Jump to content

VW Golf 5 ABT Sportsline

~ XS ~

Postare recomandată

Oricum in zilele noastre dealerii :screwy:nu stiu cum sa mai minta omul sa mai scoata si eu nsite banuti...

Ultima informatie pe care am auzit-o : Mi-a zgariat un idiot masina :blah:... Daca il prind nu stiu c ii fac...Eu unu nu inteleg, ce au astia cu masina.Masina nu i-a facut nimica, plus ca eu nu am mai mers cu ea de o luna. Sta in parcare acasa :(... Abia astept sa dau o tura cu ea cand termin :study: sesiunea :D :D

@ : Cat imi ia ca sa vopsesc un haion de Golf 5 ? Pentru ca am o urma de vreo 15-20 cm pe haion [zgarietura cu cheia/surubelnita]

@ : Merita sa fie facuta cu CASCO ?! :huh::huh:

Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~ XS ~

40

• Auras

5

• dragoslk

3

• arboby

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

merita oricum... , probabil ca sta acasa pe locul cuiva sau ii e necaz ca nu sta a lui acolo....

Link către comentariu

Acasa sta pe locul meu de parcare. Am platit la primarie pentru el si nu are ce sa imi faca....

Asa ca cel care a facut-o e un mare m0ob.

Oricum masina e in leasing si vreau sa ii fac haionul cu casco dar la treaba asta nu creste casco knd platesc leasingul ?! :ceuameni::huh::wub::huh:

Link către comentariu

Prima de asigurare la casco o sa se majoreze anul urmator in functie de despagubirea acordata.

Link către comentariu

Multumesc mult ca eu nu stiam de treaba asta... :)

@ : Cum activez senzorii de parcare ca am acolo un mic display lipit pe parbriz care nu imi merge !!!

Link către comentariu

Salut. Foarte frumoasa masina. Ai grija de ea, si va avea si ea grija de tine. Legat de dauna, cred ca e mai bine sa o faci pe casco, avand in vedere ca e inceputul anului, si nu stii niciodata ce se va mai ivi. Poti sa iti faci un calcul totusi.

Ipotetic:

Reparatia costa x unitati monetare. Prima de asigurare este de y UM. La avarie, ea creste cu z UM. Deci, daca x<z, si crezi ca nu vei mai fi nevoit sa apelezi la casco, atunci e mai bine sa o faci pe banii tai. Tu iti stii socotelile.

Link către comentariu

Nici nu stiu ce sa fac... O sa ma consult cu niste prieteni care au tot Golf si la preturi sa vad care si cum sta treaba :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cam pe la ce pret ajunge a 2-a revizie la un Golf 5 Diesel ?!

Am auzit de la unele persoane ca depaseste 5 milioane !! :|

Link către comentariu

da depinde unde o faci ...eu am facut la 30 si ceva de mii si m-a costat undeva in jur de 8 milioane ...da' poti face o intrebare la dealerul la care vrei sa te duci ca sa stii din inainte .....

Link către comentariu

legat de cipul "inactiv" , la unele resoftari se poate vedea ca a fost modificat, si de cate ori

si probabil persoana respectiva a vazut ca a fost modificat, probabil masina a fost cipata..iar inainte de vanzare a fost pus softul original inapoi pe masina

Link către comentariu

Nu stiu ce sa mai zic, astept sa ajung acasa sa vad care si cum e treaba !!!

Link către comentariu

Deci am senzori de parcare pe spate si device-ul lipit pe parbriz... exista vreo mufa ceva la motor sau cutia de viteze ca sa am conexiune ?!

Mereu am spus ca o sa pun subiectul asta in discutie dar am uitat...

Astept un raspund in leg cu senzorii de parcare :D

Am uitat sa va spun ca eu mai am stickere cu vwforum.ro si tot astazi am pus si stikerul pe masina...

In curand am sa pun poze cu ea dar momentan este prea murdara... nu se cunoaste k este rosie :study:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina

niste poze cu ea ziua?

si ai aflat detalii despre "cipul inactiv"? ca nu prea inteleg cum vine asta :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

o sa pun zilele urmatoare knd am sa o duc la spalat... de cipul inactiv n am mai aflat nimic pentru nu prea am mai stat de ea...

oricum cand o sa aflu mai multe detalii o sa postez pe forum ca sa afle toata lumea care si cum este treaba cu cipul :|

Link către comentariu

Salut

Daca senzori sunt pusi de catre posesor dupa achizitie ei sunt alimentati prin sursa de la becul de marsarier. Eu am avut aceeasi problema la o skoda si se arsese un condensator. Deobicei aia care monteaza senzorii pe la service-uri lasa cutiuta care face legatura intre afisaj si senzori in partea din stanga spate langa stop. scoate plasticul ala de la stop si vezi daca e acolo.

Bafta. Sa ne zici ce ai facut.

Link către comentariu

14022009632.jpg

14022009631.jpg

14022009630.jpg

14022009629.jpg

14022009628.jpg

14022009627.jpg

14022009626.jpg

14022009625.jpg

14022009624.jpg

14022009623.jpg

14022009622.jpg

14022009621.jpg

14022009620.jpg

14022009619.jpg

Am promis ca o sa revin cu poze noi [pe zi] :D

Imi cer scuze daca unele poze nu se vad clar deoarece era frig afara si eram inghetat ca am asteptat 2 ore ca sa imi spele masina :P

Link către comentariu

Foarte foarte tare, arata super kitul de la ABt pe rosu.

Ca o recomandare ar fi folie 50%transparenta pe laterale si luneta si eventual un set de pleoape faruri ca sa ii dea o privire mai incruntata. Poate ne intalnim la o cafea cand trec prin Focsani sa o pot admira live.

Multi km fara evenimente si ai grija de ea.

Link către comentariu

Eu m`am gandit dar daca o las e cam najpa cu drumurile ca in Romania nuse merge ca in afara :P

Oricum momentan stau pe tusa cu masina... nu prea mai am $ sa bag in ea ca vine sem II @ Fac :icon_thumleft:

Prin mai-iunie asa vreau sa ii mai fac cateva modificari :)

Link către comentariu

Frumoasa , in skimb nu imi plac ornamentele de aluminiu pe usi si hayon.Sa ai grija de ea :icon_redface:

Link către comentariu

Eu asa am cumparat-o ... acuma nu stiu ce sa zic... mie imi plac ornamentele cromate...

Daca o vezi i realitate o sa iti dai seama ce fel arata... in poze e alfel :D

Oricum cand se mai incalzeste vreau sa ii fac un polish si sa ii vopsesc etrierele :D sa ii dea un aspect mai sexy :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos.

O singura sugestie am, pune-i o suspensie sport, mai trebuie sa o cobori , crede-ma o sa arate mult mai bine :( .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!