Jump to content

Skoda RS TFSI

naka66

Postare recomandată

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• naka66

71

• Bogdan_wrc

10

• gabriel

9

• anorganix

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am citit de la inceput postul si...Felicitari in primul rand.Nu pot spune decat sa ai parte de placeri deosebite alaturi de "amanta"...

"amanta"=Skoda RS tfsi

Modificat de VN-20-BEN
Link către comentariu

mai am si eu 2 intrebari :10[1]: .actuatorul pt ko4 de la forge isi are rostul?2.dv ul forge care il am acum pt ko3 va merge si cu ko4?ms mult

Link către comentariu

Salut, vizavi de actuator nu stiu asa ca nu ma pot pronunta.

In cazul DV-ului, pentru K04 trebuie asta (FMFSITVR).

Bineinteles, odata ce faci relocarea DV-ului in fata, poti merge linistit cu solutia OEM pentru a evita costuri suplimentare.

Spor!

Link către comentariu
  • 3 months later...
nadir@boosted.ro

a trecut ceva vreme decand masina este gata :)

iata aici si ceva poze de cand era la operatie

in curand va voi arata si rezultatul cu ce a iesit.

din pacate pozele sunt facute cu telefonu.

dar avem poze intre ce era si ce este acum

si la qiuloasa si la pistoane si la biele :P

cutia si ea a fost revizuita :P

post-2937-1275147233_thumb.jpg

post-2937-1275147245_thumb.jpg

post-2937-1275147259_thumb.jpg

post-2937-1275147278_thumb.jpg

post-2937-1275147302_thumb.jpg

post-2937-1275147330_thumb.jpg

post-2937-1275147338_thumb.jpg

post-2937-1275147346_thumb.jpg

post-2937-1275147378_thumb.jpg

post-2937-1275147389_thumb.jpg

post-2937-1275147401_thumb.jpg

post-2937-1275147412_thumb.jpg

post-2937-1275147425_thumb.jpg

post-2937-1275147436_thumb.jpg

Link către comentariu

am ajuns cu masinuta acasa in seara asta.primele impresii?prin bucuresti pana sa ies mi sa parut f tare,cand am iesit pe autostrada si am putut merge cu ea la capacitate aproape maxima am ramas marcat!!!si o spun sincer.masina merge incredibil.motorul este foarte elastic trage din orice pozitie si f f tare!!inclusiv in treptele 5 si 6 te baga puternic in scaun.ca utilizare zilnica la fel este f f ok.numai cuvinte de lauda REVO si mai ales ii multumesc lui NADIR pentru ca sa ocupat in special de masina mea care a iesit dupa parerea mea incredibila.o sa incerc maine dupa ce o spal daca nu o sa ploua sa fac niste poze si poate o filmare ceva.maine imi vor sosi si slicurile si asteptam celelalte jucarii pentru a mai creste puterea un pic,franele,valva de rs4,etc.numai bine

Link către comentariu

felicitari man. ma bucur ca in sfarsit ai parte de masina. E direct racheta.

Ne vedem peste cateva zile :)

ps: semnatura ta e imensa!!

Link către comentariu

Salutare man si felicitari pentru masina, ti-am citit de la inceput pana la sfarsit topicul tau si am ramas uimit de cate ai putut sa-i faci si ma bucur ca a meritat pe deplin. La cati cai ai ajuns in final :) ? Sa te bucuri de ea k este o racheta pe 4 roti !!!!

Link către comentariu

Trage rau masina, iar RSC-ul se aude ceva de speriat!

Multam de tura naka. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp am mai facut ceva km cu softul revo si ko4.Sunt foarte multumit.masina trrage din orice pozitie sus jos etc;)))Am avut si ceva probleme dar cu ambreiajul Spec care a cedat banuiesc din cauza cuplului prea mare.Am montat un kit complet Sachs performance si imi place mult mai mult.Pedala este un pic mai tare dar este ok.Astept in continuare franele sa pot monta si restul de jucarele.Dupa cum se poate vedea in grafic un ultim dyno masina a scos 371cp si 505nm.Dupa asta am descoperit ca evacuarea care fusese speciala pt gti si adaptata pe skoda mea datorita unor coturi facute facea back presure am remediat si asta si am descoperit ca turbina venise cu tija la actuator deschisa,am montat si valva de rs4 si totul a fost ok.Deci a mai crescut putin.nu am mai facut alt dyno.voi face dupa ce vIn si restul de bunatati.Numai bine.

http://img205.imageshack.us/img205/9533/nakaitg.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/4278/cimg2960z.jpg

http://img691.imageshack.us/img691/5097/img1241nz.jpg

http://img62.imageshack.us/img62/4249/img1246bd.jpg

http://img576.imageshack.us/img576/1563/img1251f.jpg

Modificat de naka66
Link către comentariu

Super arata ... incearca sa dai jos suportul de la numar si sa il lipesti cu banda :) cu suportul acela arata ciudat pe fata .Multa bafta cu masina si la cat mai multi cai !

Link către comentariu
Super arata ... incearca sa dai jos suportul de la numar si sa il lipesti cu banda :blah_: cu suportul acela arata ciudat pe fata .Multa bafta cu masina si la cat mai multi cai !

as pune numarul cu banda adeziva dar imi este frica sa nu il pierd :)

Link către comentariu

nu cade numarul. pui banda dublu-adeziva Bison Car Tape. Eu asa il am la skoda de 1 an si ceva si nici o problema. Si la audi tot la fel il am. Rezista super bine

Modificat de TEFF
Link către comentariu

De acord si eu cu cei de mai sus... strica aspectul comercial :)! jos cu el! Tot cu banda il am si eu prins, poti sa ii stergi si chenarul cu putina acetona :blah_:

Link către comentariu

Dupa ce am citit in mare tot topicul am ramas placut impresionat cate modificari ai facut si cati bani ai investit in aceasta masinuta. Ca si look mi se pare ca arata foarte bine :)) , dar cred ca ar arata mai bine cu pleoapele in culoarea caroseriei, eleronul si buzele alea laterale ale barii fata, eventual daca vrei lasi doar oglinzile si faci si plafonul negru, dar nici asa nu arata foarte rau si conteaza cel mai mult tie sa iti placa, eu doar mi-am spus parerea.

Si eu recomand sa prinzi nr cu banda dublu-adeziva, eu doar ce l-am prins pe fata la masina mea, am folosit banda Bison care vine in cutie verde, costa 8-9 lei o rola mica care iti ajunge sa pui 3 dungi pe spatele nr cat lungimea lui, iar de picat nu pica garantat(nici macar sa vrea unul sa ti-l fure nu reuseste decat cu o surubenita si sa taie banda cu cutter, altfel nu), si sa cureti si banda de pe marginea nr cu acetona cum a zis colegul de mai sus ca arata mai clean.(la mine la nr fata se uita lumea si ma intreaba daca s-au schimbat tipurile de placute ca arata altfel astea ale mele :beerchug: )

Link către comentariu
Dupa ce am citit in mare tot topicul am ramas placut impresionat cate modificari ai facut si cati bani ai investit in aceasta masinuta. Ca si look mi se pare ca arata foarte bine :biggrin: , dar cred ca ar arata mai bine cu pleoapele in culoarea caroseriei, eleronul si buzele alea laterale ale barii fata, eventual daca vrei lasi doar oglinzile si faci si plafonul negru, dar nici asa nu arata foarte rau si conteaza cel mai mult tie sa iti placa, eu doar mi-am spus parerea.

Si eu recomand sa prinzi nr cu banda dublu-adeziva, eu doar ce l-am prins pe fata la masina mea, am folosit banda Bison care vine in cutie verde, costa 8-9 lei o rola mica care iti ajunge sa pui 3 dungi pe spatele nr cat lungimea lui, iar de picat nu pica garantat(nici macar sa vrea unul sa ti-l fure nu reuseste decat cu o surubenita si sa taie banda cu cutter, altfel nu), si sa cureti si banda de pe marginea nr cu acetona cum a zis colegul de mai sus ca arata mai clean.(la mine la nr fata se uita lumea si ma intreaba daca s-au schimbat tipurile de placute ca arata altfel astea ale mele :lol: )

salut mersi mult.toate elementele ce par negre sunt din carbon sau imitatie de carbon.nu este nimic negru.Plafonul nu il fac negru pt ca deja a devenit ceva comun.in realitate arata altfel :D .Cat de curand o sa primeasca un polish profesional si o sedinta foto binemeritata. :P Cum am timp iau banda si pun numerele ca si mie imi place mult fara suporti.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Foarte frumoasa masina...de motor nu mai spun nimic pentru ca ar fi de prisos. In legatura cu numerele daca ti-e frica sa nu le pierzi poti incerca cu pop-nituri. Dar garantat nu pica cu banda, mai ales daca e bison. Un amic a pus la o actavia II cu banda la 10 lei 3 metri, sau ceva in genu, si de 1 an nu are nici cea mai mica problema. Spor in continuare la modificat

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu
  • 1 year later...

Bine v am regasit:)!Am lipsit cam mult de aici dar sper sa revin cu forte noi:)Intre timp masina a primit o distributie noua chiar daca are doar 37000km dar totusi are 4 ani si ceva,ulei,filtre,unghiul de fuga si ca up-grade:bara stabilizatorate fata de la h&r(cea de pe spate o aveam montata),franele de s3 cu furtunase metalice,placute Ferodo racing si cel mai important bobinele Okada:).Am facut niste loguri cu Nadyr si masina trage uimitor:)REVO POWER!!!Ca o parere masina s-a schimbat in bine:)eu zic ca simtitor.trage pana in 7000RPM ca nebuna.Motorul parca se aude mult mai lin.De cand intra turbina si pana la sfarsit nu are nici macar o ezitare urca foarte repede si asta in orice viteza:D Sper ca nu am exagerat dar asta e parerea mea si realitatea:)Maine daca ma ajuta si timpul sper sa fac o sesiune de poze completa.

http://imageshack.us/photo/my-images/15/27949621115718893487611.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/217/cimg3907.jpg/

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

placerea a fost de partea mea ;)

mai am si eu ceva poze de la noi de la garaj

ma bucur ca esti multumit de serviciile noastre ;)

Link către comentariu

Da nadyr,acum placerea e la mine:D si sper sa ma bucur la maxim de ea pana la noi upgradeuri!Cat despre garaj...numai cuvinte de lauda:)!!

Link către comentariu

Felicitari naka pentru noile upgrade-uri . Te astept la Suceava sa facem sedinta foto cu RS-urile . :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!