Jump to content

A4 quattro 2004 Sa il cumpar?

1QUATTRO9
 Share

Postare recomandată

Sal

Caut masina si m-am oprit la un A4 quattro de 1,9 131 cai, an 2004 pe talon si vin dar pe geamuri am vazut ca are 3.

Echipare:

dublu climatronic

pilot

comenzi volan

oglinzi electrice

geamuri el fata

6 trepte

jante aliaj

airbag-uri

kilometri 99 mii inmatriculata RO

pretz 12 000 euro (la cat a ajuns euro acum...)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tinand cont ca eu am dat cam pe aceeasi masina (+ ceva dotari) 16.500 acum un an jumate, 12.000 mi se pare pomana curata :lol:

Link către comentariu

16500 de anul trecut fac cat 13500 de acum. deci pretul e pe aproape pentru cine castiga in lei si e nevoit sa cumpere euro

Link către comentariu

niste poze poti sa ne pui, sa ne dam cu parerea mai bine.

Link către comentariu

16500 de anul trecut fac cat 13500 de acum. deci pretul e pe aproape pentru cine castiga in lei si e nevoit sa cumpere euro

Te rog explica cum ai ajuns la acest calcul, pentru ca m-ar ajuta psihic sa traiasc mai bine cu ratele

mele in euro..

Link către comentariu

Te rog explica cum ai ajuns la acest calcul, pentru ca m-ar ajuta psihic sa traiasc mai bine cu ratele

mele in euro..

am inmultit 3,6 ron (nu cat era in august 3,37) cu 16500 euro si am impartit la 4,4 ron cat e acum euro................egal......13500 euro. Iese?

Modificat de d_crisu
Link către comentariu

Tu ai demonstrat ca daca aveai aceeasi suma de lei in august 2007 ca acum, cumperi mai putin euro. Si nu ca 16500 eur inseamna 13.500 eur.. nu EUR

s-a devalorizat ci leul. Adica puterea ta de cumparare a scazut ( se aplica daca ai veniturile in lei )

In fine.. poate ca vorbim acelasi lucru, dar ne exprimam ambiguu.

Link către comentariu

• Administrator
kilometri 99 mii inmatriculata RO

1. Ce inseamna "inmatriculata RO"?

Ca a fost adusa de afara si acum e inmatriculata in rromanica sau ca a fost cumparata de noua de aici ?

Personal inclin sa cred ca prima varianta este cea adevarata si atunci ajungem la punctul 2.

2. Daca varinata mea este cea corecta personal mi se par EXTRAORDINAR de putini kilometrii din bord.

O masina IDENTICA (conform datelor postate de tine) in DE nu o gasesti sub 18-20.000 euro. :)

Link către comentariu

Masina a fost adusa din Franta in 2006 si de atunci este in Ro. Am verificat-o cu VAG-ul la un service si cel de acolo mi-a zis ca arata corect kilometrajul

Link către comentariu

Am auzit ca se poate sterge si km reali din ECU, asa ca in ziua de azi nu mai ai cum sa-ti dai seama daca sunt km reali, doar daca te uiti la uzura interioara si la altele.parerea mea.

Link către comentariu

acum asta e. norocul meu.

mecanicul, pe care il cunosc de mult, a zis ca dpdv tehnic e impecabila

Link către comentariu

1. Ce inseamna "inmatriculata RO"?

Ca a fost adusa de afara si acum e inmatriculata in rromanica sau ca a fost cumparata de noua de aici ?

Personal inclin sa cred ca prima varianta este cea adevarata si atunci ajungem la punctul 2.

2. Daca varinata mea este cea corecta personal mi se par EXTRAORDINAR de putini kilometrii din bord.

O masina IDENTICA (conform datelor postate de tine) in DE nu o gasesti sub 18-20.000 euro. :offtopic:

uite quattro de care zic eu cu 9800

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Link către comentariu

... asta de care zici tu cu 9800 e o vrajeala. Nu are numar de telefon. E aproape full, an bun, putini km si pret de Opel Vectra. Sunt multe anunturi vrajeala puse pe mobile.de, din diverse motive...

Link către comentariu

mi-am luat quattro. O sa il prezint separat la masina mea

acum ramane de vandut golful 4 variant din 2002 tot motorina dar de 90 cai

mi-am luat quattro. O sa il prezint separat la masina mea

acum ramane de vandut golful 4 variant din 2002 tot motorina dar de 90 cai

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!