Jump to content

Nu mai porneste!


sabinescu
 Share

Postare recomandată

Salut, am si eu o mica problema cu al meu passat b5.5 AWX, mi s a oprit masina din mers de mai multe ori, iar cand vreau sa i dau la automat o pornesc doar cu spray de pornire si trebuie sa o tin turat ca sa nu moara, iar daca merg cu ea 5-10 minute moare motoru. Aveti idee de la ce ar putea fi? Tin sa mentionez ca motorul invarte cand vreau sa o pornesc.

 

 

Modificat de spk35
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand fa o scanare pentru erori. Având în vedere că pornește cu spray probabil că problema este alimentarea cu combustibil (in primul rand verifica daca ai motorina in filtru când se oprește). Deci de verificat întreg traseul de alimentare: pompa din rezervor(daca ai), filtru, pompa tandem, oringuri injectoare. Daca problema este pe partea de alimentare nu vei avea erori stocate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am facut o mica diagnoza la passat, si mi-a dat eroarea asta, iar din cate am inteles de la niste cunostinte nu are cum sa apara aceasta eroare la modelul meu.

IMG_3591.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!