Jump to content

Passat B6 FSI 150hp - Tiptronic -Comfort line

ssoorr

Postare recomandată

multumesc de urari ... si de 'criticat'

cauciucurile sunt Dunlop Sport 9000 , drept si sincer sa fiu ... ca nu vreau sa va mint ... proiectoarele xenon le-am pus sa merg ziua cu pozitii + proiectoare , eu am mai vz si la alte Passat-uri ... si sincer sa fiu nu m-au deranjat in trafic (mie care imi este mult mai greu ca port si ochelari si altfel vezi lumina noaptea la drum)... iar noaptea faza scurta si proiectoare , nu in ultimul rand le-am pus si pentru aspectul masinii in mers , am 20 ani si imi place sa fiu in pas cu 'moda' daca se poate spune asa ....

salutare numai bine si sper sa nu va fi dezamagit cu masinutza mea ...

Sa o stapanesti sanatos!Masina imi place mult e impecabila si cu xenon in proiectoare e dementiala,si ziua din punctul meu de vedere poti merge cu pozitii+proiectoare ca nu deranjezi pe nimeni(mai ales ca ai proiectoare cu lupa care nu disipeaza lumina),sa fim seriosi cine are ochi asa sensibili sa nu se mai urce la volan fara suparare(nu vreau sa jignesc pe nimeni).

SI un sfat... pune-ti o grila full chrome,ar da mult mai bine,zic eu.

Atasez o poza sa-ti dai seama.

grila full chrome am gasit dar fara emblema si nu prea-mi place .... o face sport , eu vreau sa arate a 'limo' ...

mersi de sfat ...

Link către comentariu

ssoorr

OT: Asa cum le spune si denumirea proiectoarele de ceata sunt folositoare si recomandate in conditii de ceata

In plus, in toata lumea civilizata folosirea lor abuziva e penalizata contraventional

On TOPIC: sa o conduci cu placere si sa ai parte numai de bucurii cu masina

Link către comentariu
  • 1 month later...

bine v-am gasit din nou .. :blah_:

iata dupa cum am spus , mi-am luat o grila high-line , cum mi-a mai spus un coleg ca 'ar arata demential' , daaa chiar arataaaaaaaaa , sunt foarte incantat si urmatoarea modificare este folie pe stopurile din spate si aprinderea stopurilor de pe portbagaj care este operatiune in stadiu de procesare :(

salutare numai bine

iata si poza

PS : in legatura cu proiectoarele nu m-a injurat nimeni , nici macar politia care m-a oprit .. si nu mi-a zis nimic :D

post-26015-1240566962_thumb.jpg

Modificat de ssoorr
Link către comentariu

Chiar e dementiala! Sa o conduci cu placere!

LE : Cat te-a costat grila? :salut:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
Chiar e dementiala! Sa o conduci cu placere!

LE : Cat te-a costat grila? :salut:

pai .. am luato de pe forum de la un baiat din gl cu 250 ron .. :)

sunt foarte incantat de cum arata acum :X ...

Modificat de ssoorr
Link către comentariu

Si cand te gandesti ca una de noua costa 786 RON... :P

Noroc ca am casco la masina, fara franciza... cred ca o sa-i "torn" si eu una bucata pe masina mea :lol

S-o stapanesti sanatos :rr:

Link către comentariu

ar mai fi ceva de facut , spune-ti si mie unde gasesc si partea de jos tot cromata ? ca am vz pe o masina care avea si grila de jos crom .. unde gasesc si eu ?

multumesc .

Link către comentariu
ar mai fi ceva de facut , spune-ti si mie unde gasesc si partea de jos tot cromata ? ca am vz pe o masina care avea si grila de jos crom .. unde gasesc si eu ?

multumesc .

Sal Sorine,

Frumos sta cu fosta mea Grila !

Este un magazin de tuning in Galati in curte unde e spalatoria de dupa intersectia Str. Domneasca cu Str. Radu Negru si gasesti acolo grilele alea de la IN-PRO .

Eu am dat vreo 300 de ron pe ele .

Daca nu ma insel este acolo unde ai montat tu folia .

Xenoanele unde le-ai montat si cat te-au costat ?

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu
Mai Sorine da nu stii sa intrebi pe mess ca doar ma ai in lista .

Vezi ca ieste un tip Cristi in Galati care are magazin de tuning, e situat pe Domneasca la spalatoria de dupa fostul "Apollo care se demoleaza acum" .

Intri in curte imediat dupa strada Radu Negru si gasesti acolo grilele alea de la IN-PRO .

Eu am dat vreo 300 de ron pe ele .

Daca nu ma insel este acolo unde ai montat tu folia .

am vrut sa te intreb pe tine dar nu erai pe mess si am lasat aici mesaj , am fost la baiatul ala acolo , da este unde am pus eu folia , dar ... grila cum ai tu ... este 1000RON extrem de scumpa si nu am mai intrebat nimic ca nu avea rost :blah_: ... mai caut mai vad poate gasesc una SH . :huh: ..

salutare ...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Salut, am si eu un 2.0 FSI tot Comfort dar manual, insa nu sunt multumit deloc de ea.

Motorul nu da randament decat la turatii foarte mari.

Consumul este mare....8,5% afara la viteze medii(100-160 km/h)....si 15% in trafic normal Bucuresti (cand sunt ambuteiaje consumul este in jur de 18%)

Materialele folosite in general la Passat B6 sunt proaste, butoanele se exfoliaza, manerele de la usi se zgarie foarte usor.

Articulatii sensibile, suspensie rigida....etc.

Eu m-am lamurit de toate astea in prima luna dupa ce am luat-o.....si a mea are 44.000 km. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa ajunga la 120.000.

Sper ca nu ti-am stricat entuziasmul.

Link către comentariu

ce pot sa zic e decat este ca :

nu am nici un buton exfoliat , nici un maner ros .. :) absolut nimic ...

in legatura cu suspensia mi se pare foarte mishto fata de suspensia de la un highline ...

suspensia mea e moale plutesti cu ea la drum lung,nu se aude absolut nici un greieras nimic si motorul toarce ok ... in legatura cu consumul.... pff... asta e ... e benzina e normal sa consume ... si eu am zile cand ma uit la consum si mi se pare mult 13% in oras ... dar ... dupaia stau si ma gandesc... masina e mare ... e destul de grea... mai are si cutie automata .. ce poti sa-i ceri? e un consum rezonabil ...drept si sincer sa fiu .. afara imi consuma 9% ... in principiu si mie mi se parea foarte lenesa masina la inceput ... dar am invatat cum sa o conduc ... si acum e foarte ok ...

nu vreau sa laud passatul ... eu sunt fan audi .. dar m-am nimerit cu un passat.. asta e ...

salutare numai bine , cel mai bine daca esti dezamagit de ea cum spui tu ... vinde-o si fa-ti tie plac ;)

ps : te inteleg daca masina anterioara a fost un diesel ... cum a fost si la mn ... faci comparatie cu asta benzina aspirata .. si asta ti se pare ca e lenesa...

Modificat de ssoorr
Link către comentariu
  • 1 month later...

pf ... demult nu am mai bagat si io o poza aicea :)

mi-am facut si eu stopurile sa se aprinda smecher ca 'baietii'

urmatoarea chestie este sa le fac negre

post-26015-1248342479_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 years later...

Nu am mai scris demult aici , scriu sa va zic ca masina este de vanzare daca este vreun doritor interesat , in actual are 140 000km are distributie schimbata , nu troncane nu se aude absolut nimic la ea , masina sta mai mult in garaj nu o mai folosesc decat foarte rar , pretul este undeva la 12500euro . salutare si pentru detalii mesaj privat , nu deschid un topic pentru tema asta , o zi buna va doresc .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!