Jump to content

Seat Toledo TDI

maniax

Postare recomandată

Urmand traditia (presupun) de pe forum, imi prezint si eu masinuta:

Seat Toledo 1.9 TDI 90 CP 2002 AHL. Nu are prea multe optionale, e mai mult modelul de baza, dar asa am gasit-o si la un pret acceptabil. O sa pun si cateva poze, eu imi doream masina asta de un an si sunt fericit ca in sfarsit am luat-o.

post-39266-1231428664_thumb.jpg

Link către comentariu

Trebuie sa mai mentionez ca intre timp mi-am schimbat numerele... dar n-am mai facut poze... :blah:

post-39266-1231429268_thumb.jpg

Link către comentariu

Bun venit in "famile" :frigbaitata:

Ce au patit stopurile ? au folie sau sunt vopsite un pic pe interior?

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Merci de urari. Stopurile asa erau, cred ca asa e culoarea lor, am mai vazut asa pe alte Toledo-uri. :frigbaitata:

Link către comentariu

Faină masina. Ce e cu "oiţa" aia de pe hayon? :) Să o porţi sănătos. Baftă! :wub:

Link către comentariu

frumusica masina.te sfatuiesc sa ii dai un polish,sa nu se cunoasca ca a fost revopsita aripa stanga spate.si sa pui si niste poze cu interiorul te rog

Link către comentariu

Bine ai venit in club si felicitari pentru alegere.

Este o masina reusita - sa nu faci rabat de calitate sau interval la schimburi consumabile si sint sigur ca nu te va dezamagi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!