Jump to content

My black Octavia II

razvan82

Postare recomandată

Buna seara,

In primul rand LA MULTI ANI tuturor membrilor acestui forum si va doresc mult succes in acest an si sa nu va afecteze criza.

Ma numesc Razvan, sunt din Craiova si sunt fericitul posesor al unei Skoda Octavia II, 1.9 TDI - 140hp. Masinuta mea a suferit si cateva modificari :

- kit RS

- evacuari BORLA

- suspensii sport H&R

- schimbator viteze MOMO

- Volan sport RaidHp

- xenon faza scurta si proiectoare

- blow - off

- boxe HERTZ + tweet -ere HERTZ

Link către comentariu

Razvane, editeaza primul post (ai 2h la dispozitie) sau posteaza pozele cu AddReply.

Nu mai deschide alt topic.

Link către comentariu

imi pare rau pentru greseala , multumesc pentru ajutor si promit ca nu o sa mai fac alte greseli

si o ultima poza cu evacuarile

post-30208-1231187973_thumb.jpg

post-30208-1231187981_thumb.jpg

post-30208-1231187988_thumb.jpg

post-30208-1231188024_thumb.jpg

post-30208-1231188128_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut, frumoasa masina ! Zi-mi si mie mai multe despre suspensia H&R, adica sunt doar arcurile, sau ai pus si telescoapele si la cat te-a dus. Ms

Link către comentariu

Masina nu arata rau deloc, dar atatea elemente cromate pe un kit de Rs si cu jantele alea asa mici si urate- mi se pare kitch :P si cand te uiti la partea din spate si vezi atat negru si ochii aia de pisica i-ai lasat rosii... :D

Ti-as recomanda imediat sa dai jos elementele cromate de pe ea, sa-i pui ceva jante cu negru (minim 17) ca sa mergi in continuare cu linia black, sa vopsesti plasa aia din grila fata si din bara neagra ca asa argintie ma duce cu gandul la Dacia Tuning, sa vopsesti negru si ochii aia de pisica din bara spate.

Evacuarea asa joasa parca da impresia ca e tarata pe jos si mi se pare un pic trasa de par, ar fi ceva mai bine daca ai reusi sa faci niste decupaje in bara spate sa le pui un pic mai in interiorul barii si i-as mai pune niste pleoape far ca sa arate mai agresiva.

Pune te rog poze cu volanul sa vedem despre ce e vorba. Cum ai facut cu airbag-ul din volan sau nu l-ai mai pus? Cat a costat volanul?

Bafta in continuare cu modificarile, bine ai venit pe forum si sper sa tii macar un pic cont de sugestiile mele ca e mare pacat sa investesti o gramada de bani intr-o masina si sa nu arate bine. :icon_thumright:

Link către comentariu

imi place mult masina (totdeauna am avut o slabiciune la masinile negre :Driver: ) nu imi plac manerele si oglinzile cromate si i-ar trebui niste jante mai mari. in rest e ok :D

Link către comentariu

Draguta,insa :D cromul ala parca te taie la ochi,as unbla si la jante ceva pe 17 pe 18 nu iti recomand,in mare draguta :Driver:

Link către comentariu

In mare sunt de acord cu Auras.

Imi place kit-ul de RS, suspensiile, sonorizarea.

Nu imi place deloc evacuarea, cromul de pe oglinzi si manere, plafonul, xenonul de pe farurile stock si jantele (sunt cumva jantele de iarna?).

Blow-off-ul nu face nimic in afara de sunet, nu?

Te rog pune ceva poze cu volanul ;).

Sanatate si spor la modificari!

Link către comentariu

in afara ca sunt de acord cu colegii in privinta aspectului usor inestetic al tevilor, cred ca risti si o problema practica.

De curand am vazut un recall facut la Mini Cooper S pentru ca tevile erau prea in afara si te prajeai pe picioare daca erai in pantaloni scurti de ex.

Cred ca la tine risti aceeasi problema: sa-ti faci niste bucurii de stampile. Sau sa se suie vreun bou pe ele fiind asa in afara.

Link către comentariu

De curiozitate pune si tu un filmulet cu sunetul la blow off,ma mir ca mai ai inca turbina functionabila :lol:

Link către comentariu

in ceea ce priveste volanul are airbag-ul activ si am inteles ca este in jur de 2000 ron. voi reveni cu niste poze

Modificat de razvan82
Link către comentariu

Masian e fosta Plaza?

De unde are 140 de cai?

Volanul de la raid nu e nici pe departe atatia bani , daca era asa de mult merita sa iei chiar mai ieftin unu de rs sau unu cu comenzi si tot iti mai ramaneau bani destui .

Oricum masina arata bine dar nu are linie spate negru , fata gri si laterale cromate, fai ceva sa fie in ton.

Ce ai pe plafon folie ? de ce ?

Bafta!

Link către comentariu
Masian e fosta Plaza?

De unde are 140 de cai?

Volanul de la raid nu e nici pe departe atatia bani , daca era asa de mult merita sa iei chiar mai ieftin unu de rs sau unu cu comenzi si tot iti mai ramaneau bani destui .

Oricum masina arata bine dar nu are linie spate negru , fata gri si laterale cromate, fai ceva sa fie in ton.

Ce ai pe plafon folie ? de ce ?

Bafta!

asa cum am mai spus masina abia am cumparat-o si v-am prezentat-o asa cum am luat-o.

gabriel ai dreptate este fosta masina a lui alin si el mi-a spus ca masina are atatia cai. eu nu am avut timp sa ma duc sa o pun pe un dino. daca el a gresit atunci si eu spun prosti si daca nu are atatia inca o data imi cer scuze.

volanul l-am vazut pe un site si costa 2000 ron - varianta cu airbag.

pe plafon este folie.

am gasit pe un site ornament oglinzi carbon - si vreau sa le comand.

in ceea ce priveste grilele puteti sa imi recomandati o metoda buna sa le fac negre?

Link către comentariu

Frumoasa masina!Si eu sunt de acord cu scoaterea ornamentelor de pe oglinzi.Cred ca grila daca o stergi cu grija sa fie suprafata uscata cum trebuie,cu un spray negru Duplicolor sau altul mai bun,ar merge.Nu cred ca mai ai nevoie de altceva,doar suprafata pe care dai cu spray sa fie bine frecata,curata si uscata.Succes!

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

Intradevar grila neagra ar schimba masina radical.Ai mai putea sa faci ceva la evacuare,s-o "bagi" mai in interior sa nu mai iasa tipsurile asa mult

Link către comentariu

interiorul cu volanul ala si schimbatorul sunt sub orice critica, zici ca schimbi vitezele la un cap de cioara...

daca ai luat masina asa as mai lucra un pic la ea...

Link către comentariu

in primul rand sa o stapanesti sanatos.

In al doilea rand,masina la exterior este impecabila din puntul meu de vedere..ai putea sa "decupezi" profesional bara spate si sa incadrezi evacuarea sa arate mai bine. Dar din pacate la interior putinele modificari pe care le are fac de ras toata munca depusa la masina asta..Vad ca nu se mai termina odata moda asta cu "maciuliile" astea infecte...iar volan chiar daca e 2000RON cum ai spus tu, e tot "ca nuca-n perete"..din punctul meu de vedere se potriveste mai bine la masinile mai vechi (sub 1997 zic eu),nu la o bijuterie,cum ai tu..sfatul meu este sa ii cumperi un volan original de RS sau macar unul cu profil sport(cum are colegul andrey2003).Sper sa nu te superi,dar chiar e pacat ca intreaga masina sa fie umbrita de niste lucruri asa mici cum ar fi o amarata de maciulie :)

P.S iar jantele care le ai acum,se potrivesc pt iarna :lol:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Cand ai timp ne vedem si iti arat ce si cum se poate face la grile si la oglinzi , ai nr meu in profil daca e ceva .

Grila si eu o am alta culoare iar capace de carbon cred ca glumesti...vorbim daca vrei, salutare!

Link către comentariu
Pe cat sunt jantele?

Din cate stiu eu,sunt pe 16 si sunt din fabrica.Correct me if i'm wrong :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!