Jump to content

Golful din Strasbourg

MishuL

Postare recomandată

M-am dus azi la Auchan- aveau cateva feluri de antigel dar nimic roz. M-am dus si alaturi la Norauto- aveau un soi de antigel roz, dar nu scria pe el G12. Vazand ca ma uit ca curca'n lemne :blush: , un flacau de pe raion a venit la mine si m-a'ntrebat ce pohtesc. I-am zis ca am nevoie de un antigel roz pe care sa scrie G12 si ca pe borcanul masinii scrie G12 si e o carticica cu semnul exclamarii. I-am zis ca nu le am cu antigelurile pt ca toate masinile mele sunt racite cu aer, deci o problema in minus, vorba lu' musiu Porsche- aerul nu fierbe si nu ingheata :wub: (de fapt l-am mintit, Ford-ul e "pe apa" dar pun antigel de 3 lei kilul fara alte fasoane).

La un moment dat omul a avut o revelatie: Aaaaaaa, e VW, Audi, Seat ceva? Paaaai atuncea tre' sa te duci la VW sa iei ca au un antigel aparte, pe care nu-l schimbi la 2 ani cum se schimba astea uzuale ci e "pe viata", noi nu avem asa ceva, du-te la ei!

Mi s-a parut de mare exceptie faza- in RO cred ca-mi zicea ia-l nene pe asta... e roz? E bun :P

Vorba e: avea dreptate? N-avea dreptate? Tre' sa ma apuc sa caut reprezentanta vw de pe-aici?

Situatia nu e disperata, nivelul e oleaca sub minim, se aprinde doar uneori clipiciul ala de temperatura (dar acul sta la 90) dar n-as vrea sa las masina asa si sa plec, sa se descurce nevasta. De fapt n-as vrea sa-i las ei masina dar asta e alta poveste ;)

Becurile de airbag si de antipatinare le las in durerea lor pana ajung cu masina in RO sa o scanez.

De stergatorul hayon n-am avut azi chef ca ploua :angry:

Link către comentariu
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MishuL

42

• DragosR

7

• Roger

6

• paul_ral

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chestia e... or si vinde? :icon_thumright: Sa nu ma trezesc ca imi zic aaaa nuuu, veniti cu masina, e treaba de profesionisti :D

Multzam frumos- ma duc luni, sper sa rezolv.

Aaaaa, p'aia din Kehl ii stiu, cum treci podul, pe stanga, dupa gara... nu? Au cladirea aia din sticla cu masini, o replica palida la turnul de la WOB....

Link către comentariu

Cel mai bine, da o fuga la Polygone din Hoenheim.

Da, aia e reprezentanta din Kehl. Am fost la ei de 2 ori, cand a aparut G6 si a -2 oara sa intreb de G6 GTI pentru test drive si nu mi-au facut o parere prea buna, cel putin vanzatorii: nu vorbesc engleza (sau nu vor) si nu prea cunosteau oferta. In fine, poate cei de la piese de schimb, sunt mai dezghetati. Important este ca ai de unde sa alegi.

Link către comentariu

Am senzatia ca chiar nu stiu decat doicilandeza... las' ca nici frantuzu' nu-i mai breaz....

Maine ma urc pe bicicleta, imi iau GPS-ul si plec la cumparaturi ;)

Link către comentariu

vind ei vind...doar ca vind mai scump ca intr-o pravalie

incearca si la benzinariile ce iti apar in cale :D

Link către comentariu
Cel mai bine, da o fuga la Polygone din Hoenheim.

Da, aia e reprezentanta din Kehl. Am fost la ei de 2 ori, cand a aparut G6 si a -2 oara sa intreb de G6 GTI pentru test drive si nu mi-au facut o parere prea buna, cel putin vanzatorii: nu vorbesc engleza (sau nu vor) si nu prea cunosteau oferta. In fine, poate cei de la piese de schimb, sunt mai dezghetati. Important este ca ai de unde sa alegi.

Coane m-am uitat pe harta- cu bicicleta, si Illkirch si Hoenheim sunt la dracu' cu carti, asa ca ma urc chiar acum pe bici' si trec garla pana'n Chel, m-oi descurca eu cu hitleristii, stiu si oleaca de germana: "was machst du- Volkswagen - cremwurst" si "ein Trabant iz biten zid" :)

Link către comentariu

Gataaa! :( Am luat de la Autohaus Geiger din Kehl, un chil jumate 9,58 E. Culmea e ca am intrebat intai la o benzinarie si Frau'a sprechenea si franse. De asemenea, si nenea de la Geiger parla franse asa ca am facut si eu eforturi sa sprechez doici, a iesit o combinatie foarte dulcica :D Mi se pare si logic, e full de frantuji la cumparaturi la ei, e mai ieftin... siruri intregi de masini de Fr in parcare la supermarket...

Am vazut pe bidon ca zice de diverse combinatii cu apa distilata pt diverse temperaturi. Eu pana una-alta am pus 400 grame pur si am ajuns la mijloc intre MIN si MAX pe marcajul de pe borcan, o sa adaug apa, deocamdata nu aveam.

Link către comentariu

Ieri a fost zi de curatenie. 2 ore am dat cu aspiratorul :D , de mi-am pus-o si pe soacra-mea'n cap ca-i stric bunatate de aspirator pe care a dat ea treij'de euro- dar am biruit :cheers: Cu ocazia asta, am dat in scafa rotii de rezerva de urmatoarea stanta pe tabla- ce poa' sa insemne? :huh:

post-32-1240519850_thumb.jpg

Link către comentariu

cred ca masina e facuta de mincatorii de tortilla.

din pacate nu am gasit codul in programul de piese...

Link către comentariu

:blah_:

Oricum, sunt si piese pe care scrie Germany :P - si daca dupa 9 ani masina se prezinta cum se prezinta, inseamna ca virgula chiar daca e facuta la Mehico, 99/2000 a fost un an bun :unsure:

Ciudata chestie si globalizarea asta- Germanica e la 4 km de la mine din pat, si masina nemteasca este, macar si partial, facuta pe partea ailalta a planetei :lol:

Azi m-am apucat de stergariciul de hayon. Mai intai am verificat siguranta :D- era buna. Pe urma am scos capitonajul si am verificat daca am curent si la motorel. Aveam. L-am dat jos si.... ce ma asteptam- axul ruginit :( Atat de ruginit incat la scoatere s-a si rupt o bucata din "gatul" carcasei din plastic- reparabil.

Acum... lipesc carcasa, curat axul, ung, montez la loc si- Dumnezeu cu mila: daca merge- bine; daca nu merge inseamna ca blocare->supracurent->pa, electronica. Caz in care discut cu electronica in sensul ca jos cu ea, si o sa mearga fain-frumos pe clasic. Chiar nu pricep la ce trebuie integrate si alte prostii la un amarat de stergator, din schema reiese ca pot sa-l pun pe "clasic".

Pana una-alta i-am bagat nevestei un dop in gaura.

post-32-1240611063_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai o sa scriu si la un topic tehnic cand am un rezultat (asa cum a fost cu vitezometrul), oricum la mine e ruginit axul pe care e prins stergatorul (prin care trece teava de la stropitor- la mine ala e OK) si nu rupta teava, cum e cazul in acel topic. Propriu-zis, topicul a fost mutat aici din subforumul Golf 4 desi nu e topic de prezentare estetica, sau cum s-o zice, ci topic de mestereli, masina este si va ramane ca la mama ei, un surub nu-i cromez in plus de ce-a cromat neamtu' daca nu e necesar dpdv functional. De aceea, ma gandesc ca ar fi mai bine de trimis topicul indarat la Golf4 :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!