Jump to content

vw golf v 2.0 Tdi

cristian_adrian_2.0tdi

Postare recomandată

cristian_adrian_2.0tdi

bine v-am gasit utilizatori ai acestui minunat forum.de curand am aflat si eu de existenta lui si m-am gandit sa aflu si eu cat mai multe despre masina mea si despre eventualele probleme.cum este normal incep cu prezentarea masinii:

vw golf v

motor de 2.0 Tdi

echipare trendline

optiuni:full electric,climatronic,lumini la picioare,carlig remorcare(mai are si treaba uneori).

masina a fost adusa din germania acum un an.este din 2005 are 115000 km acum, si sunt destul de multumit de masina.astept parerile voastre.scuza-ti eventualele greseli dar este primul meu post pe un forum.

cu respect cristi

post-38904-1231602056_thumb.jpg

post-38904-1231602079_thumb.jpg

post-38904-1231602109_thumb.jpg

Modificat de cristian_adrian_2.0tdi
Link către comentariu
cristian_adrian_2.0tdi

masina m-a costat putin peste 13000 de euro cu tot cu adus.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Un sfat: incearca sa eviti pe cat poti folosirea carligului de remorcare. Din cate stiu, reduce durata de viata a volantei bimasice, care si asa nu are un renume prea bun in ceea ce priveste fiabilitatea (cauta "volant" pe forum si o sa gasesti topic-uri dedicate).

Bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!