Jump to content

VW GOLF4 18 4motion

JackD

Postare recomandată

off off....si ce ironie a sortii....in sfarsit cand am primit de acasa prin cineva roti, surpriza, nu se potrivesc:(((((((((((((((((((((((((( .Mai mult de atat, hotii mi-au si lasat o moneda de 50bani unde era roata din spata...offffffffff

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• JackD

38

• Muraru Dan

4

• Circoloco

4

• Muale

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uita-te si la marca cauciucurilor si atunci poti fi sigur, ai putea sa ii lasi pe parbriz un biletel la respectivul, sa vezi daca cumva "nu le vinde"....

Link către comentariu

cauciucurile sunt altele, clar 100% -nu am dat importanta ce marca, eu am avut: Michelin Energy 205/55 r16

Modificat de JackD
Link către comentariu

Din pozele puse de tine nu seamana : ale tale intre spite mai au o bordura o ridicatura acestea nu de pe masina rosie, plus ca si in centru sunt diferite iar spitele tale sunt mai bombate.. parerea mea ..

oricum imi pare rau pt ce ai patit.. vad acolo destule urme ceva amprente de politie nu ai rezolvat nimic? eu am avut fericita ocazie sa aud de hoti de oglinzi prinsi cine stie.

o zi buna!

Link către comentariu

Imi pare rau pentru intamplarea nefericita :P Astia merita scuturati un pic daca ii prinzi :icon_thumright:

Link către comentariu

off off...imi este ciuda pe faptul ca visam de mult la un golf mkIV, si dupa un lung timp de cautari prin Germania, ajutat de prieteni, rude, etc. am gasit aceasta minunata masina, bine-nteles ca am fost foarte bucuros de ea, nu am avut cuvinte cand am gasit-o, am investit sufleteste si material ca ce...?! sa ajunga prada unor flamanzi ordinari, care nu au ce manca, nu lucreaza si asta le este 'meseria', job-ul lor. Fura ce pot sa puna de mancare la familiile lor?! Nu ii inteleg! Ma gandesc ca au familie, copii...ce vor zice ei, cand il vad pe respectivul ca aduce in casa jante, roti si multe altele? raspuns: le-a primit cadou, le-a gasit?! .... Acum stau asa cu masina si ma uit la ea, ca nu am ce sa fac...si ma gandesc sa nu am si alte surprize, sa se mai 'destepte un roman cinstit' sa isi faca 'rost' de placute de frana, discuri, etc...stau si veghez noapte...asta am ajuns...?!

Imi este si o ciuda foarte mare, ca in aceea noapte...acest nefericit eveniment, s-a facut sub nasul meu....stateam pe balcon la o tigara, si am vazut cand langa masina mea a parcat o alta amsina, un Ford Focus gri-metalizat, care daca il vad ii cunosc numerele de inmatriculare, si cum a coborat din ea un individ cu o lanterna si dadea tarcoale pe langa masina cu lanterna aprinsa....dar nu m-am gandit ce avea de gand sa faca, am crezut ca este vre-un vecin de la blocuri....de aceasta treaba imi este cel mai mult ciuda si imi pare rau ca nu am fost destul de atent, dar....faptul este consumat...

M-am ales si cu zgarieturi pe masina, praguri indoite, si spoiler spate avariat....

Modificat de JackD
Link către comentariu

nici cu antifurt nu poti fi sigur. sunt evoluati oamenii de genul asta. Imi pare rau ptr ce ai patit si sper sa ii gasesti pe hoti pana la urma. pune-i jante de tabla pana una doua si poti merge cu ea. :) m-ai intristat si pe mine

Link către comentariu

Frate nu ai incercat sa mergi la politie sa zici ca ai vazut pe cineva suspect pe langa masina si ca in seara aia ti-au disparut rotile. Spunele si de numarul de inmatriculare :) Daca nu da-mi mie numaru de inmatriculare si poate te pot ajuta cu un nume si o adresa a proprietarului :)

Link către comentariu

da, astept sa imi vina jantele de tabla...sper cat de curand.

daca as stii numarul de inmatriculare, ar fi alta situatie...eu stiu masina, si asta am spus la anchetatori. Chestia este, ca aici pe strada unde stau, se construiec blocuri, iar strada este infundata. Ziua este un dute-vino, e plin de masina, cu ei care si-au cumparat apartament in aceste blocuri, dar masina cu pricina pe care o suspectez, nu am vazut-o regulat ca celelalte care vin regulat sa zic asa, aproape in fiecare zi, si daca vad masina respectiva imi amintesc nr.de inmatriculare, ca in zona aceasta sunt 2 Ford Focus gri-metalizate, care proprietarii stau aici in bloc si in zona....

Modificat de JackD
Link către comentariu

Salut,

Imi pare rau de patania ta cu rotile... Vroiam sa stiu ce parere ai de 4Motion?

Bafta!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Vroiam sa stiu ce parere ai de 4Motion?

Am o parere foarte buna, nu am nici un negativ sa zic asa fata de 4motion; demaraj, aderenta, stabilitate foarte bune.

Link către comentariu
Am o parere foarte buna, nu am nici un negativ sa zic asa fata de 4motion; demaraj, aderenta, stabilitate foarte bune.

Dar despre consum ce parere ai? Mie mi se pare ca masina are un consum mai ridicat comparativ cu un Golf cu tractiune fata... mai ales in oras.

Link către comentariu

Da, cu siguranta consumul este mai ridicat, dar variatia consumului depinde de mai multi factori, modul de condus, trafic, incarcatura masinii.... ultimul drum mai lung ce l-am facut recent, a fost de 168km si am scos un consum de 7,8l/100, iar pe aceeasi distanta, cel mai scazut consum a fost de 6,6l/100 si cel mai mare consum a fost de 9,2l/100, de asemenea am scos si 8,6l/100. Sunt multumit de consum. Si in carte parca zice ca mix-ul este undeva la 9, daca nu ma insel, tre sa ma uit. Ca timp, intre 2ore si 2ore 48min. In ultimele drumuri facute am fost destul de incarcat.

Link către comentariu

Acum am vazut patania ta.

Ma oftic si eu!!!Oamenii astia merita calcati pe maini cu "obiectul muncii lor".Imi inchipui ce a fost in sufletul tau cand ai vazut masina la pamant :icon_thumright:

Link către comentariu

Oricum au fost un milion de discutii pe tema consumului la 1.8T si e clar ca sunt diferente mari in functie de atata amar de factori. Bottom line, satisfactiile pe care ti le ofera sunt net superioare consumului.

Link către comentariu
....discutii pe tema consumului la 1.8T....

Da, dar nu este 18T, doar 18 :biggrin:, conteaza si este diferenta de consum intre 18T si 18

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
ce se mai aude cu masinuta? a facut rost de roti ?

da, masinuta a fost 'incaltata cu bocanci', ca na...a venit iarna!

e fara turbo 1.8 asta , e misto si e si 4motion

da, fara turbo..e oki :vaidecapulmeu:

ce iarna... :beerchug:

post-37596-1262206276_thumb.jpg

post-37596-1262206309_thumb.jpg

post-37596-1262206320_thumb.jpg

post-37596-1262206329_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa ai parte de ea, multi km fara incidente!

Daca era si un T dupa 1.8 era belea rau rau, pacat ca nu au scos astia de la VW ca la audi, 1.8T quattro (respectiv 4motion la VW) ar fi fost ceva nemaipomenit. :D

Link către comentariu
Frumoasa masina, sa ai parte de ea, multi km fara incidente!

Daca era si un T dupa 1.8 era belea rau rau, pacat ca nu au scos astia de la VW ca la audi, 1.8T quattro (respectiv 4motion la VW) ar fi fost ceva nemaipomenit. :)

mersi! Stiu, stiu...daca era 18T 4motion... :D un vis...dar e bine si asa. Nici a ta nu sta rau, da chiar deloc, 170calutzi, este o treaba buna! multi km fara probleme!

Noua mea achizitie, de ceva vreme am cautat si acum in sfarsit am gasit :D

Macheta VW GOLF IV 1/24, modelul GTI (desi am cautat sa fie modelul meu, ma multumesc si cu acesta, aceeasi culoare, 4usi)

post-37596-1263136550_thumb.jpg post-37596-1263136560_thumb.jpg

post-37596-1263136574_thumb.jpg post-37596-1263136584_thumb.jpg

post-37596-1263136726_thumb.jpg post-37596-1263136650_thumb.jpg

post-37596-1263136609_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!