar la un magazin oarecare il gasesu in programul lor la un pret de aprox 180 RON. Oare sa fie ala? Sa il cumpar si sa il schimb?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intai posteaza aici codul de eroare asa cum apare pe tester. Nu exista senzor de acceleratie , poate dedeceleratie dar asta are legatura cu airbagurile.

Link către comentariu

• Administrator

Senzorul Hall este cel de pozitie de la axa cu came, nicidecum cel de accelerare. :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

senzorul de sub filtrul de ulei este senzorul care masoara pozitia arborelui cotit= g4, senzorul hall masoara pozitia axului cu came si este sub distributie= g 40. si eu am aceeasi problema tot la motor akl. am schimbat senzorul g4 si nu mi se pare nici o schimbare. cand l-am demontat am gasit ulei in incinta unde este volant aia mare, roata aia dintata din partea dreapta a motorului, din capatul arborelui cotit. tind sa cred ca pierd ulei pe la simeringul pe unde iese planetara din cutie. acel ulei sa imi afecteze citirile facute de g4? tin sa precizez ca nu am nici o eroare stocata.

Modificat de salapiat
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!