Jump to content

VW Golf 4 GTI

szambi77

Postare recomandată

Nu am ce sa-i reprosez masinii mele, trage de rupe aderenta si turbina intoarce capete tot timpul (mi s-a zis ca se aude ca un mare aspirator :icon_thumright: ). Numai bine!

Insemna ca si Golful tau e cipuit de se aude asa :lol: sau ai schimbat si turbina ?

Link către comentariu

pe vagcom a dat o singura eroare : boost pressure regulator valve. Ulterior m-am documentat si am ajuns la concluzia ca ori a fost modificat arcul la acea valva ori posesorul anterior chiar nu a omorat masina deloc..

Link către comentariu

frumos GTI imi place mai ales ca e neagra :D masinile in negru au un atu pt mine, sa o stapanesti sanatos..:)

Link către comentariu
frumos GTI imi place mai ales ca e neagra :D masinile in negru au un atu pt mine, sa o stapanesti sanatos..;)

Singurul atu al masinilor negre, pe care il vad eu in prezent, este acela ca se murdareste din orice pozitie. ;)

Link către comentariu
Singurul atu al masinilor negre, pe care il vad eu in prezent, este acela ca se murdareste din orice pozitie. ;)

se murdareste dar ii place ca si asa e iubita ;)

Lista modificarilor ce vor urma?

O lista precisa nu pot sa fac deoarece orice modificare costa bani in primul rand si apoi intervine imaginatia... dar ca si proiect urmaresc sa schimb suspensiile cu unele regabile pe inaltime si pe duritate, sistemul de franare si apoi va urmea parte optica insa inainte de toate si chiar in viitorul apropiat masina va primi un short-shift, bujii iridium si un regulator de presiune al benzinei ;) .... aaaaa si era sa uit ca urmaresc sa-i schimb si intercoolerul, ambreiajul si volant :D

....... si uite asa se tot mareste lista ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am un filmulet dar are 833 kB si nu stiu cum sa-l postez :) ma ajuta cineva cu o idee ?

Link către comentariu

Este cumva cel promis cu toba?:) Pune-l pe youtube si postezi link-ul aici. Cel mai simplu si usor.

Link către comentariu
Este cumva cel promis cu toba?:) Pune-l pe youtube si postezi link-ul aici. Cel mai simplu si usor.

e cu accelerare 0 - 200 km/h dar nu pot sa-l pun ca cica nu e de calitate fimul ca e facut cu telefonul :offtopic: voi face altul cu un aparat de filmat, apoi il pun youtube si revin :P

Link către comentariu

Pune fisierul pe dump.ro si ti-l urc eu pe youtube :)

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!