Jump to content

Bijuteria mea

ronnin

Postare recomandată

Foarte frumoasa Andrei!Sa o stapanesti sanatos..fara incidente.

PS:bine ai venit intre DUB-isti;)

ms mult renato!!!!sper sa ma acceptati in DUB si cu nr si cu persoana :icon_thumright::D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

meseriasa rau :icon_thumright: se pot face lucruri frumoase pt ea,asta dupa ce o inmatriculezi normal,ca pana la urma o sa coste cv si inmatricularea asta nenorocita..asta e !si vezi niste poze ..ca noaptea curata ai facut ,ziua murdara ...iar ti-a ramas ,poze ziua si sa fie curata :huh: hai noroc si km fara sfarsit:)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Intr-un final am reusit sa o inmatriculez , cam multe eforturi financiare dar merita !!!Sa scapam de datorii si incepe distractie :)

Link către comentariu
Intr-un final am reusit sa o inmatriculez , cam multe eforturi financiare dar merita !!!Sa scapam de datorii si incepe distractia :D
Link către comentariu

Frumoasa masina. Am avut si eu ocazia acu ceva timp sa dau o tura intr-un Corrado. Am ramas super entuziasmat :icon_thumright: Zine si noua acum cat tea ajuns inmatricularea? Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu

Salut,

Buna alegere ai facut in privinta motorizarii, sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu

Bestiala masina...mi se pare cea mai tare masina sport facuta in serie si la pretul la care se gaseste...

Link către comentariu

cat m-a ajuns taxa...destul ...cam 70 mil la non euro ( asa au scos-o romanasii nostrii de la RAR ). Din cate am citit eu..practic nu s-au facut corrado non euro dar...nu regret .Ma bucur ca am reusit :)

multumesc pt urari !!! o sa va tin la curent cu tot , dar cum am mai spus sa ies din datori :D:))

Link către comentariu

am mers intr-un corrado al unui coleg de forum din ploiesti

e super masina

designul ei este demential

spor la modificat :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!