Jump to content

Bijuteria mea

ronnin

Postare recomandată

Am placerea de a va prezenta bijuteria mea! vw corrado g60 (kompresor) 160cp an 01/01/1991, culoare gri inchis, dotari....geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite,ABS,trapa electrica,computer de bord,pilot automat,servodirectie si..... cam atat :lol:!

Am plecat de la o mica pasiune pentru masina asta si am ajuns sa fac o mare pasiune pt ea!!!:lol:

O am cam de 5 luni si de atunci i-am facut schimbul de ulei si filtre,distributia(ina),placute (textar),discuri(brembo),flanse amortizor(sachs),pivoti(ruville) si cam atat i-mi amintesc . Urmeaza in viitorul apropiat : acumulator,bujii,capac si rotor delcou si in viitorul mai indepartat(dupa inmatriculare :D) cateva in bunatatiri mai capitale ! pozele o sa vina in curand ! :)

Modificat de ronnin
Link către comentariu
Salut, "bijutierule"! :) Dă-ne şi nouă un preţ şi cam c
Modificat de ronnin
Link către comentariu

au venit bateria,capacul si rotorul !mai sunt bujiile si ma apuc de treaba :)

Link către comentariu
Man,pune niste poze;bine ai venit pe forum.

bine v-am gasit!am facut ieri seara 2 poze dar nu am apucat sa le descarc! oricum nu se vad prea bine ca e intuneric ! o sa le pun maine :lol:

Link către comentariu

ieri i-am pus bujiile ,capacul,rotoru si bateria !si-a schimbat mersul, nu mai scoate fum in turatii mari :offtopic:

Link către comentariu

pe 7 ianuarie ai zis ''in curand'' ...cand o sa fie curandul asta..suntem multi curiosi chiar vrei sa ne suparam ..pune POZE :P

Link către comentariu

:P am inteles sa traiti!!!

faza e ca s-a bulit aparatu si...am facut cu tel 2 poze dar noaptea si nu se vede mai nimik

Modificat de ronnin
Link către comentariu

cam suparata , vrea spalata :evil: .arata foarte bine. cat mai multi km cu ea fara probleme;)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si fara incidente, daca te bate gandul la ceva mai multi cai am de vanzare un kit bartek (cip autotech, fulie 68mm, curea noua, bypass, bujii bosch platinum, regulator benzina 4,7bari, filtru aer conic Giwasa) cu axa la ei pe site garanteaza 220cp la roata, fara axa estimez undeva la 200/205cp. kitul il am de la daniel dub pe care presupun ca-l stii ca te-am vazut o data pe acolo. daca in timp mai ai nevoie de alte piese sa-mi zici si poate te ajut cu ceva. bafta pe toata linia...

Link către comentariu

VW Corrado dupa parerea mea e,unul din cele mai reusite VW facute vreodata...oricum superba masinuta,sa o stapanesti sanatos,fara incidente si bafta cu inmatricularea! :(

Link către comentariu

Cand eram mic imi ziceau niste prieteni Corrado de cate ori ne vedeam pentru ca a fost o obsesie pentru mine hot hatchu ala cu 2 usi :(. A fost deszlegarea mea la hatchback-uri. Sa-l stapanesti sanatos si fara probleme prea mari :( !! Dar eu stiu de Corrado SLC. Al tau e vr6 cumva ?

Link către comentariu

multumesc mult de incurajari si urari !!!!

Alexzander - nu e vr6 este g60

Mario_ZAD - aha e bun de stiut de piesele alea, deocamdata sa vad cum o rezolv cu inmatricularea!!!!oricum la filltru ala sport Giwasa ma gandesc ca ma bate candul !te caut eu daca e ! da-mi si un pret la el pls

Link către comentariu

poze poze poze cu furia? :Driver: salutari

am vazut pozele... arata bine masina. baga un tuning in ea..ca ar arata superb :) in rest no coment. :)

Link către comentariu

Mario_ZAD hai cu pretul la filtru si vreau sa stiu daca e conic!!!!!

Modificat de ronnin
Link către comentariu

man nu vand nimic separat din kitul ala bartek... iar ca raspuns este conic:)

ps: tot kitul 300e cat am dat pe el si nici nu am apucat sa pun in afara de filtru si cip mai nimic din el ca ma bate gandul la altceva...

post-5840-1232056987_thumb.jpg

Modificat de Mario_ZAD
Link către comentariu
man nu vand nimic separat din kitul ala bartek... iar ca raspuns este conic:)

ps: tot kitul 300e cat am dat pe el si nici nu am apucat sa pun in afara de filtru si cip mai nimic din el ca ma bate gandul la altceva...

aha. ramane da vazut .eu trebuie sa o rezolv cu inmatricularea intai .daca-l mai ai dupa aia mai vb !!

Link către comentariu

Foarte frumoasa Andrei!Sa o stapanesti sanatos..fara incidente.

PS:bine ai venit intre DUB-isti;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!