Jump to content

"Sobolanul" (pseudo-sobolanul)

catalin_u

Postare recomandată

Salutare!

Povestea 'sobolanului' asteapta de mult sa fie scrisa, pentru ca are deja peste un an de cand se bucura (injurand) de drumurile patriei (ca si mine).

E 'pseudo-sobolanul' pentru ca vanzatorul a prezentat-o ca fiind gri sobolan... cand de fapt culoarea este albastru antracit, culoare foarte interesanta din punctul meu de vedere, pe care pana atunci n-o observasem pe Golf (si nu traiesc in pestera). Si asa i-a ramas numele: "Sobolanul" :Driver:

Victima: Golf IV, an 2002, 1.4 (16v) 75 cai (or fi si iepe ...nu stiu), 4 airbag-uri, ESP, AC manual.

Declar din start ca lipsa anumitor dotari nu ma afecteaza in vreun fel, legat de masini sunt oarecum mai clasic, nu am vise erotice cu tot felul de gadget-uri si totodata nu caut luxul intr-o masina. Golf-ul e masina de suflet inca din copilarie (normal ca timpul a facut sa fie MK II inainte de MK IV, dar acum impart amandoua locul 1 :mellow: )

In continuare o sa las pozele sa vorbeasca.

img25091536pxjv6.th.jpg img2510ye4.th.jpg

img25291536pxht5.th.jpg img30701536pxgf1.th.jpg

img64941536pxwe7.th.jpg

img65031536pxnk3.th.jpg img66751536pxvh3.th.jpg

...urmeaza alte poze.

Link către comentariu

Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos si sa te duca fara probleme, unde vrei tu... :P

Link către comentariu

Thx Mihnea!

Dupa achizitionare masina a primit si alarma cu pager, avand initial doar inchiderea pe cheie + revizie (filtre si ulei)

...mai are de primit cate ceva, asteapta in parcare, ca n-are incotro... :blah:

Si la fix 90.000:

img74761536sl8.th.jpg

a fost schimbata distributia, masina mergand pe rotile ei :blah: , n-a fost nici o manevra, plus ca de la locul stabilit initial al faptei ne-am mutat in alta locatie la cativa km pana sa inceapa distractia, suma rotunda implinindu-se in momentul cand am intrat in locatie.

B&W:

img66861536pe3.th.jpg

Link către comentariu

hei .. sa o folosesti cu placere .. sa te bucuri de ea si sa te plimbe fara probleme pe unde vrei tu ...

confirm cei 90.000km la schimbul de distributie, o fi voodoo, o fi coincidenta (am fost bagator de seama la schimb)

plus de asta "maestrul" care a schimbat distributia a pus si tester-ul pe ea .. si cica e pe bune cu km. astia. (asta ai uitat sa precizezi mister)

ne iei cu dastea .. vise erotice .. copilarie .. mai bine le zici la oamenii astia ce visai mai demult .. parca tin minte ca era altceva.. :)

bafta si sa auzim numai de bine ..

Link către comentariu

Foarte frumoasa si ingrijita. Intr-adevar culoarea e foarte frumoasa lafel si tapiteria dar sunt convins ca arata si mai bine in realitate. Ultima poza e FFF TARE :ceuameni:. Pune o poza cu bordul in intregime (arata foarte ingrijit). Sa va iubiti mult :wacko:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Salut. Frumusel sobolanul tau .Sa ai parte de multi km.fara evenimente.Apropo cit te-a costat schimbatul distributiei (kitul si manopera)?

Link către comentariu

Multumesc tuturor, ma bucur sa vad ca sunt apreciate golfuletele 4.

mai bine le zici la oamenii astia ce visai mai demult .. parca tin minte ca era altceva.. :)

da... era altceva, dar a ramas la stadiul de vis pentru ca era o masina de hobby, e vorba de Manta B (Opel) (tractiune spate :Driver: ) N-am renuntat la visul asta, sper ca vreodata se va realiza.

Ultima poza e FFF TARE :icon_thumright:. Pune o poza cu bordul in intregime (arata foarte ingrijit).

si mie imi place poza aia in mod deosebit, e pe desktop la munca :D

Poze cu bordul in intregime o sa urmeze... pana atunci:

img77971536fv1.th.jpg img77981536pq0.th.jpg img77841536mk3.th.jpg

*multumiri merg la Bulan pentru pozele astea, deh... eu n-am scule d-astea ...D-SLR adica...

Apropo cit te-a costat schimbatul distributiei (kitul si manopera)?

Ai PM

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

hai mister .. ai promis poze cu bordul in intregime .. ce faci .. ne-ai lasat cu ochii in soare?

de ce mah multumiri la "bulan"? nu tre sa ai DSLR ca sa faci poze frumoase ...

hai pa .. and drive safely ..

Link către comentariu
  • 3 months later...

La cererea publicului: :blink:

Ceva mai de ansamblu:

xxl.jpg

w1100.png

Detalii:

xxll.jpg

w950.png

Un unghi interesant:

xxlll.jpg

w1024.png

In continuare, foarte multumit de masina, nici o problema, a mai vazut intre timp o revizie (ulei+filtre ulei, aer, polen - in curand si benzina)

O singura problema, dar de la mecanicii cu simt de distrugere. Busonul baii de ulei cu capul putin deformat dupa ce a fost strans cu (foarte mult) simt de raspundere, plus filtrul de ulei convins de un cuplu format din cheie normala + cheie de filtre (cu banda metalica) sa iasa. Ce sa mai... hai Romania! :D

img0138j.jpg

w1280.png

Link către comentariu

URATA treaba cu service ul . s au obisnuit cu masinile din vremurile comuniste cred :P oricum, este o dovada in plus ca trebuie sa avem grija cum alegem service ul pt masina noastra :blah:

imi place interiorul, vad ca este foarte ingrijit :blah_:

Link către comentariu
  • 4 months later...

frumoasa foc ... imi place ca e ingrijita si ca a ajuns pe mana unui om care o respecta si de aici incolo :) ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!