Jump to content

Golful din Strasbourg

MishuL

Postare recomandată

Nu e murdara, pozele sunt cu blitz (cele interioare) si se reflecta lumina ciudat.

1000 E costa. Si de luat, oricum o luam, o sa fie libera in 10-15 zile, din pacate eu n-o sa mai fiu aici sa fac oleaca de conduite accompagnee cu nevasta :)

Link către comentariu
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MishuL

42

• DragosR

7

• Roger

6

• paul_ral

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

:D :cheers:

Pai cocoana vrea sa-si ia un PeJos si vroia sa dea masina asta la scrap pt prima de casare de 1000E :ceuameni: , asa ca i-a cerut nevesti-mii aceasta suma.

Ca fapt divers, asta-vara, pe autostrada, eu, roman, cu masina nemtzeasca veche de 32 de ani, in Germania, am luat la remorca o nemtzoaica cu masina frantzuzeasca :icon_cheesygrin: (PeJos) veche de 3-4-5 ani...

Link către comentariu

Misule, arata beton masina la banii astia. Mai ales ca e Golf 4 si nu Golf 3.

Go for it.

Chiar ca e afacere buna.

Link către comentariu

Pai mana mea e deja facuta grebla :D Sper doar sa nu se apuce Amalia s-o babardeasca :D - ea oricum o sa vina pe la jumatea lui februarie in RO, pt o saptamana, iar masina o sa fie libera cam peste 10 zile- sper s-o lase sa stea oleaca, pana se intoarce din RO, sa fac cumva sa vin si eu din nou incoace sa facem ceva lectii de condus :icon_thumright:

Treaba e ca ea a condus doar ocazional si aproape exclusiv pe sosea sau autostrada :P.

Aici se circula destul de bland, e plin de mototoi, ce mi-e mie grija- cand o sa isi schimbe de cateva ori banda ca sa intre in Strasbourg, si- durerea cea mai mare- la parcare....

Link către comentariu

Pai la parcare, ai vazut care e regula: pana atinge. Degeaba are doamna grija, daca altii incep sa-si faca loc.

Metoda asta nu o cred ca o voi intelege vreodata. Acelasi lucru e valabil si in Belgia :icon_thumright:

Link către comentariu

mishule imi cer scuze ca tiam jignit tapiteria... :D oricum ai facut o afacere...golf 4 1000euro :icon_thumright: sa o conduci sanatos

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Gata! S-a intrat in posesie :P

Deocamdata masina este parcata vizavi de bloc, cam tot acolo unde am facut pozele. Nevasta-mea a dat 1 pic inainte, 1 pic inapoi :D , si gata. I-am zis MUSAI sa ia ceva lectii de condus cu colegele de la spital. Ea pana acum a condus doar Trabi (ocazional) si gogosharul meu pe autostrada, cand mergeam in Grecia. Prin oras, experienta ei e practic 0. I-am dat aseara pe messenger si acest link:

http://de.rofl.to/frauen-fahren-auto-compilation :D

Partea buna e ca pe 7 martie vine in RO pt 10 zile, si o sa facem cursuri intensive de conducere cu busul meu prin Bucuresti- pe urma, Strasbourg-ul cu Golful o sa fie parfum.

Yummy.... de-abia astept sa ajung acolo de Paste, sa trec garla in Germanica sa dau si eu o talpa pe autobahn :P De fapt.... in Franta limitarea pe autoroute e de 130- motorelul ala de 1,4 poate mai mult :P

Am si eu obsesia adolescentina sa dau O talpa, n-o sa fac chestia asta mereu. Pana acum, mai mult de 105 cu Trabi, 120 cu busul si 130 cu Ford-ul nu m-am dat din cauza ca.... nu vroiau mai mult :(

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Cum insa in final s-a dovedit ca e un Golf IV nu III, am mutat topicul in aria corespunzatoare (am lasat si link-ul in spate pentru cei care urmareau topicul, dupa un timp link-ul se va sterge)

Link către comentariu

ASTA DA AFACERE :)

:Driver: pentru G3 era ok pretul...dar pt G4 e pomana curata :icon_thumright:

ti-a dat si luminare? :))

Link către comentariu

sa stapaneasca consoarta sanatoasa plasticu' :icon_thumright: . vezi sa nu te obisnuiesti si tu cu el si sa vinzi ce e de fier... :Driver: (ceea ce nu cred ca se va intampla).

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos... si daca mai gasesti asa ceva sa ne cumperi si noua vreo 3-4 ... :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari Misule. Vezi cu talpa: jandarmii "ochi de soim" sunt prezenti mai ales in zonele cu limitare de 110 si 90 si au obiceiul sa fie in masini neinscriptionate si te vaneaza din mers. Chiar si in zonele de 130 nu te sfatuiesc treci peste limita.

Link către comentariu

Fii linistit ca respectiva cucoana o sa regrete amarnic c-a dat bunatate de masina pe un pejo. Chiar sambata asta am avut onoarea sa montez un kit de xenon pe un 207 al unui prieten care a insistat foarte mult sa-i ascund balasturile astfel incat sa nu se vada cand deschide capota. Partea nasoala este ca la pejo trebuie demontate rotile, mai apoi demontate aripile interioare care oricum sunt montate degeaba intrucat noroiul era ca la el acasa in compartimentul motor si abia apoi se poate demonta spoilerul care e fixat cu 4 holsuruburi mici in partea de sus si 2 suruburi metrice in partea de jos. Si inca 4 in lateral ascunse in spatele aripilor interioare.

Asta n-ar fi nimic dar aripile interioare sunt fixate cu un fel de dibluri de plastic cu un cui in mijloc de unica folosinta. Pretul unuia este de 2 lei x 8 bucati la fiecare roata ;) Farurile sunt din plastic si se matuiesc foarte repede, si in loc de capace au un tip de capac ca de borcan. Tipul imi povestea (totusi cred ca exagera) ca a platit 4 ore de manopera pentru schimbarea unui bec pe partea soferului, chiar la o luna dupa ce cumparase masina.

Ca aspect exterior iti ia ochii, dar per ansamblu o masina prost gandita si prost facuta. Sper sa nu supar pe cineva :D Dar asta e impresia pe care mi-a lasat-o mie. Miroase a ieftin si prost facut de cum deschizi usile.

Asa ca, te felicit din toata inima pentru achizitie, si ma bucur ca ai salvat aceasta masina din mana unei nerecunoscatoare care nu stia ce masina buna are :P

Numai bine si sa ai grija de ea.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

un record absolut de pret chiar daca a fost cumparata de la o femeie. nu am auzit inca golf 4 la 1000 e. mai este si functional si virgin la vopsea. poate credea ca vinde un peugeot :coffee_lol:

Link către comentariu

Daca nu ai castigat la Lotto ai castigat la VW :huh: frumoasa masinuta si sa o stapaniti sanatosi , 1000Euro este la noi o dacie care functioneaza ,asa ca nu exista termen de comparatie !!

Link către comentariu

Si eu care am dat in Germania 5500 euroi pe masinuta mea imi vine sa-mi dau cu ceva pe undeva :( Dar asa sunt eu, "afacerist" de profesie :D

Dar tot nu inteleg, cum sa dai 1000 euro pe un Golf 4 ? Si jumate tamponat daca era si tot facea mai multi bani, daca mai gasesti ocazii din astea da sfoara si in tara, aici sunt multi care ar da si spaga pentru asa oferte :study:

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte buna alegerea si pretul foarte avantajos.

MishuL, cati mai multi km fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Multzam! :)

Asadar.

Cucoana in cauza vrea sa-si ia un Pe'jos. Acolo prima de casare e 1000E, si i-a cerut nevesti-mii aceasta suma ca sa ii dea masina, sustinand ca oricum mai mult de 1000 E nu poate lua pe ea. DE CE crede ea chestia asta- mister total, dar bine'nteles ca nu am stat sa ma chinuiesc sa-i schimb aceasta parere :D

Eu am inspectat masina asa cum inspectam "vechiturile" cu care sunt obisnuit: rugina (pana acum nu mi-a scapat nimic, nici macar la masinile "cosmetizate"), lovituri, jocuri in directie si suspensie, fum. Din tot ce am enumerat, am gasit doar zgarietura de cheie de pe laterala stanga, usoara harshaiala de pe coltul dreapta fata (plastic frecat, atat, neplesnit, nestrambat) si o infundatura la partea inferioara a pragului stanga, lunga cam de 10 cm, fara sa se fi luat vopseaua.

Referitor la "talpa", de dat o s-o dau pe autostrada in Germania, Vaterland-ul soferilor cu picioru' mare :D Mi s-a intamplat sa merg cu busul cu 110-115 si sa treaca unii pe langa mine cu inca p'atata :)

Referitor la "fiare": nu se pune problema sa vand aircooled-urile (broaste, bus, Trabi, motociclete) sau water-cooled-ul (Ford-ul) pt ca Golf-ul va fi masina nevesti-mii. Atata ma rog, sa nu-l ia la plesneala, experienta ei la volan fiind mica spre inexistenta. Partea buna e ca acolo se merge mult mai pasnic ca in RO, am vazut nenumarate antitalente (genul: face dreapta si se urca cu fundul dreapta pe bordura :blah_: ) in trafic si totusi nu aveau masinile botite. Imi pun nadejdea in servofrana masinii si in barele de protectie de plastic a caror eficienta in pocniturile mici (la parcare), fata de barele de fier, am remarcat-o.

Ufff.... mai am mai mult de 2 luni pana ajung acolo :D

Link către comentariu

Link-urile de aici:

http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=528692

NU (mai) merg (sau sunt eu blond :D ).

Deci daca are cineva manualul de utilizare si manualul de intretinere, rog un link aici pe topic sau pe PM, sau pdf/ce-o fi la madmax.mishu@yahoo.com

Multzam' anticipat!

P.S. e relativ urgent- nevasta-mea nu reuseste sa aprinda farurile ;) , vine acasa doar seara si din acest motiv nu poate aduce masina langa bloc.

Ieri s-a dat un pic cu ea prin Strasbourg, a oprit motorul la stop de 2-3-4 ori dar excursia s-a terminat cu bine, lucru cu atat mai laudabil cu cat nu a facut inca asigurarea :D

Las' ca mai sunt 2 saptamani si vine in RO pt 10 zile... (cu avionul). Schumacheritza fac din ea ;)

Link către comentariu

Misule sotia ta nu mai are alte colege care vor sa vand un golf4 la pretul ala sau si mai mare.E super masina si pretul la fel numai ca acel motor a cam micut pentru greutatea caroseriei mai ales daca mai pui in ea inca 2-3 persoane

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!