Jump to content

2009 ALLROAD 3.0 TFSI

deocamdata

Postare recomandată

• 4 weeks later...
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• deocamdata

29

• Plictisitul

5

• BGDR32

4

• dan i

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa. Am vazut-o si eu ieri dimineata in drumul meu spre Deva, intradevar o culoare deosebita :( imediat mi-a sarit in ochi.S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Ieri am fost la Bucuresti :D

Multumesc pentru aprecieri :D

Link către comentariu

Te-am vazut ieri prin Bucuresti...ai B xx THE la numar?

E superba atat culoarea cat si masina.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

oare exista ceva sa iti doresti mai mult decat un All road new>?????

Din pdv al meu , raspunsul este NU!!!! Sa-l stapanesti sanatos si exagerat de multi km.

Link către comentariu

deocamdata nu ai mai scris nimic pe aici. Chiar eram curiosi cu motorul ala ca e ceva nou. Impresii dupa rodaj, s-a mai lasat, trage mai bine..???

POate niste poze noi...!!!!

Mihai, ai uitat de un lucru... banii de benzina!( daca nu-i ai...ii doresti)!!! :)

Link către comentariu
Sunt in cautarea unei solutii pt a proteja elementele de inox pt ca la cea veche dupa 2 ani aratau execrabil :( dar nu am gasit nimic deocamdata

Am deja ceva zgarieturi micute pe bara din fata de la o intalnire cu o masina care arunca nisip (de fapt cred ca era pietris - am crezut ca-mi sparge geamurile ) :) :angry: :angry:

Salutare. In primul rand, felicitari pentru alegere... O masina exceptionala :) Legat de protectie, este un user pe forum, chiar aseara am dat de el, care se ocupa cu aplicarea unor folii, pe toata masina. Cred ca prin topicul de vanzari era. Din pozele puse aratau chiar ok masinile. Nu iti poti da seama de existenta ei... Daca vorbesti cu el, sa-mi zici si mie niste preturi.

Numai bine

Asta e topicul despre care vorbeam. Numai bine

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=54155

Modificat de gHapciu
Link către comentariu
Te-am vazut ieri prin Bucuresti...ai B xx THE la numar?

E superba atat culoarea cat si masina.

Da.

Am THE la numar (de cifranu sunt incantat dar asta a fost sa fie) :)

Vin destul de des prin B (cam odata pe saptamana)

Multumesc pentru aprecieri.

deocamdata nu ai mai scris nimic pe aici. Chiar eram curiosi cu motorul ala ca e ceva nou. Impresii dupa rodaj, s-a mai lasat, trage mai bine..???

POate niste poze noi...!!!!

Mihai, ai uitat de un lucru... banii de benzina!( daca nu-i ai...ii doresti)!!! :)

Am 8000 km si sunt foarte incantat de cum se comporta.

Cu toate ca speram intr-un consum de 9% in exterior, datorita reprizelor fulminante pe care le are, nu pot merge potolit ;)

Asa ca ... adio gand de medie 10% :).

Motorul este senzational si vreau sa ma bucur de el (cel putin cat mai am permis :P)

Salutare. In primul rand, felicitari pentru alegere... O masina exceptionala ;) Legat de protectie, este un user pe forum, chiar aseara am dat de el, care se ocupa cu aplicarea unor folii, pe toata masina. Cred ca prin topicul de vanzari era. Din pozele puse aratau chiar ok masinile. Nu iti poti da seama de existenta ei... Daca vorbesti cu el, sa-mi zici si mie niste preturi.

Numai bine

Asta e topicul despre care vorbeam. Numai bine

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=54155

Multumesc.

O sa-i contactez sa vad ce si cum

Link către comentariu
  • 4 months later...

foarte frumoasa masina, si polivalenta, probabil "all the car you will ever need". Mi-ar placea si mie una asa.

cred ca meriti un premiu de la Audi, sa iei alt allroad din aceeasi generatie (bine, dupa facelift) dupa... un prim allroad.

motoarele cu compresor nu se pot tuna prin resoftare la fel de usor ca si cele cu turbina, e mult mai greu. Totusi, s-ar putea sa obtii ceva in plus, avind in vedere ca acelasi motor pe Audi S4 face 333 CP.

Link către comentariu

depinde despre ce motor e vorba. ala de pe S4 e mult mai permisiv se pare, suporta nemodificat fizic, doar soft, 430 de cai.

Link către comentariu

Nu se poate "urca" un motor atat de simplu...trebuie umblat la multe...turbina, soft poate si injectoare.

Modificat de xxnelu
Te rog sa nu mai dai QUOTE/REPLY la mesajul anterior. Foloseste Add Reply.
Link către comentariu
  • 1 month later...
depinde despre ce motor e vorba. ala de pe S4 e mult mai permisiv se pare, suporta nemodificat fizic, doar soft, 430 de cai.

E acelasi motor. Posibil sa difere compresorul/injectoarele/softul. Si mai multe mici pe langa :P . De obicei, la motoarele supra-alimentate cu un compresor se schimba, pe langa soft, si rola de la compresor (pentru a se mari debitul de aer). Dupa, softul e ceva de genul: hai acum sa reglam si benzina la debitul/fluxul de aer pe care il da acum compresorul. :rolleyes:

Mai indicat este urmatorul link http://mtm-online.de/en/products/products?...ID=A6ALLROAD213 - in sensul ca este dedicat A6 3.0TFSI Allroad

Link către comentariu

Mare diferenta: 435 ABT vs 360 MTM

Ce-i drept ... raspunsul oficial al ABT-ului la solicitarea mea a fost ca "produsul se afla in curs de dezvoltare" ...

Ramane de vazut.

Personal ma atrage mai mult ABT-ul ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pana acum 30.000 km

Prin urmare revizie cu inlocuit set filtre polen, filtru aer, filtru ulei, filtru benzina, saiba etansare.

Schimbat ulei (CASTROL SLX B4 5W-30)

Completat antigel.

IMG_0631.jpg

IMG_0632.jpg

IMG_0634.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa si puternica, am vazut-o de cateva ori si pe strada.

multi km fara probleme!

Link către comentariu

Felicitari inca odata pentru alegerea facuta eu sunt nou pe aici dar pot spune ca masina ta e superba. Sa o stapanesti sanatos si fara nici un incident.

P.S. Sper sa am ocazia sa o zaresc in traficul bucurestean.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Noul look de iarna: jante AZW Aspen 7,0 x 17" 5/112/32 Audi echipate cu anvelope 215/55 R17 98V XL Conti Winter Contact TS810S

img098611.jpg

img098711.jpg

img098811.jpg

img098311.jpg

Link către comentariu

Superba...poate ii statea mai bine pe o alta culoare dar si asa e superba... :icon_thumright:

Link către comentariu

frumoasa, dar de consum ai prin oras ?

am un coleg la servici care are ceva asemanator si prin oras in conditii de trafic + iarna = 20l :vaidecapulmeu:

ce cuplu are ? ajunge cei 420 Nm ai unui 2.5 R5 TDI ?

Modificat de alios
Link către comentariu

:vaidecapulmeu: Masina mea preferata! Atat modelul nou, cat si cel vechi. Combinatia perfecta intre eleganta si putere :icon_cool: , ceea ce-mi place foarte mult.

Link către comentariu
frumoasa, dar de consum ai prin oras ?

am un coleg la servici care are ceva asemanator si prin oras in conditii de trafic + iarna = 20l ;)

ce cuplu are ? ajunge cei 420 Nm ai unui 2.5 R5 TDI ?

Are exact 420 Nm si 290 CP.

Media de consum este 11,3 l pentru cei 36.000 km parcursi pana acum.

Probabil colegul tau are "ceva asemanator" ... nu identic :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

masina asta e bestiala....

este masina din top 5 masini preferate de mine...

sa o stapanasti sanatos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!