Jump to content

Passat B6 FSI 150hp - Tiptronic -Comfort line

ssoorr

Postare recomandată

ce pot sa va zic despre ea ... e luata din germania ... are 112 000km cu carte service , pana acum sunt multumit de ea ... am schimbat pana acum numai uleiul la cutia de viteze ... si filtru tot din cutia de viteze ... ma pregatesc ptr o revizie majora .. distributie etc ... iata si cateva poze cu EA

post-26015-1231502736_thumb.jpg

post-26015-1231502746_thumb.jpg

post-26015-1231502755_thumb.jpg

post-26015-1231502764_thumb.jpg

post-26015-1231502774_thumb.jpg

post-26015-1231502785_thumb.jpg

Link către comentariu

Esti sigur ca are DSG? Daca ai cutie automata nu inseamna ca ai DSG, iar, din cate stiu eu pe 2.0 si 1.6 este tiptronic nu DSG.

Multi km fara probleme si sanatate!

Link către comentariu
Velocity_Warrior

ssoorr perfect de acord cu rex. Si eu stiam ca pe 2.0 FSI este Tiptronic si nu DSG, poate or fi pus nemtii astia si pe 2.0 FSI DSG-ul.

Intr-o alta ordine de idei o masina corecta si frumoasa. Chiar sunt curios cum merge la asa multi km.

Te asteptam la intalniri ... de ex duminica asta (11.01.2009), locatia o gasesti pe topciul dedicat :P.

Sanatate

Link către comentariu

eu zic ca e DSG ... are 6 trepte ( are auto-hold , P - R - N - D ( + , - ) - S si trage ... perfect ... incerc sa ajung maine la intalnire daca se tine ceva ...

salutare numai bine

scuze .. duminica ... :)

Link către comentariu

S-a mai discutat exact aceeasi nelamurire referitoare la DSG sau TIPTRONIC pe 2.0 FSI in topicul asta: http://vwforum.ro/index.php?showto...911&hl=ruky

Pe scurt, ai TIPTRONIC, iar colegii de mai sus nu incearca sa te induca in eroare, ci sa te scoata din ea :lol:

In rest, felicitari pentru achizitie !

Modificat de jimmy_g5
Link către comentariu

Frumos, asteptam poze de la interior sa vedem cu ce te lauzi.

Daca vii la intalnire poate ai noroc si te alegi si cu Sticker vwforum ca abia o sa ne recunoastem mai usor in trafic, oricum dupa nr masinii parca am mai vazut-o prin Galati.

Apropos consuma mult?

Planuri de viitor? Si daca se poate sa ne zici si un pret de achizitie.

Link către comentariu

iata si o poza cu bordul .. defapt navigatia .. are cam detoate masina in afara de piele,trapa si comenzi volan , am inteles ca asa este echiparea asta fara comenzi volan ...

cu siguranta ne vedem maine

la ora 11 voi fi la terenul sintetic ...

sper sa fiu primit cu bine chiar daca sunt un 'drac' .. 20 ani :)

va salut numai bine ...

chiar daca nu este DSG si este tiptronik .. sunt foarte multumit de cutie si de rapoartele ei ... merge perfect si sper ca nu voi avea nici o problema cu ea ... pretul de achizitie a fost ... 14500e un pret bun , atfel nici nu ma aruncam la ea ...

post-26015-1231574537_thumb.jpg

Link către comentariu

sexy masina ;)

pacat ca decordul de aluminu' se opreste brusc si nu continuie si cu ceasurile de pe bord, dar asta se poate rezolva usor :)

btw, pune si tu o poza sa se vada si schimbatorul sa vedem exact ce e ;)

oricum s-o stapanesti sanatos, cat mai multi km fara incidente :icon_thumright:

Regards,

Riddler

P.S.:

(...)

sper sa fiu primit cu bine chiar daca sunt un 'drac' .. 20 ani :(

(...)

indirect ti-ai facut colegi "bosorogi" :Driver: :))

Modificat de Riddler
Link către comentariu

nu am vrut sa-i fac bosorogi , doar ca am mai avut o alta masina , un ford .. mergeam la inalniri si toti ma tratau cum ma tratau : ) .. in fine ... o sa revin si cu poze mai multe la interior ... eventual o sa fac maine la intalnire ..

salutare ..

Link către comentariu

mai vin si eu cu o intrebare la voi ... unde gasesc si eu o husa pentru capota ... la fel ca aceasta ..?

Weekend placut ...

post-26015-1231595059_thumb.jpg

Link către comentariu

Cu tot respectul pt masina ta , pararea mea este sa nu-ti pui asa ceva . Nu-mi spune de utilitate,pietricele care sar s.a.m.d .. Din punctul meu de vedere (fara sa jignesc pe nimeni) este tiganeala ..

Numai bine si s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Frumoasa masina si destul de potent acest motor. :)

Cu pielea de pe capota sunt de acord cu Tiberyu...e un mare ''kitch'' :)

Link către comentariu

ok , o sa tin cont de parerile voastre .. .:) sincer sa fiu ma gandeam la pietre .. da ... nu stiu ce sa zic ... la vara sper sa ii trag un polish ... sa fie ... multumesc ptr parerile voastre ..

salutare ...

Link către comentariu
Velocity_Warrior

Am vazut tanculetul live duminica. E frumusel. Arata foarte bine pentru o masina cu atati km.

Intr-adevar am vazut si eu particele mici de vopsea sarite de pe capota din cauza pietricelelor si probabil de aia s-a gandit ssoorr sa-i puna o husa. Parerea mea este aceeasi ca si colegilor de mai sus: nu-ti pune "ever" asa ceva. Eventual poti merge pe ceea ce ti-a recomandat fx_.

S-a mai edificat si problema cutiei de viteze care este Tiptronic si nu DSG :rolleyes:

Poti ruga un moderator sa-ti corecteze titlul topicului si poti modifica si la tine in semnatura din DSG in Tiptronic.

Sanatate si sa ne vedem des in trafic :P

Link către comentariu

nu o sa-mi mai caut husa , o sa o las asa ... eventual o sa vopsesc toata masina =)) glumesc ... ptr o masina luata de afara .. nu-s multi kilometrii ... merge ok si asta conteaza cel mai mult ... o sa modific si numele postului ... :lol:

totusi .. rog un moderator sa scoata DSG si sa puna Tiptronik :D , multumesc

salutare numai bine

Link către comentariu
  • 1 month later...

iata ca am revenit cu ceva noutati pe la masina ... :)

o pereche de cauciucuri Dunlop sport , xenon in proiectoare si folie neagra pe geamuri

:))

post-26015-1235677517_thumb.jpg

post-26015-1235677601_thumb.jpg

post-26015-1235677630_thumb.jpg

post-26015-1235677650_thumb.jpg

Link către comentariu

sunt Dunlop SP SPORT 9000 sau 9090 ?! :P (oricum la ambele profilul seamana un pic)

oricum faine ambele si foarte fiabilia cu performante si pe uscat si pe carosabil umed :Driver:

sa le invarti cu tocesti cu placere :D

totusi cam devreme treci pe papuci de vara ?!

...inca n-a venit calendaristic primavara, abia pe 22 Martie cand e solstitiu apare :)

:( safe

Riddler

Link către comentariu

Imi spui si mie care a fost gandirea ta cand ti-ai pus xenon la proiectoarele de ceata? Ce vrei sa faci cu ele? Sa mergi cu proiectoarele de ceata aprinse tot timpul?

Link către comentariu

foarte frumoasa masina si extrem de dragut interiorul ....cremul da o nota aparte masinii impreuna cu navi si tiptronicul.....

dar sincer chiar nu sunt de acord cu proiectoarele cu xenon ....stiu arata mult mai bine dar nici n-ai idee cati te injura ....parerea mea

drive safe!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Masina imi place mult e impecabila si cu xenon in proiectoare e dementiala,si ziua din punctul meu de vedere poti merge cu pozitii+proiectoare ca nu deranjezi pe nimeni(mai ales ca ai proiectoare cu lupa care nu disipeaza lumina),sa fim seriosi cine are ochi asa sensibili sa nu se mai urce la volan fara suparare(nu vreau sa jignesc pe nimeni).

SI un sfat... pune-ti o grila full chrome,ar da mult mai bine,zic eu.

Atasez o poza sa-ti dai seama.

post-20287-1235687966_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
(...)cu xenon in proiectoare e dementiala,si ziua din punctul meu de vedere poti merge cu pozitii+proiectoare ca nu deranjezi pe nimeni(mai ales ca ai proiectoare cu lupa care nu disipeaza lumina),sa fim seriosi cine are ochi asa sensibili sa nu se mai urce la volan fara suparare(nu vreau sa jignesc pe nimeni).

(...)

ma nene, m-am abtinut sa nu critic faptul ca ssoorr a gresit cand si-a pus xenon in proiectoare dar forate multi nu pricep o chestie FOARTE importanta: PROIECTOARELE SUNT FACUTE PT UN SINGUR SCOP: CEATA !!!

...si nu pt distractie/look sau alte

lasati naibi macar becurile cu care vin proiectoarele din fabrica, daca tot vreti sa mergeti cu ele aprinse toata ziua, ca nu degeaba sunt ele GALBENE si urate, sunt puse acolo cu un scop: sa fii vazut in conditii de vizibilitate redusa (ceata) de catre alti si sa nu nimeresti prin sans sau pe contrasens !

am ajuns la concluzia ca mai bine ar dota masiniile din fabrica cu proiectoare de ceata si ar pune semnalizarea ca optional :offtopic:

....si asta fara suparare, NU vreau sa atac nici un coleg sau sa vreo creez vreo polemica (nici nu-i locul potrivit) dar trebuie tras un semnal de alarma fata de tema asta!

END :P si rog a fii scuzat pt iesirea mea, dar m-a scos din pepeni replica cu "cine are ochi sensibilii n-ar trebui sa se urce la volan" :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

usurel usurel ... Nu Te enerva ... se pare ca se tot comenteaza ca De ce isi punea lumea xenon in proiector ... pai Bate mult mai Bine , se vede mult mai Frumos ... nu stiu De ce ziceti ca va orbeste , ale Naibii proiectoare ne orbesc De acu , Da aia care merg cu Faza lunga si i Doare in cot s-o stinga ? aia nu ne orbeste nu ?

PS : Fan xenon in proiectoare !

Link către comentariu
pinguinuldestepa

Arata bine masina domne. Sa o stapanesti santaos si fara incidente. Si sa nu uiti sa o uzi :mop: :eek:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!