Jump to content

Se fura!


CVA G3
 Share

Postare recomandată

Cu invazia de golfuri 3 au aparut si cererile/necesarul de piese.

Tocmai mi s-a furat oglinda in ditatamai intersectia la ora 16-17 cu sute de oameni in jur. Deja ma gandesc ca o sa gasesc golfu' pe "cutii" de lapte intr-o zi. Ce e de facut? Inscriptionez oglinzile, parbrizul si jantele... Alte idei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cum se furau demult oglinzile la Vectre :)) scuze pt off topic

ontopic : daca stii demult cand cei care detineau vectra pateau la fel isi puneau o tablita la capacu de la oglinda cu nituri .. oare si noi la fel ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posibil sa fie vreun "prieten" de al tau...Tatal meu tine masinile in fata blocului de peste 15 ani si deocamdata ia fost furat doar un capac de la semnalizatorul de la dacie.Pe cand un vecin are de un an 2 masini.La amandoua iau fost furate oglinzile...Cred ca solutia cea mai buna e sa ne cumparam alarme de calitate...

Modificat de ByZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

off topic: Chiar crezi ca ajuta la ceva alarmele astea sofisticate, cu pagere si mai stiu eu ce fita? Eu am o astfel de alarma si in rest ca imi pornesc motorul cu ea, nu cred ca face fata unui "binevoitor" cum nici macar nu a sesizat ca cineva imi fura stergatorul. Asta este ca si lacatul, sa vada vecinul ca nu esti acasa :)) .

ps. Pai la Orsova nu este ca la Bucale. Lume mai civilizata. Daca are nevoie de ceva isi cumpara nu completeaza de la altu.

Modificat de Borisake
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi pare rau pentru ce ai patit, dar cred ca primul pas inainte de a le inscriptiona, e sa nu cumperi tot altfele furate.

Nu le cumpara pentru ei, la randul lor le revand mai departe. Nu trebuie sa ii incurajam si noi. Sunt si eu patit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu caut compasiune, mor de nervi. La 15:30 am mutat masina pe locul de parcare si la 18 am iesit sa curat zapada, aici a nins putin. M-am tot uitat pe geam cum ninge... Culmea e ca stau in ditamai intersectia circulata ca la revolutie. Cat tupeu poate sa aiba respectivul? Am 10 babe care stau pe geam 24/24 dar nimeni nu a vazut nimic.

Oricum pana acum am gasit solutia cu inscriptionarea oglinzilor. Alte solutii ca aia cu niturile e extrema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai nevoie, contacteaza-ma pe PM si iti zic unde sa mergi pentru inscriptionare in Bucuresti. :icon_thumright:

Scuze de off-topic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!