Jump to content

Golfuletul meu argintiu

bubes1600

Postare recomandată

Salutare tuturor membrilor.Nu sint membru de foarte mult timp dar imi pare bine ca sint.Pentru inceput am sa-mi prezint GOLFUL meu. Am cumarat-o de aprox. un an.Motorizare 1,6 16v kilometri la bord aprox.84000.adusa din Germania cu carte service cod motor AZD. Dotari:jante mag.originale vw/15 ,AC,4 geamuri electrice,volan reglabil,oglinzi elec.si incalzite,cas Betta (din pacate),ABS,faruri reglabile.scaun sofer reglabil si pe inaltime, cotiera spate, suport pahare fata si cam atit.Culoarea este gri diamant. Planuri de viitor:cotiera fata,un cd atasabil la un (eventual) cas. Gamma, priza 12v in porbagaj, folie,eventual ceva jante/16,xenon. Pina in prezent am pus un chit chei briceag + flanse de 20 mm la rotile din spate.

Recunosc ca as fi mai incintat daca ar avea motor 1,6 FSI...! Ce nu mai are si as vrea sa aiba ar fi ESP sau macar ASR si poate BC.Spunet-mi voi daca se poate monta ESPsau ASR (ma gindesc second hand)pe masina?Astept parerile voastre si alte idei!Va salut.

post-27309-1231770650_thumb.jpg

Link către comentariu

Mult succes in realizarile pe care ti le-ai propus. Eu as incepe cu o intrebare. De unde ai luat kitul de chei briceag, pret si nu in ultimul rand calitatea lor. Sunt originale? Succes!

Link către comentariu

Salutare.

Frumoasa masinuta, foarte similara cu a mea la dotari (sau lipsa lor - si eu mi-as dori ESP).

Uite aici un link pentru montarea ESP-ului, cu tot ce trebuie.

Pretul insa cred ca e cam piperat, mai ales la calculatorul de ESP.

Instrument cluster cu BC se poate pune, doar trebuie sa ai grija ce cod comanzi; sunt colegi pe forum care au facut aceasta modificare.

Am gasit pe eBay IC-uri cu MaxiDot noi, insa la un pret destul de mare (300 euro).

dd4892e3d8f0a584.jpg

(sport-edition tacho)

Succes la modificari!

Link către comentariu
Mult succes in realizarile pe care ti le-ai propus. Eu as incepe cu o intrebare. De unde ai luat kitul de chei briceag, pret si nu in ultimul rand calitatea lor. Sunt originale? Succes!

Salut chitul l-am luat de pe 'OCAZI.RO'.mai precis de la 'ZVONGRUP'.Nu stiu daca sint sau nu originale,dar functioneaza foarte bine.

Link către comentariu

Ai putea sa faci 2 poze cu cheia pe ambele parti sa vad cum sunt lucrate? Am cautat si eu si am gasit la 900-1 mil dar erau fff prost lucrate si deasta intreb.

Link către comentariu

Ssalut.Am facut citeva poze cu cheia briceag, dar scuze pt.calitatea lor.Mentionez ca le-am cumparat la pretul de 165.RON.

Modificat de hbogdan
Link către comentariu

bubes1600, te rog sa renunti la QUOTE.

Foloseste FastReply sau AddReply. Multumesc.

Link către comentariu

Ok,multumesc.Par mai de calitate decat ce gasisem eu.Imi poti spune unde le-ai montat si cat te-a costat?

Link către comentariu

AM schimbat eu bordul. Daca ai nevoie de detalii, conteacteaza-ma..

Frumoasa masinutza.. sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Din ultimele 2 poze care au iesit mia bine par sa fie foarte ok. Ce am mai gasit eu pe net erau pe la 900 1mil dar era un plastic lucios de proasta calitate; astea par sa fie negru mat. Daca le strangi intre degete sau dai cu degetu suna a plastic subtire si prost?:). Oricum din poze reiese ca sunt bune si cred ca o sa le iau si eu. Cu montajul o sa fie mai dificil.

Link către comentariu

Din cate am vazut in poza cheile par a fi copie dupa modelul de la Audi Q7 si se vand pe okazii cu 240 ron.Cele de 160 ron arata altfel.

Link către comentariu

Salutare.Initial si eu am comandat modelul celalalt, dar nemaiavind acel model mi s-a facut reducere la acest model.Plasticul de la ele arata foarte bine.M-au costat 165+90 manopera+40 copiatul unei chei,iar eu a mai trebuit sa bag cipu in cheia noua.Atit afost tot.

Modificat de bubes1600
Link către comentariu

Apropo...stie cineva unde se gasesc de cumparat ornamente cromate sau de aluminiu pt.bord (pe linga cass, ac,pe suportul de pahare ...)?

Link către comentariu

Cred ca cel mai sigur gasesti pe ebay.de. Stiu ca am vazut acum aproape 1 luna si la preturi mai bune decat le-ai putea lua de la cineva sau care te-ar ajuta sa le aduci. Adica... daca le iei singur scapi de un comision :D. Chiar si asa sunt destul de scumpe in jur de 230 de euro fara tarnsport!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Salutare.In loc de ornamente cromate la bord ati incercat careva sa vopsiti acele elemente in gri ,crom...,sau ar mai fi ceva folie de lipit in loc?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Salutare.Initial si eu am comandat modelul celalalt, dar nemaiavind acel model mi s-a facut reducere la acest model.Plasticul de la ele arata foarte bine.M-au costat 165+90 manopera+40 copiatul unei chei,iar eu a mai trebuit sa bag cipu in cheia noua.Atit afost tot.

Scuze ca iti poluez topicul, dar imi poti spune cum ai desfacut cheia sa pui cip-ul? Si eu am luat acelasi sistem de chei si mi-e frica sa nu stric cheia. Si daca nu are locas inauntru cu ce ai lipit chip-ul?

Mersi.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare tuturor.Ieri am reusit sa-mi montez priza in porbagaj exact ca si cum ar fi fost original din fabrica.Am sa revin cu poze .(La vara o sa am mare nevoie de ea)!

Link către comentariu

Am revenit cu poze, cu priza mult dorita din porbagaj.Miine sper sa revin cu poze despre noua achizitie!

Am revenit cu poze, cu priza mult dorita din porbagaj.Miine sper sa revin cu poze despre noua achizitie!

post-27309-1235326089_thumb.jpg

Link către comentariu

Revin cu poze despre achizitia facuta,este vorba despre un rcd/mp3 VDO de care sunt f. mindru, achizitionat de la un coleg de pe forum caruia ii multumesc

post-27309-1235388571_thumb.jpg

post-27309-1235388584_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte buna alegerea facuta, ce parere ai despre calitatea sunetului?

Pacat ca nu a intrat in bord calumea Blaupunkt-ul de la mine :mop: , dar oricum arata mai bine asa VDO-ul. Bafta in continuare cu modificarile si multi km fara evenimente :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!