Jump to content

VW Golf 5 ABT Sportsline

~ XS ~

Postare recomandată

Salutare !

Acest topic deschide CV-ul meu de prezentare a masinii. Este un Golf 5 de culoare rosie, motor de 1.9 TDI 105 CP (+ cip inactiv pana la 140 CP).Masina a fost cumparata cu kit-ul de tuning de la VW Scorpion Focsani. Pe ea am jante de 17" OZ Racing Ultra Leggera cu 12 spite, 4 tevi de evacuari ABT Sportstsline, praguri, eleron, buza si fusta ABT Sportsline, mai pe scurt cu pachet ABT. Aceasta masina a fost preluata la un leasing de 6200 Km, la pretul de 20.000 Euro (TVA inclus). Aceasta consuma inoras in medie de 6-7 % iar la drum lung 4.5-6 %. Masina a fost dusa in maxim 220 Km/h. Masina a fost cumparata impreuna cu kit-ul ABT + jante + covorase originale ABT. Pe ea am doar 2 boxe pe fata, nu stiu de ce. De cand am preluat acest leasing masina nu a suferit nici un fel de modificare. LA partea cu avararii am spart masca aceea de plastic de jos plus grill-ul cel mic de la buza !!

Doresc anumite sfaturi in legatura cu :

1. Geamurile (folie, ionizare, etc)

2. Xenon

3. Masca + Grilaj jos (buza)

4. Stickere luneta (int sau ext)

5. Sunet (am doar 2 boxe fata lateral)

6. Masca + Grill

Aceasta este masina !!!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~ XS ~

40

• Auras

5

• dragoslk

3

• arboby

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

felicitari pentru masinuta, foarte faina :D

poze pe ziua, sa o vedem si noi mai bine :D

Link către comentariu

In primul rand sa iti urez bine ai venit pe forum. :salut:

Pune poze facute ziua ca nu inteleg nimic din pozele tale, daca se pot numi poze si asa poate ne dam seama si vedem si problemele care le ai cu grila.

Kitul de la ABT este unul din cele mai frumoasa kituri scoase pe piata pentru Golf 5 :icon_thumright: si visez la asa ceva pentru Golful meu.

Iar pentru problemele tale in primul rand iti recomand sa pui folie 50% transparenta pe laterale si luneta ca schiba total aspectul masinii. Nu ioniza geamurile ca e pacat de masina.

Pentru sunet uite un link cu vreo 35 pagini http://vwforum.ro/index.php?showtopic=50199

Pentru xenon http://vwforum.ro/index.php?showtopic=37777 dar ai grija ca sunt ceva probleme cu xenonul pe Golf 5, se pare ca se arde un integrat la motorasul stergatoarelor de la bruiajul care il ofera unele kituri. Si eu vreau xenon dar ma mai documentez ca nu vreau sa am probleme .

Bafta in continuare cu modificarile si multi km fara evenimente :Driver:

Link către comentariu

In curand am sa pun poze cu masina pe lumina dar acestea au fost singurele din calculator...

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum!

Frumoasa masina, felicitari pt achizitie! Am apreciat mult masina, mai ales ca o stiu de ceva vreme, si a fost si va ramane un golf reusit din punct de vedere al tuning-ului exterior.

Cat despre "problemele" tale, te pot ajuta eu sau Bogdan cu gti-ul alb (BML).

Cat mai multi km fara incidente iti doresc!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si pentru motorizare!!! Eu unul, consider ca 1.9TDI-PD este muuult mai reusit decat 2.0 TDI-CR. Apropo ce inseamna cip inactiv?? La ce se refera?

Link către comentariu

Despre cip inactiv nu pot sa spun decat ca atunci knd am cumparat-o am pus-o pe tester si mi-a spus persoana kre a pus-o k are un cip ABT de 35 CP dar nu este activ. Trebuie umblat la motor ca sa il activez !!!

PS : "Tiganu" lasa-mi un PM cu nr tau de telefon ca sa vb knd ajung in Focsani ca momentan sunt in CT la facultate si masina nu o am aici !!

Link către comentariu

pai ori are ... ori nu are ... de "cip inactiv" nu cred ca a auzit nimeni pe aici

Link către comentariu

bine ai venit pe forum.

frumoasa masinuta, ii sta bine cu kitul abt.

legat de xenon, iti trebuie un kit care sa contina balasturi cu regulatoare de tensiune si nu o sa ai probleme.

pana la urma cum e cu cipul? daca este "inactiv" vezi ce poti sa faci sa devina "activ", o sa simti diferenta.

multi km fara incidente.

Link către comentariu

Cipul este introdus la motor dar imi arata ca nu este activ pe masina. Trebuie sa comand o piesa din Germania ca sa imi activeze cipul, stiu prea bine despre masini ca am terminat un liceu auto !!! Acuma nu ca vreau sa ma dau mare dar stiu ce are si c nu are o masina :frigbaitata:

Link către comentariu

Doresc si eu un set de stickere pentru trasura mea va rog frumos !!!

Cine are si este din Constanta sau Focsani va rog frumos !!

Suport toate taxele si cheltuielile !!!

Link către comentariu

Asteptam in continuare pozele facute pe lumina si poze de la interior.

Referitor la sticker vezi ca este undeva pe forum modelul si fontul pentru sticker, il pui pe un stick si te duci la o firma care lucreaza cu autocolant sau care face publicitate si iti faci sticker ce culoare vrei si ce marime.

In caz ca fac rost eu e vreun sticker ca e un baiat aici in Galati care ne alimenteza cu asa ceva, cand trec acasa la Rm Sarat de la Galati, ca doar trec prin Focsani te sun si iti las un sticker, asta cel mai sigur pe 23 luna asta, dar nu promit 100%.

Modificat de Auras
Link către comentariu

superba masina :) nu am ce comenta..niste poze pe ziua daka poti face. asfalt uscat si ai grija de ea ..salutare :Driver:

Link către comentariu
Cipul este introdus la motor dar imi arata ca nu este activ pe masina. Trebuie sa comand o piesa din Germania ca sa imi activeze cipul, stiu prea bine despre masini ca am terminat un liceu auto !!! Acuma nu ca vreau sa ma dau mare dar stiu ce are si c nu are o masina :(

Notiunea de cip vad ca este inteleasa eronat.. exista doua posibilitati.. ori ai un powerbox.. o cutiuta pe care o conectezi la ecu si in principiu preia comanda asupra sistemului de injectie al masinii.. si resoftare care presupune rescrierea softului masinii.. in nici un caz nu iti trebuie o piesa din Germania iar liceul pe care l-ai terminat nu are nici un fel de legatura cu tuningul.. sunt convins ca se predau niste lucruri elementare si atat.. ma insel cumva?

Frumoasa masinuta in rest :) sa o stapanesti sanatos!

Modificat de zero3
Link către comentariu

Nu te inseli, liceul nu are nici o treaba cu tunningul doar ca am invatat unele lucruri la motor dar nici chiar asa de avansat pentru k nu m`am dus la orele de specialitate :)

Oricum, persoana la care am fost si a vazut masina si a pus-o pe tester mi-a spus "Masina este cipata dar cipul nu functioneaza sau este inactiv"...

@ Auras : Eu vin tocmai in februarie acasa la Focsani deoarece sunt la Universitate in Constanta si nu pot mai devreme pentru ca atunci sunt in sesiune...

Link către comentariu

Daca ai putea sa pui niste poze mai clare si pe timp de zi ar fi mai bine ca asa nu prea am putut sa o admir :)

Link către comentariu

Frumoasa masina iar optiunea pt. jante, parerea mea, este una dintre cele mai bune ;) In legatura cu cipul, si parerea mea este ca ar trebui sa te documentezi mai exact de la cineva din domeniu.... eventual la un tuner... ca treaba cu cipul "inactiv" mi se pare cam dubioasa :blah: Scuze daca am fost off-topic ! nu vreau sa te supar doar ca pana acuma inca nu am auzit de cip activ sau inactiv :)

Link către comentariu

Eu nu ma supar, orice sfat este bine venit in topicul meu :) :10[1]:

Poze cu masina pe lumina am sa pun cand ajung acasa la Focsani ca momentan sunt la Facultate la Constanta si am sesiune :10[1]: ...

Link către comentariu

Multumesc... Oricum peste 2 sapt cand ajung si eu acasa o sa pun niste poze pe site cu bijuteria :icon_thumright:

Link către comentariu

Cip inactiv? ascuns in motor? poate te referi la power box ...

De ce inghititi toate prostiile spuse de vanzatori?

Cum poti cumpara ceva si nu stii ce este....

Link către comentariu

Problema este ca nu eu am cumparat masina. Mi-au facut-o ai mei cadou ca am intrat la facultate. Eu tocmai dupa o luna am aflat ca masina are cip. Dar nu stiam care este treaba. Eu cand ajung acuma acasa dupa sesiune ma duc la dealer ca sa imi faca tot ce trebuie la motor...

Oricum multumesc de informatie ;)

Link către comentariu

Da ne-a placut fraza cu "terminat liceu de specialitate". Cum a spus cineva mai sus, ai powerbox care nu este conectat sau alt soft pt o putere mai mare. Astea inseamna "cip", alte variante nu sunt iar dealeri au obiceiul sa minta destul de mult mai ales pe necunoscatori. Si vezi ca se scrie tuning nu tuning ....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!