Jump to content

VW Golf 4 GTI

szambi77

Postare recomandată

Salut ! sunt nou pe forum si in primul rand as dori sa salut pe toata lumea si sa va urez un an nou mai fericit, plin de bani si sa fie toata lumea ocolita de criza financiara :)

Sunt fericitul posesor al unui Golf 4 GTI, 150 CP pe care l-am achizitionat din Germania vara trecuta. Golful meu e din 2001, are interior de piele neagra, scaune RECARO fatza - spate, incalzire in scaune, comenzi pe volan, pilot automat, 4 airbaguri, ESP, ABS, immobilizer, e in 4 usi si sunt foarte multumit de el in ceea ce priveste performantele !

La capitolul modificari, ma atrage mai mult partea tehnica decat optica dar incet, incet, le facem pe toate :) Pana in prezent, masina a primit o modificare de soft, jante MAK Racing XLR pe 17" - varianta negru mat in interior si cauciucuri Pirelli Zero Nero (fiind iarna, acum am montate 4 jante BBS orig. VW cu cauciucuri Nokian model 2008), toba carbon, BOV de la Forge (mai am un BOV SSQV acasa dar dupa ce l-am montat am dat de vesnica problema aferenta montarii BOV-ului pe 1.8 T), difuri + amplif. + bass de la GZ achizitionata de la Sound Identity - Oradea (suna f. frumos).

Revin cu poze.

Link către comentariu

Interesanta masinuta din descriere, dar vino si tu cu poze sa-i vedem si noi fata.... :))

Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari!

Link către comentariu

o poza (cu antifurt)

..............................................

....

.....

...

...

post-39264-1231701890_thumb.jpg

post-39264-1231702219_thumb.jpg

post-39264-1231702297_thumb.jpg

post-39264-1231702399_thumb.jpg

post-39264-1231702470_thumb.jpg

post-39264-1231702537_thumb.jpg

Modificat de szambi77
Link către comentariu

Foarte tare frate, sa o stapanesti sanatos! altceva caind ai basculanta ta( pardon GTI-ul tau care e foarte misto!!! )

Link către comentariu
Foarte tare frate, sa o stapanesti sanatos! altceva caind ai basculanta ta( pardon GTI-ul tau care e foarte misto!!! )

multumesc ! urmeaza sa mai fac niste modificari pe masina si anul acesta :Driver:

Link către comentariu

F frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. Antifurtul face toti banii, un exemplar foarte frumos. Sa-ti traiasca!

Link către comentariu

Impecabila vopseaua.

Jantele "de iarna" sunt un model reusit si se potrivesc de minune.

Interesanta si toba fina/evacuarea. Sa te bucuri de ea si de antifurt.. :D

Link către comentariu

frumos golfu.

sa-l stapanesti sanatos multi km

btw rottweilerul e mascul sau femela?

intreb ca poate ii gasesc o femela lui Lex al meu

LE acum am vazut ca esti din SM

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

e foarte frumoasa asa simpla cum este acum. atatea uratite am vazut incat una simpla ca a ta arata pe gustul meu. multe din ce pui pe ea in plus schimba negativ imaginea. putine dau impresia ca acolo le este locul. sa ai bafta de ea!!!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si vopseaua...Ai grija ce mai pui pe ea sa nu pici in "pacat".Bafta

Link către comentariu

va multumesc pt. aprecieri !

snack : masina a ajuns in Ro cu inmatriculat in jur la 9.500 euro iar cu ce am mai investit am ajuns in jur la 12.000.

TIBI_84 : "antifurtul" e mascul

CCristi, CT-19-TDY : tocmai de aceea nu ma grabesc cu partea optica deoarece limita dintre tuning si kitch e la muchie de cutit asa ca incet... incet ....

Modificat de szambi77
Link către comentariu

Chiar sunt curios cum suna toba pe GTI-u tau. (poate o sa vedem un filmulet). Interiorul e :P. La interior as schimba lemnul cu aluminiu sau "imitatie carbon" dar aici e doar parerea mea care s-ar putea sa ti se para buna sau mai putin buna. Succes cu ce ti-ai propus pentru ea !

Link către comentariu

F tare masina- si motor si culoare si interior si trpa si jante.......numai "si-uri" ! :vaidecapulmeu:

Felicitari pt achizitie si mult succes la modificari !

Drive fast & safe !

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Sa o conduci cu placere!

Ai o gramada de optiuni la dispozitie pentru modificarea masinii, mai ales a motorului.

Link către comentariu
Chiar sunt curios cum suna toba pe GTI-u tau. (poate o sa vedem un filmulet). Interiorul e :frigbaitata:. La interior as schimba lemnul cu aluminiu sau "imitatie carbon" dar aici e doar parerea mea care s-ar putea sa ti se para buna sau mai putin buna. Succes cu ce ti-ai propus pentru ea !

voi incerca sa pun un filmulet :scratch:

Link către comentariu

:blink:)frumos antifurt...are langa el o bijuterie ..spor la modificari ca e loc :(..si sa-ti traiasca antifurtul

Link către comentariu

Acum am vazut "antifurtul".Frumos caine.Ai idee cam cate kilograme are?

Scuze de off topic

Link către comentariu
Acum am vazut "antifurtul".Frumos caine.Ai idee cam cate kilograme are?

Scuze de off topic

sincer nu stiu cate kg are acum ca el tot s-ar ingrasa dupa care tine cura de slabire :lol: dar ultima data cand l-am cantarit avea 58 kg.

Link către comentariu

acuma ca s-a mai incalzit vremea voi incerca sa postez si filmuletul promis :)

Link către comentariu

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos! Am si eu un golf IV Gti la fel ca al tau doar ca e in 2 usi si am jante originale santa monica de 17''. Nu am ce sa-i reprosez masinii mele, trage de rupe aderenta si turbina intoarce capete tot timpul (mi s-a zis ca se aude ca un mare aspirator :) ). Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!