Jump to content

VW GOLF4 18 4motion

JackD

Postare recomandată

Salut...imi prezint si eu masina. Am intrat in posesia ei de aprox. 3luni, am parcurs peste 1500km si clar sunt multumit, chiar foarte multumit. Cu poze mai detaliate o sa revin.

VW GOLF IV, 18, 4motion, 20V, 120CP, an fabr. 12/10/1999

4airbag-uri, 2fata, 2 lateral in scaune

computer bord

A/C, ABS, EPC

culoare gri metalizat

cutie manuala 5+1 viteze

usi 4+1

cd-player+ casetofon+ magazie 10 cd-uri SONY

revin cu poze!

post-37596-1231502362_thumb.jpg

post-37596-1231502372_thumb.jpg

Modificat de JackD
Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• JackD

38

• Muraru Dan

4

• Circoloco

4

• Muale

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa masina. cat mai multi km cu ea.

o intrebare de noob: din cate masini am vazut toate care aveau 4motion, aveau si cutie cu 6 rapoarte. a ta cumde are cu 5?:-?

Link către comentariu
frumoasa masina. cat mai multi km cu ea.

o intrebare de noob: din cate masini am vazut toate care aveau 4motion, aveau si cutie cu 6 rapoarte. a ta cumde are cu 5?:-?

este benzinara :blah:

Link către comentariu
sa o folosesti sanatos.ce schimbari vrei sa-i aduci?

Mersi. Pai...modificari nu stiu exact inca ce si cum sa fac, dar trebuie mai intai sa ma ocup de alte probleme mai importante; prima data vreau sa ii fac tot schimbul (ulei, filtre), deoarece nu am avut timp, nu am apucat, dar acum astept un pic sa se mai incalzeasca, apoi trebuie sa inlocuiesc bricheta fata sofer, ca nu merge, trebuie sa repar motorasul la luneta, ca nu ii vine apa, si este aiurea, ca sterg fara apa :blah:

Modificari, ma mai gandesc, sincer chiar nu prea am idee ce sa fac, probabil ceva aspect exterior si cred ca si interior. Prima modificare ar fi daca se poate sa schimb usile, cu usi cu geamuri si oglinzi electrice, din pacate nu am asa ceva si vreau scut pe baia de ulei si eventual rezervor.

Modificat de JackD
Link către comentariu

Bandourile alea negre le poti vopsi in culoarea masinii , schimba total aspectul :)

Link către comentariu

Sall,felicitari pentru masina.I-ar prinde foarte bine niste folie si poate niste stopuri cu led pe spate.Succes la modificari!

Link către comentariu

Poti sa-i faci multe.Dar o folie si bandourile vopsite aduc o schimbare majora cu o investitie mica.Spor

Link către comentariu
  • 1 month later...

Hmm.. Acum aflu ca este si 1.8 fara turbina.

Frumoasa masina si multi kilometri fara probleme.

:huh:

Link către comentariu
S-o stapanesti sanatos. Ce parere ai de 4motion?

parere...nici nu am ce zice..negativ, super tare...stabilitate foarte buna, numai de bine si ceva de rau...:| este cam joasa, si am mai 'atins-o', dar cu grija de rezolva toate :icon_thumright:

o sa revin cu ceva poze recente saptamana viitoare, cu micile modificari aduse ;)

Link către comentariu

Salutare.Frumoasa masina si destul de rara(1.8 4motion benzina),km.multi facuti cu placere,dar cam cit consuma?

Link către comentariu

pai cu consumul, ar fi o mica 'enigma' :D...8 in afara si 10 oras; dar:

am scos si consum de 7,2 -7,4 in afara, conditii bune de drum, viteza max.120, am condus 'frumos'; dar am scos si consum de ~12% tot extra-urban ->depinde foarte mult de sofer, cum mergi...

in oras, am scos consum intre ~8,5 -9 -in conditii de trafic bun; dar si 12-13 cand este aglomeratie si depinde de condus...

oricum, sunt foarte multumit :(

Link către comentariu

Da,nu e rau consumul ala in acele conditii si ma bucur ca esti multumit de consum.Si al meu in oras nu ia mai putin de 9 in oras, in conditiile in care fac 2 km si apoi ajung la destinatie, si tot asa...,iar in afara am scos 5,4 l/100

Modificat de bubes1600
Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Am intrat pe topic de curiozitate: 1.8 4motion :lol: Destul de rare modelele astea! Sunt curios ce cuplu are are motorul asta. Oricum, bafta cu ea si la viitoarele modificari! Eu as incepe cu niste jante de 17"! :))

din cate masini am vazut toate care aveau 4motion, aveau si cutie cu 6 rapoarte.
Motorul meu diesel(66kw) are 5 rapoarte si nu este singurul. Si motorul TDI de 101 CP are tot 5 rapoarte...
Link către comentariu

frumos golfu...sa-l utilizezi sanatos multi km si fara evenimente

consumul nu mi se pare mare,initial cand am vazut ca ai 1.8 ma asteptam sa sara de valorile indicate de tine

am citit ca ai probleme cu furtunasul stropitorului...vezi ca e un topic in care ti se explica cum sa rezolvi,un DIY

Link către comentariu

Frumoasa jucaria, sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea dar in schimb sa nu ai parte de nici un eveniment nefericit.Apropo,cred ca e frumoasa rau senzatia de 4motion.

Link către comentariu

senzatie tare :Driver:

ceva poze mai recente...

Cauciucuri Michelin ENERGy

Jante VIPER

post-37596-1236347197_thumb.jpg post-37596-1236347207_thumb.jpg

post-37596-1236347213_thumb.jpg post-37596-1236347228_thumb.jpg

post-37596-1236347241_thumb.jpg

Link către comentariu
Am observat-o in parcarea din Obs :Driver:

;) abis....si u stai in Obs?!...:tomato:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!