Jump to content

VW Golf 5 ABT Sportsline

~ XS ~

Postare recomandată

ms mult -_-

@ CristiN : Nimeni nu a postat despre viteza maxima :icon_thumright:... sau poate nu am vazut si eu ai ediat :)

Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~ XS ~

40

• Auras

5

• dragoslk

3

• arboby

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci... Atunci cand cineva publica in ziar un articol in care sa apara o masina trebuie sa apara si numarul ?!

Eu din cate stiu in ziar in articol apare masina cu nr sters... eh, mie mi`au pus si numarul !!! Se poate da in judecata ziarul respectiv pentru publicare gresita sau publicare fara acordul propietarului ?!?!!?

Cine are cunostinte in legatura cu acest lucru sa lase un post...

Link către comentariu
  • Administrator

Scuze dar nu vad ce legatura are aceasta problema aparent juridica (,) cu masina ta, tuning, accesorii, samd...?!?!

OffTopic pentru care-mi cer scuze: poti verifica cerand ajutorul unui avocat ce se pricepe la drept constitutional... teoretic tie ti-a fost incalcat dreptul la propria imagine

Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine. - Constitutia Romaniei, art.30, al.6

Mai citeste si asta

EndOfftopic!

Link către comentariu

Eu stiu k orice ziar din tara asta publica masina fara sa i se arate numarul de inmatriculare... deci, eu ii dau in judecata pe chestia asta deoarece mi`au afectat imaginea... nu numai a mea ci si a persoanelor care sunt din Bucuresti sau alte orase, prin afirmatiile lor negative !!

Oricum ms dudule :rolleyes:

Link către comentariu

OT: imaginea ti-ai afectat-o singur cand ai ales sa parchezi acolo, ei doar au constat (doar nu ei ti-au parcat masina acolo...si apoi i-au facut poze)

Link către comentariu

OT : Chiar daca mi-am afectat imaginea dar am facut intr-o zona mai mica... eu au facut publicitate pe chestia asta si au ridicat-o la nivel national...

Tie daca iti facea asa [dau un exemplu] tu nu te enervai si faceai scandal la ziar ?! {SINCER}

Link către comentariu

~ XS ~, daca nu ai inteles aluzia lui Dudu, revin si eu cu aceeasi rugaminte: in acest topic se discuta despre masina ta si modificarile ei. Nu despre probleme juridice, nu despre unde ai parcat tu si cat de neregulamentar si, bineinteles, nu despre alte lucruri off-topic.

In incheiere, te rog sa incerci sa scrii corect, fara prescurtari. Iti dau un extras din regulament pe care cred ca ar fi trebuit sa-l citesti cand ti-ai facut cont pe vwforum:

2. Pe l

Link către comentariu

@ CristiN : Imi cer scuze ca am gresit dar am scris repede si la nervi :offtopic: Data viitoare o sa fiu mai atent :lol: si am terminat-o cu off-topic :P

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Rezolvat problema powerbox :Driver:

Acum am 140 Cai [frumoshi] :blah_:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Inca 2 poze cu 3 frumuseti :D

Cu prietenii la o cafea la Viva la Focsani , George GBR & Aurica ;)

post-36083-1240998108_thumb.jpg

post-36083-1240998118_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce boala am pe senzorii de parcare negrii ... nu se pot da cu vopsea in culoarea masinii ? Eu pe ai mei i-am bagat in bandou (care e negru) ;)

Modificat de razvand
Link către comentariu

Pot sa ii vopsesc ... ii fac atunci cand ii deschid un dosar ca sa imi refac haionul dupa zgarietura :beer:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Poze noi cu pisicutza mea :rolleyes:

DSCF1384.jpg

DSCF1385.jpg

DSCF1386.jpg

DSCF1387.jpg

DSCF1388.jpg

DSCF1389.jpg

Modificat de ~ XS ~
Link către comentariu

Ii prinde bine la mare! :) se mai bronzeaza ,mai agata ceva :offtopic: alea ,alea :banghead:

Per total e frumoasa domle :Driver:

Link către comentariu
  • 6 months later...

Domnu XS trece anul si tu te laudai ca pui folie :( Din februarie ne tot amagesti..dar te iert daca vii odata cu stickerul ala ! :)

P.S: stateam si ma gandeam de ce nu au mai aparut posturi prin preajma, dar la o asa masina frumoasa, ce sa-i mai faci ?! :P

Sarbatori fericite de pe-acum, si hai odata la Constanta :D

Link către comentariu
  • 3 months later...

tare de tot masinuta :D daca era in 2 usi era :) si mai tine in grajd caii aia :) ca nu am apucat sa vad stikerul cu vw forum :D

Link către comentariu

care cai? ;)

upgrade-uri nu mai faci?

am inteles ca ai renuntat la chip? ia spune-mi se simte diferenta?

Modificat de arboby
Link către comentariu

da :) tocmai de ala era vorba. vreau sa fac si eu rost de asa ceva. sau poate am deja, dar e ascuns pe undeva. trebuie sa mai fac sapaturi. parca el astepta o piesa din germania sa-l activeze. impartaseste-ne si noua aici XS daca ai gasit-o si la ce pret.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ce faci ma george , rad baietii de tine? :offtopic:

frumoasa masina dar parca am vazut una aproape la fel prin oras.

ah si stiu ca ti-am mai zis dar da-ti cromu ala jos de pe masina.

Link către comentariu

Mie unul imi place cum da cu cromul ala, mai ales ca e original din fabrica. E mai complicat sa-l dai jos si nu cred ca ar avea sens. Parerea mea!

Link către comentariu

depinde de gusturi. parerea mea e ca nu prea se pupa cu nimic pe acolo si masina pare mai mult din categoria sport.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!