Jump to content

Das ist mein golf 6

Alexzander

Postare recomandată

Salutare tuturor membrilor vwforum.ro !! Mi-a venit si mie randul sa-mi prezint mein vagen :P. Am fost cu tata miercuri pe 7 la showroom-ul Midocar Vitan sa-l conving ca golful este o alegere foarte buna comparativ cu alte modele de pe piata noastra. Cand am intrat in showroom am vazut acolo un trendline 1.6 benzina alb. And guess what :)? I-a placut lu tata si l-a cumparat :) .Am rapas perplex :))http://picasaweb.google.com/XLR.Megatron/GolfulMeu?feat=directlink . And so luni ma duc sa-l ridic :) Pe site aveti primele poze , urmand ca dupa ce o aduc acasa sa fac mai multe .

Modelul are si extraoptiuni cum ar fi :

Aer conditionat Climatronic-reglare automata pe doua zone,separat stanga/dreapta

cod intern

Computer de bord "Plus"

Pachet Secure:cotiera fata,faruri de ceata cu lumina statica de virare inclusa

Roata de rezerva normala din otel

Masina a costat 16.044,77 E.

Voi incepe si un jurnal de bord in speranta ca va fi de folos si altora.

post-39169-1231511823_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alexzander

16

• Riddler

7

• Adrian_S

5

• VWladone

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos , mai ales alb :) . Sa il stapanesti sanatos, sa ai grija de el si cat mai multi km cu el fara probleme. Asteptam luni poze mai multe cu el :P

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si fara incidente.este foarte frumoasa intr-adevar,iar albul da foarte bine :)

Link către comentariu

Ii sta bine...insa eu as vopsi urgent oglinzile si manerele de la usi albe,apoi as pune niste OZ Anniversary pe 17 pe negru si o folie 70% pe toate geamurile...si e senzatie majora... ;) :)

Link către comentariu

Hehehe frumos Golfulet-ul.Sa-l stapanesti sanatos!Ai inceput bine anul.Asteptam poze cand o ,,incasezi" :P .Drive safe!

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos ce sa zic.. Daca tu crezi ca o masina fara xenon e o optiune in 2009 la pretul ala atunci e ok.

Link către comentariu

Multumesc pentru urari ! Am luat-o asa pentru ca va fi baza pentru tuning :lol:. Mai intai o sa modific interiorul : scaune sport modificate dar nu ca cele recaro care micsoreaza vizibilitatea celor din spate, voi schimba eventual si volanul ,partea de clima ramane neschimbata, voi monta sistem de navigatie si sistem audio Alpine , amplificatoare, condensatori si tot ce trbuie, 2 subwoofere , baterie pentru sistemul audio. Portbagajul are super potential pentru asa ceva , eu nu sint adeptul rotii de rezerva :lol: asa ca voi avea spatiu imens comparativ cu alte masini :D. Dupa ce voi termina cu interiorul si daca voi mai avea bani voi monta kitul ABT care include spoilere fata/spate +praguri laterale, eleron cu leduri , difuzor si dubla evacuare , bineinteles voi vopsi si manerele si oglinzile si voi aplica si folii . Cu jantele va fi mult mai complicat nu stiu daca voi putea opta pentru 17" deoarece am drumuri prin zone nefavorabile ;) in schimb am vorbit cu cineva si o sa pun unele de 16" dar super scule care arata aproape ca unlele de 17 " :) gen racing fara clasicele spite ( aproape de genul celor de drifting). Oricum deocamdata nu am bani sa incep upgrade-ul nici macar pentru motor. Trebui sa-mi renovez integral casa si costa o groaza de bani. Va fi proiec pe termen lung :). Sper sa-l duc la bun sfarsit inainte sa ma gandesc la MK VII :)!

Modificat de Alexzander
Link către comentariu

frumos frumos, chiar imi place noul golf, pt ca in dotarea de baza (trendline-ul) ofera multe chestii faine ;)

pacat ca n-ai putut schimba RCD210-ul cu 510-ele ;)

dar cum am citit ca o sa-l schimbi cu un sistem Alpine, un singur sfat ti-as da ...sa alegi unu in format 2-DIN si nu 1-DIN pt ca gaura aia in bord creaza un fel de "disconfort" optic :P

oricum sa-l stapanesti sanatos, cat mai multi km cu el si cat mai putine incidente :angry:

:D safe

Regards,

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Chiar ca ai inceput anul bine... Felicitari pt achizitie, frumoasa foc pe alb :banghead: , insa oglinzile si manerele alea trebuie vopsite repejor, chiar merita, schimbi aspectul masinii mult cu putin efort. Iti urez cat mai multi kilometri fara probleme ! Si neaparat cat mai multe poze dupa ce o iei + cateva impresii despre masina in general. :vaidecapulmeu:

P.S. De curiozitate, ce cauciucuri ai pe ea ? All-season ?

Modificat de B-39-ZOZ
Link către comentariu

Frumoasa masina! Daca schimbi volanul, te astep cu un pm pt pretul airbag-ului :)

Sa o stapanesti sanatos si sa reusesti sa realizezi ce ti-ai propus!

Link către comentariu

Mda o sa vorbesc maine pentru vopsitul oglinzilor si manerelor, dar nu cred ca le vopsesc acum , o sa le vopsesc cand o sa tin masina mai mult in service (istalare sistem audio ). Pentru inceput o sa montez subwoofer +amplificator si schimb si difuzoarele de pe ea. Cand fac rost serios de bani schimb cdr ul cu ceva de la alpine. Oricum tre sa caut ceva ce nu atrage "clientii pofticiosi" :). O sa caut ceva ce se ascunde in bord decat un din2 cu ecran de 7inchi.

Link către comentariu

Poze cu interiorul in special bordul se poate? :P Sa ai parte de ea si 1 milion de km fara probleme :)

Link către comentariu

Sa ai parte numai de bune cu ea...esti constient ca o sa pierzi garantia cu modificarile pe care le ai in plan, nu?

Link către comentariu

depinde unde le face :D

si mai ales CUM le face :blah:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Nu se pierde garantia decat daca o faci la service-uri neautorizate. Eu fac modificarile la service-ul vw :blah:. De obicei daca firma este serioasa iti ofera garantie pe partea electrica 2 ani. Asta in cazul in care service-ul VW nu-ti aproba ceva. Ideea e ca voi face din TL-ul asta un NFS veritabil :D. Va dura cel putin 2 ani dar deocamdata incep cu ce se poate modifica /schimba fara prea mari eforturi gen subwoofer+amp, jante si toba pt inceput. va urma sistem audio urmat de kit exterior. Si cand iese din garantie biturbo +saxofon (inclusiv toba mijloc).

Link către comentariu

Planuri frumoase ... bafta in realizarea lor, ar trebui sa iasa o masinuta superba. Te rugam fa ceva in privinta pozelor, in special cele cu interiorul bordul, ceasurile, instrumentele tot ...

Link către comentariu

Chiar acum m-a sunat sa ma duc sa o ridic , fac rca la ei . Mi-a zis sa fiu acolo pe la 11 :) , Oh boy Oh boy Oh boy :).

Link către comentariu

Exact senzatia asta am avut-o si eu cand m-au sunat sa ridic masina :P Felicitari si sa o folosesti sanatos :rolleyes:

Link către comentariu

Si si si si?Ai luat-o?Sa ne faci poze frumoase din toate colturile si mai ales la interior :offtopic: .

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!