Jump to content

2009 ALLROAD 3.0 TFSI

deocamdata

Postare recomandată

Absolut superba!

Dupa ce am vazut pozele, 2 lucruri nu-mi plac: insertile de lemn si mocheta maro, in rest ireprosabila. :blink:

Nici mie nu-mi plac nuantele din fotografii ... :)

Blitz-ul denatureaza mult realitatea ... :)

Link către comentariu
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• deocamdata

29

• Plictisitul

5

• BGDR32

4

• dan i

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

CRIMINALA MASINA !!!!

imi place sistemul de MMI si felul cum arata un interior de audi, e demential :D

cei de la Audi au dat gata piata cu asa frumuseste de bord orientata spre sofer :icon_thumright:

s-o stapanesti sanatos si sa te "offroad-uiesti" pana te plictisesti :D :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

pai daca o faci la un tuner german (abt, mtm, oetinger) ai garantie la ei. oricum nu cred sa fie vreo problema....

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere. Excelenta. Sa te bucuri de masina cat mai mult.

Cat despre consumul mediu, parerea mea este ca dupa vreo 7-8.000 km, cand motorul se va fi lasat considerabil, va fi de 11-11.5%.

Link către comentariu

Dupa rodaj , mai mult de 2-3 l/100 nu o sa-ti scada consumul fata de cum e acum, mai ales ca o sa fi tentat sa "o calci" mai tare si mai des. Iar daca mai vrei sa ii cresti si puterea atunci la revedere economie. Dar, astea sunt chestii neimportante, ceea ce conteaza este ca masina chiar este senzationala. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari si aprecieri ...

Spersa am ocazia sa o ud ... :lol:

Link către comentariu

Foarte faina masina...sa o stapanesti sanatos.

Insa motorul asta nu e de pe urmatoarea generatie de S4 ?

Link către comentariu

Da, este acelasi motor de pe S4, care foloseste compresor, dar are puterea ceva mai mica.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Esti unul dintre putinii oameni care au ales Allroad in defavoarea X5, X6 sau Q7 si esti de admirat. Din privinta mea, Allroad-ul este o masina completa. Se preteaza atat la condusul pe asfalt cat si la unele calatorii pe teren accidentat.

Felicitari si succes la eventualele modificari.

Link către comentariu

Nu as vrea sa spun prostii....insa ma gandesc ca rolul compresorului este sa dea un boost la turatii mici ca si la 1.4 tsi nu??

Ceea ce ma face sa cred ca posibilitatea de tuning, crestere a puterii, nu e prea mare....adica observ la mine...dupa chip la turatii de pana in 3000 trage umpicut mai bine(zona compresorului), insa cand treci de 3500-4000 aici se simte cel mai bine remap-ul(zona turbinei)...

Link către comentariu

Masina chiar arata bine si se adapteaza perfect drumurilor noastre. Ma gandesc si eu la o varianta asemanatoare peste cativa ani, dar cred ca va fi o motorizare mai economica.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Masina chiar arata bine si se adapteaza perfect drumurilor noastre. Ma gandesc si eu la o varianta asemanatoare peste cativa ani, dar cred ca va fi o motorizare mai economica.

3.0 TDI :lol:

Iti spun din experienta (peste 100.000 km parcursi cu celalalt allroad in care media a ramas constant 8%)

Link către comentariu

foarte puternica masina ...sa te tot cateri cu ea pe drumuri montane si nu numai ....

iar ledurile din faruri sunt de mare efect ca si noile stopuri de pe allroad.....

nu ne-ai spus prea multe de trapa......... este cea care poate declansa clima pentru racire /incalzire a habitaclului?

sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Trapa este intr-adevar cea care asigura recircularea aerului in habitaclu cu motorul oprit.

Nu stiu cat de eficienta este pt ca nu am gasit pe nimeni care sa aiba montata pe masina o trapa genul asta.

O sa vad eu la vara :(

Link către comentariu

Nu am zis ca ma plang de consum, doar ca vreau sa incerc si ceva mai economic . Un 3.0 tdi peste cativa ani, mai ales cand o sa iasa cel de 300 la Audi ar fi un altfel de masina, iar in viata e bine sa le incerci pe toate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!