Jump to content

VW GOLF4 18 4motion

JackD

Postare recomandată

poze mai recente :D...a trecut ceva timp de cand nu am mai adaugat nimic...

post-37596-1237827476_thumb.jpg

post-37596-1237827492_thumb.jpg

post-37596-1237827509_thumb.jpg problema este, ca nu prea tine; la spalatorie sa miscat, deci ma astept ca in orice moment sa se 'duca' inscriptia...

trebuie sa fac rost de inscriptie pe interior :angry:

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• JackD

38

• Muraru Dan

4

• Circoloco

4

• Muale

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte tare motorul pe care l-ai ales. Nu vreau sa fiu carcotas dar as renunta la husa aia de pe capota. Stiu ca este practica dar mai bine aplici o folie de protectie transparenta. Stickerul asa ai vrut sa fie pus ?:huh:

Link către comentariu

-da, m-am gandit si eu la husa, si sunt pe cale sa renunt, doar ca... :icon_thumright: ,imi place cum arata, este utila vara -parerea mea, in perioada asta e cam aiurea, mai ales cand ploua -se aduna apa sub ea si imi curge pe motor, trebuie sa fiu atent sa o elimin inainte sa deschid capota, este cam complicata treaba asta si tot odata enervanta, + ca se mai aduna si mizerie. O mai curat din cand in cand cu o carpa uscata o bag sub ea si sterg; imi fac ceva griji ce se intampla la 'varful' capotei unde se aduna apa, mizerie si mai si ingheta, sa nu sara vopseaua.,.. :) . O sa iau in vedere parerea ta cu folia, o sa ma interesez sa vad ce si cum, dar ma gandesc ca este ca si folia ce se pune pe plafon.

-mda, am cam lipit aiurea, stramb stick-rul, dar na...oricum, il schimb cu unul pe interior, ca nu prea sta fix, si cand spal maisna, trebuie sa fiu atent sa nu imi zboare literele ;)

Link către comentariu

e frumoasa dar chestiile alea de pe stergatoare o strica big time :) nu inteleg la ce te ajuta..daca esti amabil te rog explica-mi si mie.Si ar mai fii o chestie,pune-ti stergator de silicon pe spate face toti banii,iti spun din experienta si nu e scump,e vreo 30E ( lamela,brat,capac)+pe fata tot silicon daca nu ai deja (nu se vede clar in poza) :icon_thumright:

Link către comentariu
e frumoasa dar chestiile alea de pe stergatoare o strica big time :vaidecapulmeu: nu inteleg la ce te ajuta..daca esti amabil te rog explica-mi si mie.

pai tine de aerodinamica, si ajuta stergatorile -la viteza mare, cand stergi parbrizul, nu vor fi 'chinuite' din-potriva vor culisa mult mai bine datorita formei, si am optat pt ele mai ales ca sunt si pe culoarea masinii

am pe fata stergatori aero, si acum urmeaza sa imi pun si pe spate tot aero, doar ca nu am gasit dimensiunea potrivita, am laut una, parca de 14 sau 15inch dar loveste un pic sus, deci tre una mai mica un pic...

Link către comentariu

Salut, daca tot ai aero,poti renunta la acele "bucatele" de plastic :P si de ce nu...husa. In rest,super motor si totusi speram la niste poze cu interiorul :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
... si totusi speram la niste poze cu interiorul :vaidecapulmeu:

da, o sa vina si acestea, cat de curand....dupa ce fac curat, :( ca de o luna si ceva nu am facut nimic in interior, si gratie "vremii" super de afara e super curata :P

pai, in viitorul apropiat, la chestiile alea de pe stergatori o sa renunt, ca a cam ruginit suportul de prindere, si din masina se vede cam najpa...

husa...inca o mai tin, cred ca si vara...

Link către comentariu

JackD...But_Fns cred ca se referea la stergatorul spate cu tot cu brat; modelul care este pe Golf 5. Si eu te sfatuiesc sa il cumperi cu tot cu brat, sterge mult mai bine si arata si bine estetic...si pentru 30 Euro eu zic ca merita. Succes in continuare

Link către comentariu
...stergatorul spate cu tot cu brat; modelul care este pe Golf 5..

aaa...mda..ar fi o chestie, o sa ma interesaez, 10x de info;)

dar este 'compatibil'?...adik sa se potriveasca exact si sa nu frece sus cand sterg, a mai schimbat careva!?

oricum este o super idee :)

Link către comentariu

Multi si-au facut schimbarea asta pe Golf 4 si merge perfect. Este 1 cm mai scurt dar chiar nu iti influenteaza vizibilitatea. Uita-te in topicul de prezentare al masinii lui But_Fns la Passat si o sa vezi ca a postat poza cu diferenta de marime intre cel nou si cel vechi :)

Link către comentariu

revin cu poze:

post-37596-1238445706_thumb.jpg post-37596-1238445715_thumb.jpg

post-37596-1238445723_thumb.jpg post-37596-1238445767_thumb.jpg

post-37596-1238445781_thumb.jpg

o sa urmeze cat de curand, poze cu interiorul, am uitat sa fac :(

136km -

Modificat de JackD
Link către comentariu
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Frumoasa masina...ar merge nsite folii pe spate si niste oglinzi simetrice cusemnalizarea pe ele...si eu caut asa ceva c-as vrea sa pun si eu asa ceva...

Cat te-a costat masinuta?

Link către comentariu

nasol ce ti s-a intamplat, de acum sti ce trebuie sa faci, oricum lasa toata treaba asta, trece.......bucura-te de masina, dacca nu ai alarma pe masina pune-ti neaparat una ca nu se stie niciodata

Link către comentariu

frumoasa masina..nasoala intamplare. Recomandare : pe langa alarma, baga si niste prezoane antifurt, ai avut cumva asa ceva?

Link către comentariu

Pacat, mare pacat sincer...deh...avem o tara frumoasa, pacat ca-i locuita :(

Nici nu stiu daca am prezoane antifurt pe jantele mele :o

Link către comentariu

unde ai lasat masina ? vad ca e undeva pe un drum accidendat... iar discurile sunt ruginite, deci statea de ceva vreme acolo

probabil de aceea si-au permis :(

Modificat de alios
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!