Jump to content

VW Golf 5 ABT Sportsline

~ XS ~

Postare recomandată

de cip nu m`am mai interesat k n`am mai stat de masina...

sapt asta ma duc la dealer sa vad care e treaba :P

poze sunt un pic mai sus / le`am facut sapt asta dupa ce am spalat masina :P

este destul de joasa... bara din fata este la 15 cm de asfalt :D... cateodata ating bordura din fata blocului knd o mai parchez :lol:

pe parcursul anului am sa fac sa arate cat mai unica :P

Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~ XS ~

40

• Auras

5

• dragoslk

3

• arboby

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte rosie si frumoasa masina sa o stapanesti sanatos ....

niste folii cred ca ar schimba cu totul look-ul....iar jantele sunt de mare efect .....dau bine 4 tevi pe spate dar mi se pare cam mult pentru un golf .....

pentru bandourile nichelate poate le asortezi cu ceva ...oglinzi grila ceva ....si nu uita de interior

foarte insipirat si kitul ...drive safe

Link către comentariu

Daca as da jos ornamentele si as lasa-o asa goala ar da un look mai frumos ?!

Astept propuneri :D

Folia, cum am spus in postul anterior, o sa ii pun cand se mai incalzeste vremea plus ca acuma nu prea mai am dinero ;)

Multumesc tuturor de aprecieri si poate ne intalnim toti odata la Constanta / Bucuresti / Focsani / alta locatie ;) la o :) ceva ;)

:)

Link către comentariu

Cine ma ajuta si pe mine cu privire la vopseluri pentru etriere ?!

Vreau sa le vopsesc si vreau sa stiu daca se poate face comanda pe net sau daca are cineva service in Focsani / Constanta / apropiere !!!

Link către comentariu

Daca e sa nu gasesti in Focsani , pot sa iti iau eu din Galati un spray duplicolor rosu, eu cu dintr-asta le-am facut, e in jur de 20 lei si e special ptr etriere, tine si la temperaturi ridicate. Vineri trec prin Focsani, doar sa te hotarasti 100% ca sa nu il cumpar degeaba.

Ca sa vezi ce nuanta are rosul uita-te la masina mea dar pe la inceputul prezentarii, in primele pagini.

Sau poti sa cumperi orice fel de spay chiar si dintr-ala ordinar ca nu se incing chiar asa de tare etrierele, eventual le dai de 2 ori, sau cel mai usor sa le vopsesti e sa iei niste vopsea si sa le dai cu o pensula mica ca e mai usor ca la spray nu mai tre sa izolezi asa de bine disc si ce mai e pe acolo.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Ms mult Auras / Cand treci prin Focsani nu ezita sa dai un telefon... poate mergem la o cafea :))

Saptamana viitoare ajung in Constanta. Cine doreste stickere cu vwforum.ro sa imi lase un PM [culoare si dimensiune]

Link către comentariu

pt etrieri luam vopsea de la foliatec. gasesti pe pitstoptuning.ro. costa 34 de euro si ajunge pt 2 masini. numai sa ne nimerim la culoare...eu vreau galben, tu rosu :Driver:

Link către comentariu

Boby eu am gasit la un baiat din Rm.Sarat... este vopsea speciala pentru etriere si costa in jur de 20 lei flaconul

App ne vedem deseara pe traseu :P / Poate mai faci o tura cu Joker :mad:

Link către comentariu

Sa inteleg ca poza 11 e pusa "LA INTIMIDARE"?! Bijuteria Briliantul...ta-na-na! :cheers:

Frumoasa F O C masina! Ai grija de ea si o sa aiba si ea de tine. :icon_thumright:

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

acolo cu bijuteria briliantul nu mi`am dat seama ... cand am scos pozele pe laptop atunci am observat si eu :icon_thumright:

Link către comentariu

asa e ... oricum masian e o bijuterie :mellow: :>

e unica in Focsani :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
asa e ... oricum masian e o bijuterie :blah: :>

e unica in Focsani :salut:

Vazut zilele trecute Golful lui XS, am ramas masca cat de bine arata, ma asteptam sa fie mai joasa dar nu a fost asa, buza barii fata e cam joasa, in rest masina este super si arata muuult mai bine ca in poze in realitate. Daca ii pune folie o sa fie completa. Nota 10+ si pentru XS care mi-a facut rost de un sticker micut rosu exact cum imi doream.

Referitor la bandourile cromate, nu arata rau deloc, iar la vopseaua pentru etriere nu am eu asa ceva, trebuie doar sa te hotarasti si o cumpar de aici din Galati si cand trec prin Focsani ti-o las si nu percep nici un comision, cat dau pe ea, atat vreau, iti aduc si bon fiscal daca vrei-zilele astea cand ajung in Galati o sa ma duc sa vad exact cat costa si iti dau un pm. Parerea mea e ca nu are rost sa dai pe aceeasi vopsea peste 100lei, ca tot acelasi lucru il face doar, iar la mine de peste un an de cand am vopsit etrierele culoarea a ramas neschimbata. Un spray duplicolor a ajuns exact pentru 1 masina. Cel mai bine cauta la rubrica de tuning -Vopsire etriere si vezi acolo impresii si modalitatea prin care poti sa le vopsesti.

Poti sa le faci mai ieftin si mai simplu si cu vopsea din aceea ordinara si cu o pensula mica, abia nu mai trebuie sa izolezi discurile si ce mai e pe acolo, poti sa iti alegi exact nuanta masinii si o sa te coste in jur de 10 lei, ca oricum nu se incing asa de tare etrierele.

Link către comentariu

Eu nu stiu cand mai ajung acasa... oricum in vacanta de Pasti ar fi cel mai indicat sa iau acea vopsea pentru etriere si sa ii dau drumu sa o fac frumoasa :)

Cand o sa mai vin acasa iti dau un telefon :) si sa iti spun exact cand sa iei vopseaua. Nu ma intereseaza bonul fiscal pentru ca am incredere in tine ;)

Link către comentariu

Ai nevoie de un sticker si nu stii de unde sa faci rost ?! Daca esti pe ruta Focsani-Braila-Constanta lasa-mi un PM si te ajut :)

Stickerul se face din autocolant special pentru exterior/interior de masina :) / Am mai impartit la cativa colegi astfel de stickere... Cine doreste il ajut cu cea mai mare placere :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Focşani, joi, ora 4 după amiază, aglomeraţie serioasă şi frig. Vis-a-vis de Ceasul rău,
Modificat de razvand
Link către comentariu

Pe vwforum.ro nu sunt admise discutiile despre viteza maxima. Va rog sa cititi regulamentul si sa-l respectati. Posturile referitoare la acest aspect au fost sterse/editate.

Link către comentariu

Parcarea era plina plus ca nu era loc nicaieri... trebuia sa o las cam la 200-300 m nuj unde in spatele unui bloc ... Ma grabeam sa platesc factura la tel mobil -_- si astia mi`au facut poza la masina cat eram la magazin...

Dupa 2 sapt aflu si eu ca m`au dat in ziar :icon_thumright:)) / Plus ca aziarul respectiv a si jignit unele persoane din Romania prin afirmatiile lor !!

Oricum o sa ii dau in judecata deoarece mi-au postat si numarul masinii in ziar !!! Ei nu au voie sa publice si nr masinii doar masina !!!

Link către comentariu

Totusi arata bine in poza masina -_- ti-au facut poza misto :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!